Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv botesz. szerintem csak elnéztem a múltkori centrifuga nem felpörgést..
Szia.
Sajnos nem azonos, már ránézésre sem. Ha egy láb hiányzik az egyikről (Hoover), az csak jelent valami. A Hoover motor régebbi.
Na , de miért nem azt nézed meg amit írtam, írtunk??? Ne összehasonlítsad egy teljesen más motorral. Abból semmi jó nem fog kisülni.
Megnézted már a szénkefét, tachogenerátort??
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíte? Van egy Indesit Moon SIXL mosógépünk és a következő hibajelenséget produkálja: Mosás közben megállt a második folyamtjelző led folyamatossan világít, a funngció gombok pulzálnak mindha megállitottuk volna,de innetől kezdve nem megy tovább. A konektorbol kihuzva majd visszadugva ugyanezt produkálja Segítségeteket előre is köszönöm A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Az Ardo FL 147 D típusú mosógépünk motor indításánál leveri a biztosítékot. Ha a csatlakozót lehúzom a motorról, akkor szépen csinálja a programot. A szénkefék hosszúak épek. Mi okozhat ilyen hibát?
Azt kimértem, nincs. A motor néhányat fordul is, a panelről erőlködő, zizegő hang után leveri.
Mi kapcsolja relé vagy tirisztor? Arrafelé vizsgálódj.
Ez az egység van bent.
Mérd ki, hová csatlakozik a motor. Nem ismerem sajnos a masinát, csak ötletelek, hogy én mit csinálnék a helyedben.
Az alumínium bordára van felfogatva 1 fekete 3 lábú kütyü. Ő a triak, de a panelt látva a gond a " Graetz " híd zárlata, illetve visszáramának megnövekedése. Őt az alumínium hőtő előtt találod, "a tekercs " mellett. Vastag alu tönkre van szerelve 4 kivezetése van. Azt, és a trikot cseréld és működni fog.
Ezer köszönet az eddigiekért. Nekilátok, és jelentkezem az eredménnyel.
Az egyenirányító hidat ne méregesd. Visszáramot egyszerű módszerekkel nem lehet mérni. Pár amperrel nagyobb is belefér, tovább él vele mint a kalgonnal
Kicseréltem a két alkatrészt. Egy sima centrifugás programot végigment. Öröm és boldogság.
Akkor jöjjön az éles üzem. E:2 hibakóddal nem enged programot választani sem. Esetleg erre valami ötlet?
Sziasztok. Electrolux EWF-8040 W mosógép, mosásnál 3 szor pirosan villog a start gomb, utána zöld. Ezt csinálja kb, 20 percig, utána megáll, és nem csinál semmit. A start gomb zölden világít. Tudna valaki segíteni? Sehol nem találok hibakód ill. villogási táblázatot. Péter.
A zöld hányat villog?Ha egyet akkor elvileg e31 ami szintszabályzó hiba.Legalábbis elvileg.A piros adja a tizeseket a zöld az egyesek számát.Abból jön a hibakód.
Adott egy idős Indesit WT100 mosógép, 5-ös program indításánál eljut 7-esig és utána a programkapcsoló gomb továbblépeget egyenként és újra el kell indítani a mosást. Mi lehet a hiba? köszönöm Gábor
azt hogyan tudják megnézni, ha nem állnak végig mellette a mosásnál? igaz mondták villog a lámpa a bekapcsológombnál...
Amikor elkezd forogni a kapcsoló akkor villogja a hibát.
Hello. A zöld nem villog,csak a indító gomb pirosan. Azt már megtudtam,hogy a program vége lednek kéne az első számot kivillogni.
Tudtommal a start villogja mindkét értéket egyszer zölden utána pirosan.DE egyszerűbb ha végignézel mindet és meglesz hogy mi a baja.
Sziasztok!
Mosógép "szerelő" kolléga látva az elégett fóliát megörült, hogy itt a hiba. Csak meg kell patkolni és mehet vissza. 8000.- lesz... Azt, hogy miért is égett el a fólia nem kereste a hibát. Patkolás után ment ugyan a mosógép egy fél ciklust és utána máshol durrant el a fólia. Ezután került hozzám. (Elin A140E-ből származó Minisel 1400-as vezérlőpanel.) Rajz A Greaz hídban van egy zárlatos dióda. Ezt mindenképp cserélem a triaccal együtt. Cserélem még C2-t is. Mielőtt indítanám van-e még Ezeken kívül valami cserélendő alkatrész? Ebben kérném tapasztaltabb fórumtársak, kollégák segítségét. A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2016
A garetz et cseréld ki szinte mindig elszáll.A vezetékeket pedig forraszd rá a panelra vagy saruzd újra mert újra el fog égni.Egyébként az is hogy elég az is típushiba.
Értem köszönöm a válaszod. Most nézem, hogy a KBU807 ami benne volt az 1000V 8A-es.
Amit kaptam helyettesítőként. Az KBU6J Ami csak 800V 6A. Ez gondolom, hogy kevés. Hiába hűtöm ez is hamar kifekszik. Szerinted?
Volt ebből ilyen nagyobb töltetű gép ilyen 7-8 kg os.Na ha azt telepakoltad akkor gyakorlatilag tojást lehetett volna sütni a garetz en
Szerintem kevés. Inkább nagyobbat mint kisebbet rakj bele. |
Bejelentkezés
Hirdetés |