Fórum témák
» Több friss téma |
Gondolhatod... egy élmény volt...
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2017
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, találkozott-e már valaki hasonlóval: Adott több darab Avtech dvr, amik hálózatra vannak kötve, jelszóval levédve, forwardok, dyndns beállítva. Pár hete elkezdte az összes dvr, hogy a beállított statik 192.168.1.10:80 helyett random átáll pár napon belül ilyen fura pl: 10.185.148.87:49676 ip-port párosra... Próbáltam firmware-t frissíteni, fel is ment, rögzítő alapra állt, majd az újra beállítás után pár nap múlva ismét megváltozott magától az IP-címe. Van tippje valakinek mi lehet ez?
Feltörték. És valószínű, hogy már bitcoin bánya.
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2017
Én is erre gyanakszom. Sajnos újabb fw-t meg nem találok hozzá
Hogyan kell frissíteni ? Egy Provision dvr-t kellene helyrehoznom. Egy nap 10-szer indul újra. Úgy be van lassulva, hogy nem lehet visszanézni a felvételt. Winyót formáztam, menüből reseteltem, de nem segített.
Aktuális FW leszed, USB-re kimásol, és a menüben FW frissítés.
De, ha alapon volt a jelszó, vagy admin és valami egyszerű jelszó volt, akkor kb. b@szhatod, mert valószínű hamarosan újra bitcoin bánya lesz a rögzítőből, ha neten hagyod.
Köszi az infót. Nincs neten a gép. Nem is értem miért lassult be ennyire. Hétfőn megyek és megtudom a pontos típust. A gyártó oldala tele van frissítésekkel. A FW-t gyökérbe kell másolni ?
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2017
Milyen régia merevlemez? Attól simán be tud lassulni.
5 éves, leformáztam mert van ilyen opció, de nem változott semmi. Idegesítően lassú. Ha a menüben akarok babrálni akkor is csak homokórázik, ez 5 percig is eltart aztán újraindul.
Javallott egy merevlemez csere akár próbából is de gyanusan öreg az a HDD.
Ha kiveszem a merevlemezt akkor fel kell gyorsulnia a rendszernek ? Gondolom nélküle is működik a megfigyelés csak nem rögzít.
Igen elvileg működnie kell.
Sziasztok!
Van egy olyan kamerarendszerünk, hogy a 3 telephely rögzítőiről Pc-re az iVMS programra jönnek a képek, egy belső internet hálózaton keresztül. Azokkal a gépekkel amik a belső hálózaton vannak nincs is baj, de kívülről elérve használhatatlanul lassú. Viszont a teamviewer, screenleap, stb.. jól működne, csak ezek folyamatos elérés esetén fizetősek. Lenne valakinek valami ötlete, távoli több felhasználó általi, csak monitor elérésre, vezérelni nem kellene.
A feltöltési sebességtől függ minden. Mekkora a netes upload az egyes helyeken?
A feltöltési sebességgel szerintem nincs gond, talán a baj, hogy a rögzítő kapacitását lefoglalja a futó iVMS. Tehát úgy van, hogy a portás Pc-n nézi a 3 rögzítőről a képet, és esetleg valaki távolról szeretné még látni a portás monitorját, mert ha távolról is iVMS-el akarjuk nézni a rögzítőket, akkor baromi lassú, de ha pl. screenleap-on nézzük a portás monitorját, akkor jó a sebesség.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2017
Érthető, ha belassul, ha két kliens is csatlakozik a rögzítőhöz. Két irányba kell egyszerre stream-et küldenie. Az 5MBit pedig kevés, főleg, ha egyszerre két irányba kell dolgozni. Belső hálón persze, hogy jó, ott minimum 100MBit sebesség van. Nem írtad, hogy mennyi kamera telephelyenként, mert az is számít. Azt sem, hogy analóg, vagy IP a kamera rendszer.
A portára is a sub tream-et vinném ki, nem a teljes felbontású képeket, sokat számít az is. Távoli elérésnél pedig kizárólag sub stream-et célszerű használni, mert az kellően alacsony sávszélesség igényű. Távoli külső szerverre dolgozni 5Mbit sebességnél pedig maximum arra lesz elég, hogy az élő képeket meg lehessen nézni, illetve, csak visszanézni egy-egy kamera képei. De nem az összeset, mert ahhoz édeskevés. Ha elég az a kis felbontás, amit a portai monitoron látsz, megpróbálkoznék egy vnc alapú távoli eléréssel. Eseménykor úgy is a rögzítőről a legegyszerűbb, és a leggyorsabb a a szükséges videó anyag kinyerése, mert hálózaton néhány gigát átnyomni nagyon sok idő, távolról 5 Mbit-tel meg vállalhatatlanul sok.
Egyik irányba a belső hálón megy, a másikkal van baj. Összesen egyenlőre 16 kamera van, analóg HDMI meg 2 db. 2Mpixeles IP. Utána nézek a VNC Viewer-nek Köszönöm, bárcsak jó lenne. Azért gondolnám, hogy nem a net sebességével van a baj, hanem a második streammel, mert, screenleap-al jön a folyamatos kép, és pl.itthon is két filmet nézünk egyszerre, egyet az okos tv-n egyet a PC-n 4Mbit-es itthoni netten, az iVMS meg egyetlen kamera képe is 10mp-enként frissül jó esetben.
Sziasztok!
Érdeklődöm hogy autós menetrögzítő DVR-ben milyen rendszerű kamera lehet? Szétszedve a kamera és pici panelja 24-eres szalagkábellel csatlakozik az alaplapra. Sokallottam az erek számát és végül 18 ér nélkül nem működik. Tehát ennyi info alapján ez milyen lehet? És ezek a kábelek hosszabbíthatók szerintetek kb 2,5 méterig?
A legtöbb ilyen készülékhez csatlkoztató külső (hátsó) kamera, akár 5m hosszú kábellel is.
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2017
Igen, a tolató kamera csak 3-4 érrel csatlakozik és 5m hosszú. Ennek a kamerának rosszabb a felbontása.
De kérdés az első kamera!
Sziasztok!
Egy GPRO 6304D tipusu rögzítőről érdeklődnék. Ez egy 4 csatornás analóg rögzítő.Olyan hibát produkál,hogy bekapcsoláskor csak két kamera képet hoz elő. Ha a video módnál mondjuk PAL van beállítva, majd ezt át állítom NTSC-re, újra indításnál megjelenik mind a 4 kamera kép. Majd ha kikapcsolom és mondjuk fél óra múlva ismét be,akkor megint csak két kamera kép jelenik meg a négyből. Ilyenkor ha az NTSC-t PAL-ra állítom, akkor újra indításnál megint megjelenik a 4 kép. Ismét kikapcs, majd fél óra múlva be és megint csak két kép van. Na ezt mi okozza? Esetleg szoftvert kellene frissíteni rajta? Egyáltalán lehet? Vagy hol lehet hozzá új szoftvert találni? Igazából nem rögzítőnek akarom használni, csak képosztónak egy portára, ahol 4 képet tudok megjeleníteni egy monitoron egyszerre.
Sziasztok! Autóba építhető 360 fokban látó kamerarendszert keresek, de nem nagyon találok vagy csak nem akadtam a nyomára, egyáltalán létezik ilyen vagy esetleg építhető? Csak lakásba találtam Bővebben: Link
Sziasztok! Segítsetek, van egy kamerám amivel megfigyelnék helyiséget, (felrakom az adatlapot) a telefon amivel használnám 4 X 1.0 GHz Android 6.0 ás. A leírás szerit IPC 360 alkalmazást kellene letöltenem, de nem kompatibilis a készülékkel !! Tudnátok javasolni más alkalmazást amivel használható lenne ??? Előre is köszi !Nem engedi a képet !! A kamera tip: CC TV 180 Degree wifi
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2017
Szia.
Hááát, amiket megadtál infókat, nem sokat érnek. Telefon típusa, gyártója, Android verzió? IP kamera TÍPUSA, esetleg kép róla (pl. ahonnan vetted egy link). Androidon jó alkalmazásként például jó lehet a TinyCam. Vagy olyan, ami a P2P-t (és a kamera kiszolgálóját is) kezeli, ha tud ilyet a kamera.
Köszi a választ! Teljesen véletlenül mind a kettő Kínai !!Küldöm a képeket !
Sajnos a képekről nem sok minden látszik.
Talán ez egy SmilDrive Panoramic vagy hasonló koppantás. Sajnos lehet, hogy a telefonon lévő Android 6 túl "új" az Androidos programnak. Másik telefonon esetleg nem tudod próbálni?
Sajnos ennyi és ilyen leírás van hozzá . Igen a fiú tablettjén (Samsung) működik ! Hát akkor nem marad más mint próbálkozás !
Köszi !
Sziasztok!
Techson rögzítőknél ki milyen ddns-t használ, ami ingyenes? |
Bejelentkezés
Hirdetés |