Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Szia.
Te is megvásároltad a teljes verziót?
Ha "updatelted" az angolt, utána magyar verziót is kell.
Igen így csináltam először az Angolt utána a Magyart szerettem volna, és akkor írja ki nekem hogy eltérő szoftververziók és nem is engedi frissíteni.
A Magyar verziónál be van kapcsolva az Automatikus frissítés keresés?
Az AutoUpdate az talál elérhető frissítést?
Semmi gond az angollal, de a magyar szoktam általában használni nagyon jó szeretem.
Az utolsó 9.20 egyenlőre nem találja. Erre frissült az angol verzió.
Sziasztok! A mellékelt hibaüzenetet kapom, ha nyomtatni akarok, vagy ha a nyomtató beállításait akarom állítani. Azaz nyomtatni nem enged. (print vagy a print setup megnyomására jön elő)
Eredeti, saját Sprint Layout 6.
"Jelenleg nincs alapértelmezett nyomtató kiválasztva"
Előbb állíts be egy alapértelmezett nyomtatót a Windowsban.
Jogos a megjegyzés, le kellett volna írnom, hogy csak egyoldalast terveztem! (Kétoldalasnál természetesen a felsőt "illik" tükrözni! Bár szerintem, aki panelmaratásra készül, erre magától is rájön.) Sósav+hidrogénperoxid-dal marattam, s az eredménnyel több mint elégedett voltam.
Ha már írok, még egy megjegyzés: diákok vizsgamunkájához terveztem -szintén egyoldalas- panelt, amit vállalkozóval gyártattam le. Nem elég, hogy vészesen késve kaptam meg a nyák-okat, de az okoska belenyúlt és a vizsgáig 3 hibát kellett 30 panelen javítanom. Kettőt a próbanyák beépítése előtt kiszúrtam de a harmadik csak beméréskor derült ki. Azóta az a vállalkozás megszűnt... Idézet: „Azóta az a vállalkozás megszűnt” Jobb is igy. Egy gyártónak azt kell legyártani amit adsz, legfeljebb jelzi feléd, hogy szerinte valami nem jó.
Sziasztok! Sprint layout 5-ben hogy tudok több projektet egy ,,lapra" tenni? Azt szeretnèm csinálni, hogy van x nyákterv, amik külön nyáktervet alkotnak, ezeket szeretném egy nyákra felpakolni.
Kijelölés, másolás új lapra
Köszi!
Sziasztok! Isostat kapcsolók beültetési méretét tudja valaki? Illeszkedik szabvány raszterhez? Makrót kéne készítenem, de nincs kéznél ilyen kapcsoló, PDF-et sem találok róla.
Köszi. Simán ráraktam volna a 2,54-es raszterre.
ha van kapcsolód, mérd le és tervezd meg, amúgy nem 2,54-es a méretarány, mert nekem van ilyen kapcsolóm.
lemérve a legkisebb kapcsoló lábkiosztását: 4-4-4 mm, és 6 mm a sortávolság. a beforrasztandó láb vastagsága 1 mm. A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2017
Ahogyan nézem a rajzot, jól mértem a lábtávolságokat ...
Ha lenne kéznél, így tennék. Van ugyan egy régi orosz műszerben, de azt nincs kedvem szétszedni.
Köszönöm! Pedig én is kerestem rendesen, csak nem találtam. Na de csinál furcsa dolgokat a gugli.
Tessék: mm és inch lábkiosztással
Sziasztok!
Régóta felmerült már bennem az igény, hogy ezt a programot linux alatt futtassam. Ez kivitelezhető direktbe, avagy telepíthető valahogy linuxra, vagy emulálni kell egy windowst és azon futtatni? Valaki használja linuxon ezt a programot? Köszi előre is minden segítő választ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |