Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A 100.000 még bizonyos gyertya típusok esetén elképzelhető, de nem nevezném általánosnak. Viszont ennek a majd háromszorosa barokkos túlzásnak tűnik nekem.
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2016
A fenti jelszóért kaptam már hideget-meleget. Mindenki másképp élte meg a kort, de azt meg kell hagyni, hogy akkoriban még létezett a kölcsönös tisztelet!
A másik, amit ténylegesen egyszeri, az adott alkalomhoz illő viccnek szántam (ha mondhatom így, szerencsére még nem éltem abban a korban), volt egy munkatársam ki a "Kitartás!" szót előszeretettel használta. Olvasott emberként, és nem vakként ha az adott társaság vevő volt rá, olykor-olykor belefért a fenti "Kitartás!" utáni folytatás. Lenne hozzá egy történetem, de a topick címe sajnos nem engedi annak ismertetését. A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2016
Előfordulhat, hogy idő közben cserélték, de hálistennek' olyat tettek bele, mint az eredeti volt. Ettől függetlenül, 12 éve van nálunk az autó, és kb fele ennyi km-el vettük. Nálunk tudom, hogy nem volt ezelőtt gyertya csere. Túlnyomó részt apám és én használjuk, és egyikünknek sem kicsi a lába, dolgoztak rendesen.
Három figyelmeztetésed volt, még 2009-ben.
Mire nem jó az archívum?
Hőszigetelés után nem raktam vissza a szellőzőre a rácsot. Ezért hamarosan bele is költözött egy madár pár a csőbe. Nem akartam piszkálni őket ezért a konyha felől a szellőzőt bedugaszoltam egy darab hungarocellel. Pár napra nagy a jövés menés, ricsajozás. Ezért bekukkantottam a fészekbe. Íme a lakók.
A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2016
Köszönöm a jókívánságot és a biztatást. Meglett a 70%, pont annyi lett! A fizika (közép) pedig 88%. Ez így elvileg 400 pont körül lesz, persze a szóbelik még hátra vannak. Úgyhogy most egy kicsit megnyugodtam.
Gratulálok hozzá. Szerintem a szóbelin csak kidumálod magad.
Rozsdafarkú, hasznos kismadár a ház körül, összeszedi a szúnyogokat. Nálunk egyszer a régi kút kiöntőjébe költöttek.
Füstölgök! Nem mennek a helyi vállalkozások, megy a sirám, panaszkodás. Kellett volna három motorkondér, (100u/450V) de két üzletben nem tudják mi a különbség a start, ill. üzemi között, s engem néznek dilinyósnak. Nincs bent a férjem, a másik helyen, ezek a helyi szaküzletek. Rendeltem mérgemben a TME-től.
Legutóbb vettem egy TV tuner kártyát. Gyorsan kellett, mondom veszek az utcában lévő boltból. Eladó azt mondja, nincs sajnos másnapra hozatnak. 3 hét után kaptam kézhez. Ez mi?
Mire kínából megjön, az sok időt igényel! Így a legnagyobb a haszon a terméken. Nem kell raktározni, pont annyit rendel, amennyi el is fogy
Tisztelt Topiklakók,
Nem tudom a téves információ kitől származik, de az elmúlt pár órában több forrásból is az a hír jutott a fülembe, miszerint "vargaf" nevű moderátor törölte a témáját, vagy hozzászólását valakinek. Ezúton jelzem, hogy "vargaf" nem moderátor és nem is szerkesztő, illetve nem is volt az. A hír annak rendje és módja szerint kacsa. Szerk: Talán a legjobb helye ennek a kérdésnek a tisztázására az OFF topikban van. -- Topi A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2016
Üdv!
Mi van a Kossuth rádióval? Gondoltam meghallgatom, ahogy kikapcsol, (elvileg 22:30) de már nincs se adás se térerő, ergo már kikapcsolt.
A műsornak van vége 22:30 -kor? Vagy megszűnt?
Eddig úgy volt, hogy 22:30kor minden nap megszűnik a középhullámú adás, URHn egész nap van, és reggel 4:55kor kapcsol vissza középhullámon. De ma már 22:10körül sem volt KH-n adás.
Szerintem tök fölösleget azt a megawattot elpazarolni. Van még hallgatója? Kh-on.
Nálam egy öreg SOKOL köhög (ha rádiózom), bizony KH-n. Esti bütyköléskor sípolás figyelmeztet: ideje abbahagyni!
Leginkább csak foglalja a frekvenciát. Hátha szükség lenne rá. (inkább ne legyen)
Berki Krisztián európa, világ, és olimpiai bajnok tornászunknak érettségi vizsgát kellett tennie most tornából itthon. Normális dolog ez? Ennyi érem -meg még sok másik- nem elég? És ki zsűrizi? Az kell, hogy xy mondja ki, tud tornázni? Ki az az xy aki esetleg mondhatja, hogy nem tud eléggé. Utóbbi évek legnagyobb mar....ga. Hihetetlen.
Bármi legyen a téma, de ne cölöbök könyörgöm, ennyire süllyedjünk le!
Bővebben: Link Nem a celebre gondolok. Van másik Berki.
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2016
Az egyikük olimpiai bajnok tornász, sokat letett már az asztalra. A másikuk egy volt focista, a "celebségen" kívül szerintem nem sokat ért el. Ha az egyforma linkre gondolsz, nagym6 megelőzött.
Áhhá. Az rémlett, hogy valami sportoló volt a cölöb verzió. Ezesetben elnézést kérek a tornásztól, amiért ilyen alacsony szintre húztam tévedésből.
Bugreport: Megpróbáltam leszavazni a saját hozzászólásomat, erre meghal a böngésző. Mindenki másét le tudom szavazni, de a sajátomnál bugzik az oldal.
Szerintem a parancsfájl nem érti, miért akarja valaki magát lepontozni, ezért nem reagál
Sziasztok.
Holnap indulunk Pécsre a Simonyi Károly nemzetközi elektrotechnikai versenyre. Remélem jó eredményt érünk el. Tavaly elég jól végeztünk. Ha minimum a 8. helyet elhozzuk, akkor a hétfő szünet! Persze nem ez a legfontosabb, de azért jó egy kis pihenés.
A törvények elvileg mindenkire vonatkoznak. Sajnos ismételnie is kell, mert most nem sikerült.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |