Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Aki beleírt, az még a biztonsági idő letelte előtt megnyomta a Hsz törlése gombot...
Biztos meggondolta magát a beírtakkal kapcsolatban
Találtam egy ilyet, akinek van hidrogen-peroxidja (nem tudom, hogy írják) az kipróbálhatja. Sőt kiváncsi vagyok rá ha valaki megcsinálja. Meginni azért inkább ne!
Világító üdítő
Szerintem ez egy gyümölcs lesz
Ha jól sejtem, narancssárga színű, és kb. akkora, mint egy alma vagy közepes narancs.
A következő kérdésem lenne egy weblappal kapcsolatban:van nekem egy ilyen kódom, ezt hovaírjam a html kódba?Ez egy látogatottság számláló.
< style >.ct {font:6pt;text-align:center;margin:0px}.ct img{border:0} .ct a,.ct a:visited{color:silver;text-decoration:none}.ct a:hover{color:gray;text-decoration:underline}< /style> < a href="http://acme-web-hosting.info">< /a>< br>< a href="http://acme-web-hosting.info">acme-web-hosting.info< /a>< /div>
Ez nem jó. A STYLE tag nincs lezárva és a két link sem. De még ha jó lenne, akkor sem csinálna semmit. Az első egy CSS kóddarabka, ami nem definiál semmit, mert itt a kódban nem létezik .ct osztály, a második pedig két link erre az oldalra.
Üdv!
Kinek hogy sikerült az elektronika érettségi? Vagy volt egyáltalán valakinek?
Szerintem a lezárásokat leette a fóum hasznţld a kód gombot.
Hát, nekem nem volt.. Szívesen tettem volna, de mivel nem tanultuk, maradt a fizika.. Az viszont 89% lett, és talán sikerül még feljebb húzni majd szóbelivel..
Látogatottság számláló?
:lama:
Ha van php futtatási jogod, akkor szerintem azzal a legegyszerűbb, kell egy text-fájl a szerverre a html-ed mellé, és abba írogatja, illetve olvassa a látogatók számát. Persze ha adatbázis elérésed is van akkor oda is küldheted... A php kódot oda szúrod a html-ben ahol szeretnéd, hogy kiírja a látogatók számát.
Én valami ilyesmit használok:Bővebben: Link
Helló!
Tudna nekem valaki segíteni windows-os dbase beszerzésén? Segítségeteket köszönöm előre is, Arpy
Szia! Én érettségiztem belőle. Szerintem nagyon egyszerű volt. Bár ég is a pofimon a bőr, mert a tranyó h11-ét nem tudtam kiszámolni... Meg a műveleti erősítőnél nem volt egyértelmű számomra, hogy visszacsatolt, vagy nyílthurkú az erősítés. Tudom... egy 50-es számmal mégis melyik lehet?!
"Aki" beleírt, az én voltam, bocsi ha kicsit megleptem az egyes felhasználókat! Csak azért írtam bele, hogy a lista elejére kerüljön és látható legyen! Bocsi, ha baklövést követtem el!
Pontosabban mit szeretnél és kinek küldeni? A HE Store-ral kapcsolatban kérdezed?
Értem. Nos, szerintem nem túl megbízhatóak a levelező hálózatok, szóval én semmiképpen nem indítanám útjára "csak úgy, pongyolán" az adatokat, hanem mindenképpen legalább zip-ben becsomagolva.
Ha van Total Commandered a gépen, akkor egyszerű.
Az egyik oldalra amit be akarsz csomagolni, a másik oldalra ahova a csomagolt fájl kerüljön. A fénykurzort (színes csíkot) a becsomagolandóra, majd az Alt+F5 kombináció. A megjelenő párbeszédablakban a ZIP legyen kiválasztva, majd Enter. Innen meg már gyerekjáték a küldés.
Hali
Elromlott a Iexplorerem , megnagyobbodtak a betük.Pl ezen az oldalon a SAJÁT MENÜ, FÓRUM TÉMÁK? FIGYELŐ, és a guglinál is a betük. Egyik pillanatról a másikra. Szerintetek hol állítsam vissza??
Ha I.E. 7ed van akkor a felső jobb sarokban van egy lap,ott szövegméret és válaszd a közepeset
6.0-s amaz nem jött be nekem annyira, vannak hibái még.
Mutatok képet:
Szerintem a menüsorban: Nézet -> Szövegméret -> Közepes
Vagy nyomd le a Ctrl-t és közben az egér görgőjének mozgatásával kicsinyteni, vagy nagyítani tudod a szövegméretet.
Küldtem egy emelt dijas SMS-t hogy ki essen ki az oldalról. Ez a HTML es téma az elmult 24 óra legolvasottabb topicja :d azért kicsit sem durva hogy a gyerek nem érti meg hogy ez elektro fórum
ez az egyik legnagyobb OFFtopic ..mármint a ez a HTML-es
tipp: még van sztem 12 perce Dani robotnak
Szerintem kevesebb, mert megjött Topi! De miért pont 12?
Már virágzik a bodza lehet bodza szörpöt csinálni. Most azon vagyok
az utóbbi robotos hozzászólása már annyira fájt hogy kimentem fájdalom csillapítóért.... Nem értem a HTML hez hogy jön a robot. Jah kerek egy óra alatt 511 szer volt olvasva szerintem rekord szerintem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |