Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Tán ha valamelyik erősítős topikban körülnéznél.
Google-n próbálkoztam, nem különösebben haladtam sokra, sőt igazából az egyik fő kérdés, hogy ilyen teljesítmény mellett érdemes-e diszkrét elemekből épitkezni. Ugyebár van A osztály a doz (death of zen) vagy a jlh , de nem tudom érdemes-e?
Nekem megvan mind, ha konkrét cikk kell elküldöm.
Szia! Ha nem is rajz, de megoldásnak elmegy: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2016
Elvileg ez a három konkrét ami kellene:
Wah pedál, shifter(fázistoló), és egy teljes gitárelőerősítő kapcsolás, ennek az utóbbinak nem tudom a címét, de rugós zengetőt is lehetett rákötni... Mindhárom gitáreffekt kategória.
Sziasztok.
Valaki tud a HifiEngine oldalról valamit mi lett vele? Hetek óta elérhetetlen.
Én nem kívánságlistára gondoltam, hanem arra, ha megmondod melyik évfolyam melyik száma kell azt elküldöm.
Hát pont ezt nem tudom. Talán valahol fent van a tartalomjegyzék. Keresem.
Halli mindenkinek,tudna valaki küldeni nekem ,egy kapcsolási rajzot egy Giga Blue Twin Cam modulhoz,köszönöm.
Használd a keresőt! (Kapcsolási rajzot keresek topik van már)
Keresem a HS 700 as hangfal hangváltó kapcsolási rajzát. Az előlapon három db zöld led egy piros és kettő potméter található. Előre is köszönöm. elektrik
Hello! Keresek rajzot a yamada h6000 2.1 hez ha valakinek akad ne tartsa magába
Nem lehet olyan nagy gond ez . Mi baja van ?
Sajnos idöm még nem akadt tesztelni sajnos. Csak tegnap megkaptam hogy nemjó ha mebirom magamnak alkotni akkor az enyém. Holnapi nap tudok max foglalkozni vele mert reggel 7 kor tellik le a 24 es szolim.
Majd kiderül de én arra gyanakszom hogy át kell kondizni mint átlagba ezen kinai vackokat.... De ne offoljunk mert bajba kerülünk!
Ok még annyit hozzá tennék .Bármilyen legyen is a belseje , és nem lesz hozzá rajz , akkor akár ic , vagy tranziszror annak az adatlapját , ha megkeresed az támpont lehet .
Sziasztok!
Olyan kapcsolási rajzot keresek, aminél gombnyomásra tudok 3 darab relét egymás után léptetni. Egyszerre csak egy relé lehet behúzva. Tápfeszültség DC12V. 4017-el működő kapcsolásokat találtam, de mindegyik több kimenettel rendelkezik.
A 4017-el a három kimenet kialakítható.
Sziasztok!
Én a változatosság kedvéért nem a rajzot keresem, hanem az elkövetőt. Azt a kedves fórumtársat keresem, aki a képen látható áramkört elkövette. Köszönettel: weend
Hello! Itt találsz ilyen kapcsolást. Annyi változtatás kell, hogy a Q0-Q1-Q2 kimeneten vannak relémeghajtók, és az R3 nem a Q4-re, hanem a Q3-ra csatlakozik.
Próbáld a rajta lévő dátum alapján megkeresni, a h.sz.-ok közt.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2016
Szia!
Sajnos a szólásszabadság semmibevétele miatt, ez már nem lehetséges
Hello! Ránézésre ez egy áramfigyelő és időzítő kapcsolás. Majdnem megfejthető a működése még a gyenge kép alapján is..
Szia!
Igen jól gondolod, csak a rajzon van egy két homályos pont számomra. Ezt szeretném tisztázni a készítővel.
Hát igen!
Egy eléggé érdekes megoldás. Azt a két kisméretű trafót - na azt még értem - ámde ezek olyan - nagyjából csupán 20-50 miliamperes kimenő-áramot adhatnak csak le. A baloldalin viszont az egyenirányító (bár fejjel lefelé van), az első látásra és élve a gyanuval - de én úgy tudom, legalább 15-30 A-t képes feldolgozni! A kérdés - minek akkor oda olyan? Amikor azt 4 darab 1N4001, vagy csak egy simán B80C800 helyben el tudná látni!
Szia!
Kell az oda, esetenként átfolyik rajta akár 25 Amper is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |