Fórum témák
» Több friss téma |
Volt, de most nincs. Gondoltam, hogy kütyü kellene hozzá, de ez nem fog meggyógyulni Karácsonyig.
Köszi a segítséget.
Szét mered, tudod szedni? Megkísérelhetjük mérés nélkül is.
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Megpróbálom. mindjárt hozok szerszámokat.
Szétszedted? Először is látható égésnyomot keress. Ha ilyen nincs egy darab vezetékkel a motor vezetékeire vezess áramot.
Nincs égésnyom, de egy saru lóg a levegőben ha kiemelem a motort a helyéről.
Akkor tedd vissza a helyére a sarut és nézd meg megy-e.
Most elindult ,összeszerelem és úgy is kipróbálom. Még megnézem a vezeték behúzót, mert nem fogja meg a vezetéket.
Jó lesz az, szerencséd volt nincs nagy baja.
Köszi szépen a segítséget! Sok mindentől megmentettél, nagy segítség volt ez most így hirtelen.
Nagyon szeretem ezt a porszívót, remélem még sokáig nem kell lecserélnem. Én is szeretlek .
Nekem ugyan részem nem volt benne, de azért ügyesek voltatok (különösen Te).
A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2016
Nélküled nem fogtam volna hozzá, Te is kellettél.
Bocsi! Már máshol járok. El is köszönök. Jó éjszakát Mindenkinek és Áldott Karácsonyt. Kati.
Sziasztok.
Adott egy samsung porszívó, amely olyat produkál, hogy ha bekapcsolom kb 1-percig rendesen működik, majd elkezd lassulni és megáll, most már égett szagot is lehet érezni, mi történhetett vele? Tudom ezt így eléggé nehéz látatlanban megmondani, de hátha találkozott valaki már ilyen jellegű problémával. Köszönöm.
Leégett a motor...pici occó kinai motor.
Nem értem, akkor miért indul el, és kb 1 percig "működik", na nem baj, viszem a szervizbe, még van rajta garancia.
Hát 2-hetet bírt a samsung porszívó a szervízből visszaérkezve. Most olyat produkál, hogy nem szívja, hanem fúja a levegőt. Ezt vajon miért csinálja?
Visszaviszem csak kiváncsi lettem volna, most ugyan miért csinálja ezt a fordított funkciót.
Valamit tudnak a szervizben. Valószínű, hogy elektronika hiba, a motorbekötés nem tud átváltani.
Hát ja, jó a samsung szervíz, 2-hét és vége. Ez 2x-i porszívózás volt. Már az utazgatás árán vehetek egy másik porszívót.
Sziasztok!
Van itt egy Samsung 1600W-os porszívó, 3 éves. Olyat csinál, hogy nem pörög fel. Ha a legkisebbre van állítva, akkor lüktetve kb. 1 másodpercig megy, az után 1 másodpercig pihen. Ha nagyobbra van állítva, akkor csak 1 tizedmásodpercre próbálja indítani. Egy kis égett szaga is van. Mi lehet a gond vele? Utal-e ez a jelenség valamilyen tipikus hibára?
Sziasztok!
A képen látható Hyundai ZW1600 típushoz keresnék tartályt és légszűrőt. Kapható még, vagy van valakinek elfekvőben?
Sziasztok!
Van egy Electrolux Z1035 porszívónk, ami egyszer csak elkezdett furcsán működni. Bekapcsolva a fordulatszám magától elkezd hullámozni. Korábban valaki írt már hasonló hibáról de nem találtam meg, hogy ténylegesen mi volt a megoldás. Szétszedtem, kitakarítottam, kommutátor, szénkefék rendben. Na, annyira koncentráltam a fotó beillesztésére, hogy a kérdést nem tettem fel: van valakinek ötlete, merre induljak a hiba keresésében? A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |