Fórum témák
» Több friss téma |
Mert elvileg ezek két papíron különböző brushless motor szabályzó elektronikában.
Itt nézz utána: AO4430 marking
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2016
Köszönöm! Ezek szerint ugyan az a kettő, csak máskor készültek. Csodás!
Sziasztok
Ez nem teljesen elektronika, nyomtatókba van ilyen fólia szerű tőmítésre szolgáló anyag (talán Mylar) vastagsága 0,2mm és eléggé lágy anyagú, mintha szilikonból volna, nem nyúlik, tehát nem gumi. Ma egész nap ezt kerestem külömböző üzletekbe, de 0 találat, senkinek semmi fogalma sincs hogy mi ez, nekem sincs, tehát rá se tudok keresni valami alapján. Méteres nagyságba kellene. Van valakinek tippje?
Kapton szalag?
Köszi srácok, sejtem mire gondoltok, ez szerintem nem az, ez nem hőálló és csak azért sárga mert megsárgult amúgy átlátszó, olyan mintha egy marha vékony gumi lemez lenne de mégse az mert nem nyúlik.
Biztos nem kaptom, mert az nem lágy és nem is így néz ki. Szerintem egyszerű hőáló fólia mint ami az LCD kijelzőkben is van, az is puhább, de nem nyúlik.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2016
Igen, lágynak kell lennie, valami szilikonos anyag és nem kell hogy hőálló legyen.
Viszont sajna egybefüggő 1 méter hosszúnak kell, toldozgatás kizárva. Üdv
Sziasztok!Az alábbi zavarszűrő kondik után érdeklődnék,hogy tényleg azok?És műkődési elvük,no meg mire lenne jó....köszi!
Kondenzátor, tekercs kombó (LC szűrő). Mire jó? Zavarszűrésre. Működési elv: alulátaresztő szűrő.
Valamint ha "földeletlen" konnektorban használod, akkor utána "rázni" is fog
Szia! Pontosan mire kellene?
Szia
Ezeket a mylar foliakat olyan helyen alkalmazzák nyomtatókba, ahol tömítési funkciót kell ellátni, de az opc dobhoz nem érhet hozzá akármi, ez az anyag alkalmas erre, mert nem karcolja. Sajnos egy idő után elöregszik, szétszakad, hullik a toner... Van olyan ami nem rendelhető, nincs cikkszáma, csak komplett egységgel, ez pl egy A0-ás szélesformátumú nyomtató esetén súlyos 10 ezrek, arról nem is beszélve, hogy az még mindig csak 1 db, jelen esetbe több darabról is lenne szó. Tök jó volna, ha vennék 1-2 m2-t és szépen kivágnám ami nekem kell. Nem hiszem el, hogy nem lehet ezt valahol kapni. Látok külföldi web oldalakon érulnak valamit, de ezt nem venném meg látatlanból. Nekem az is nagy segítség lenne, ha valaki felismeré és elárulná, hogy mi ennek a pontos neve. Üdv
Próbáltad már, hogy egy-két nyomtatószerviznél rákérdezel? Ha nem is adnak, de a nevét talán elárulják. Esetleg még az elektrotanyán is kereshetsz szervizkönyvet a nyomtatódhoz, vagy olyanét, amiben kell lennie ilyesminek, abban talán nevén nevezik.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2016
Szervízkönyvem van azzal nincs gond, de mint mondtam ez csak komplett egységként rendelhető, szerintem a gyártó nem nézi ki belőlünk, hogy ki tudnánk cserélni.
Jópár éve ezzel foglakozok, szóval más szervíz se tudja csak veszi aranyáron ész nélkül cikkszám alapján, vagy részegységgel. Más irányba kell elindulni, mert ennek a hivatalos neve (Mylar) ezzel aztán ki vagyok segítve 5. halmazállapot. Például géptetőknél van a fehér hátlap (Platen Cover Sheet) ami egy idő után elszakadzik, azt pl egy mezőgazdasági boltba vettem 3 m2-t 2000 forintért (töredék ár) . Üdv
Így már világos, javítottam lézereket, szilikongumiból volt a lehúzó penge, a másik oldalon, meg szerintem amire te gondolsz, a használt por tartályt tömítette. Néha én is próbáltam "beköszörülni" más típusból, főleg nagy drága fénymásolóknál. Ilyet találtam.
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2016
Nem rossz!
Köszi, nem volna rossz egy olyan tipp ami nem webshop, mert jó volna látni, megnézni mielőtt megveszem, oké, hogy nem nagy pénz, de a 8. rendelésnél (ez sem az) már az
Üdv
Annyit sikerült kideríteni, hogy mylart árulnak kertészeti áruházakba.
Bővebben: Link Ez eléggé közel jár hozzá, de a 100 mikronos vastagság eléggé karcsú. Szerintem ha lemennék a praktikába az eladó úgy nézne rá mint az 5. halmazállapotra. Addig is folytatom a keresgélést. Már azt is kitaláltam, ha visszakérdez mire kell? "főnökömnek kell, nem tudom minek" bár akkor meg visszakérdez, hogy ki a főnököm A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2016
Üdv.
Erről az IC-röl tud valaki információt? Sajnos én nem találtam semmit.
Feltehetőleg a japán Orion által gyártott TV berendezés-orientált áramköre.
Gyanítom, hogy akár a KF-től a videojel kimenetig minden benne lehet... Sosem volt forgalomban (Európában biztos nem.)
Szia,
aliexpressen tudsz venni mylar szalagot vagy lapot. Lufikat is készítenek belőle. Itt, de keresgélhetsz.
Szia
Köszi, de ez vagy lamináló fólia, vagy valami rávasalható cucc. Az a baj, hogy a Mylar szót úgy látom mindenre rá lehet mondani, az valami gyüjtőnév lehet mint cipő, táska, autó. Ha nincs meg a pontos neve akkor a netes rendelés kilőve. Üdv
Szia
Köszi de ezt már írtam, hogy nem hőálló anyag, ez nem jó ide. Üdv
A Kapton kajakra hőálló, úgyhogy ne állíts ilyet.
Amit venni akar, az nem hőálló, ezért írta, hogy a kapton nem jó neki, olvass vissza.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |