Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2655 / 3599
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 21, 2016 /

Ez már tényleg macerás írás lenne. Az is a baj, hogy némelyik billentyűzetnél kisebbek a hézagok a gombok között, könnyű kettőt nyomni hézagosabbhoz szokott kéznek.
Mint itt is:"lenyomva azt ALT billentyűt" "zt" egymás mellett.
(#) zolika60 válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 21, 2016 /

Az amerikain akkor sincs hosszú í. Azt Alt j kombinációval írom a nagy Í pedig Alt i.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Okt 21, 2016 /

Csak ahhoz kéne tudni, hogy melyik karakterhez melyik három szám tartozik. Mert 999-szer próbálkozni kicsit macerás. A másolgatásról nem is beszélve. Bár amíg nem tudtam a kombinációt én is másoltam az í-t.
(#) Qju hozzászólása Okt 21, 2016 /

Akármi is van a "laptop" billentyűzetére írva egy "rádugott" vezetékes vagy "wireless" magyar billentyűzettel "HU" beállítással csodákra képes az ember.
(#) nagym6 válasza Qju hozzászólására (») Okt 21, 2016 /

Nálam a laptop otthon több helyen használva, és hordozva máshova van, még egy billentyűzetet is vinni mindig, kellemetlen.
(#) Qju válasza Qju hozzászólására (») Okt 21, 2016 /

Jut eszembe... Ha nagyon lusta vagyok mint most is, vagy csak szórakozásképpen: hasznos lehet a Képernyő-billentyűzet is.
Persze csak akkor, ha az egér kifogástalan
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2016
(#) MikulaSan hozzászólása Okt 21, 2016 /

Billentyűzet matrica megoldás lehet mint ahogy én is így oldottam meg a problémámat. Billentyű azonosításhoz nyitottam egy szöveges dokut és ott próbálgattam mi micsoda..
(#) Ge Lee válasza MikulaSan hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Így van. Nekem is angol billentyűzetem van, amihez adták a matricát is. A fekete billentyűn a fekete matrica messziről már nem is látszik, olyan mintha nem is lenne rajta. Nekem most így néhány hónap után már megérett a cserére, mert a sok püföléstől elkezdtek kifehéredni. Próbálgatni sem kell, mert a matrica elrendezése a papírján olyan hogy csak egy az egyben fel kell tenni.
(#) MikulaSan válasza Ge Lee hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

400ft ért vettem itt helyben egy fekete alapon fehér illetve a 2 lagos funkciók élénk zöldek. Tökéletessen látszik és még meg sem kopott pedig a gépet lassan így nyuzom fél éve. Pedig rengeteget írok.
(#) Dióda hozzászólása Okt 22, 2016 /

Üdvözletem!

Erre van az apróhirdetés!
-moderátor-
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
(#) Buvarruha hozzászólása Okt 22, 2016 /

Mit lehet tenni, ha kicsit elszabadult a klórgáz a fürdőszobában? Sósavval takarítottam és valamiért nagyon megindult a gázosodás. Ventilátor is van, de nem akar kiszellőzni.
(#) Bakman válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Szellőztetni alaposan.
(#) Buvarruha válasza Bakman hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

Gondoltam hátha ismer valaki valami trükköt amit kiszórva, párologtatva semlegesítődik.
(#) Gafly válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 22, 2016 /

De igyál tejet (mondta a vegyész nejem).
A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2016
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 23, 2016 /

Sziasztok!

Újonnan nyitott témánál hogyan lehet ajánlást küldeni? Úgy gondoltam, elegendő az adott fórum linkjét bemásolni és elküldeni, a többit majd a számítógép elvégzi. Gombra kattintva egy pillanatig tartó homokórázás, majd a mező törlődése után semmi. Ezután próbáltam egy hozzászólásban a "link" gomb használatával a tartalmat átmásolni az ajánlás mezőbe. Elküldés után megjelent az ajánlott topik, Bakman kolléga nevével, szóval azt sem én küldtem.
Rossz módszerrel próbálkozom, vagy a böngészőm van vicces kedvében? Az "ajánlás küldése" nem adott találatot...
(#) Buvarruha válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Utóbbira tippelnék, nekem működni szokott.
(#) Bakman válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Kezdj el szöveget beképelni. Nem linket kell megadni hanem témacímet, a többit a fórummotor elvégzi.
(#) zolee1209 válasza Bakman hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Erre a lehetőségre nem gondoltam. Bár azt láttam, mintha próbálna valami találati listát mutatni a böngésző, de csak egy fekete csík jelent meg, mikor beszúrtam a linket. Köszönöm a tippet, majd kipróbálom.

És valóban...
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2016
(#) kaqkk válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Elvileg a víz oldja a klórt , próbálj meg virágpermetezőből vagy bármilyen kézipumpás szer flakonjából (Pld clin) vizet spriccelni a levegőbe ha csökken a koncentráció majd felmosod újból a fürdőszobát .
(#) Buvarruha válasza kaqkk hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Kicsit késő már. Végülis nagy levegővel bementem gyorsan és átmostam mindent vízzel így helyreállt a rend.
(#) minicooper hozzászólása Okt 23, 2016 /

Üdv.! Bár technikai kérdés de majdnem elektronika mentes szóval remélem nem túl "ON".
Arra lennék kiváncsi hogy nem-e tudja valaki hogy lehetne-e itthon valahogyan gázpalackot (sima propán-bután) a házba bevezetett gázról feltölteni?
(#) Bakman válasza minicooper hozzászólására (») Okt 23, 2016 / 1

A vezetékes gáz fő összetevői metán és etán (némi levegővel felütve), a palackba való töltelék pedig propán és bután. Mindezek mellett veszélyes mutatvány, tudtommal engedélyhez kötött a palacktöltés, nem véletlenül (hacsak nem szeretsz hangrobbanás kíséretében röpködni).
(#) kaqkk válasza minicooper hozzászólására (») Okt 23, 2016 / 1

Sehogy ! A vezetékes gáz légnemű míg a palackos folyékony, kellene egy nyomásfokozó és egy hűtőegység ahhoz hogy cseppfolyósítsd majd betöltsd a palackba ,természetesen semmivel nem lesz olcsóbb a végén mintha megvetted volna a cseretelepen .
(#) minicooper hozzászólása Okt 23, 2016 /

Én kérek elnézést
Az életem egy hazugság.Mindigis azthittem hogy a földgáz PB.
Hát köszönöm a képbeigazitást
(#) pjg válasza minicooper hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Hát, nem az!
(#) Zoli1974 hozzászólása Okt 23, 2016 /

Sziasztok!
A múltkor (két hete vagy három) összeraktam az új ebédlőasztal keretét Konyhasztal keret.
A héten esténként összeragasztottam a lapokat, a mai nap meg méretre szabtam, összeillesztettem a részegységeket.
Még le kell gömbölyíteni a sarkokat a lapokat összecsiszolni és mehet festésre.
(#) szamóca válasza Zoli1974 hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Te amúgy asztalos vagy?
(#) Zoli1974 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Hobbiszinten csak. Ez az asztal egy régi megvalósult terv már régóta igértem, hogy megcsinálom. Most jött össze.
Egyébiránt egy-két szakmába bele szoktam kontárkodni otthon hobbiszinten.
(#) pjg válasza Zoli1974 hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Jauó!
(#) szamóca válasza Zoli1974 hozzászólására (») Okt 23, 2016 /

Jó is az!
Nekem ez a legutóbbi.

sámlis.jpg

Következő: »»   2655 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem