Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Rá van írva, hogy rekombináns rezonátor!
És biztosan jó, mert lentebb egy képen a tv hátulja tele van böködve ilyenekkel! Szerintem az usb vonalon megjelenő zavarjeleket és tápingadozásokat rángatja helyre, azért van benne ennyi kondi. USB-s csöves erősítőnél főleg fontos, mert ha megjelenik a harmónikus az USB tápjában, akkor az félrehúzhatja a rácsfeszültség modulációját, ami végül a hangzáskép elcsúszását okozhatja. Tehát igenis fontos! Az árát ne tessék nézni, ennyiért aprópénz, szinte kerekítési hiba!
Nekem a leírásban szereplő egyik kiemelt kép felirata vonzotta a tekintetemet.
Kettőt kell venni. Egyik a videót másik az audiót javítja.
Nem értem mi a gondod vele... Az egyik az audiot javítja, a másik meg a vediot.
Melyik részére gondolsz?
Kétszer akarják eladni ugyanazt a semmire sem jó cuccot. Én mondjuk simán árulnék még egyet levegőminőség javító felirattal. Egyet egészség növelővel. Egyet anti-ötgével. Ja, ilyet valóban árulnak...
Van olyan, de még nem jöttem rá hogy 600 dollárért mit is csinál a levegő molekulákkal hogy aztán azzal még frankóbb legyen a zenehallgatás.
Olcsóbb lenne a HIFI levegő. Légcsere a térben. Illetve csak akkor HIFI, ha a hangforrás helyéről származik a levegő.
Jobb helyeken már árulnak konzervdobozban eredeti levegöt….
Az Audiophiliával megfertőződött földlakók ápolására szolgál.
Minden pénzt megér.
Ez nagyon hasznos kütyü arra az esetre, amikor kinézel az ajtó kémlelő nyílásán és több tagbaszakadt NAV ellenőrt látsz az ajtód előtt.
Láttam már 720ml-es befőttesüvegben vizet árulni, és egy szál répa úszott benne. A címkén a felirat "Tavalyi Hóember" volt...
Szerintem az átverés!
Egy rendes hóembernek legalább 1.5 l-es üveg kell!
Hasonló logikával: dunsztos üvegben valami halványlila por, a felirata: "halványlila dunszt".
Ilyet hol lehet kapni? Vennék egyik haveromnak, mert állandóan azt hajtogatja, hogy neki nincs
Valami kiállításon volt.
Ez csak az pendrive-ot teszi tönkre. A másik meg az egész laptopot hazavágja. Mondjuk egy hagyományos merevlemezt ily módon nehéz úgy tönkretenni, hogy egy KÜRT kategóriájú cég ne tudja visszanyerni az adatokat. SSD-nél már járhatóbb az út, ha az 5V-ra ráküldenek 5-10kV-os impulzusokat. Az így kiégetett csipekből adat már nem jön vissza.
Vajon milyen lehet a nem eredeti levegő?
Sajnos élesben láttam az USB killer hatásait, mert egy haverom talált egy pendrive-ot, amit bedugott a gépébe (akkoriban még senki sem ismerte, én sem). Alaplap és tápcsere után újra működött, érdekes módon a HDD és az SSD megmaradt, de nem a TVS diódáik miatt.
Felújításra vitték a budavári siklókat ‒ a megszokott helyükön kívül, vízszintesbe kerülve kissé esetlenül mutatnak, nem?
Nem komplett C64, csak BASIC 2.0 emulátor. De annak ügyes.
Néhány évvel a rendszerváltás után a Városligetben, a Vajdahunyad-vár előtti hídon az egyik souvenir-árusnál lehetett kapni olyat, hogy "a szocializmus utolsó lehelete". Ez egy (májkrémkonzerv méretű üres konzervdoboz volt, mindenféle felirat nélkül), ámde akkoriban mégis rendkívül mulatságos.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |