Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jajj... most nézem, hogy megint vulgárisan írtam, de már nem tudom kijavítani... bocsi, de még korán volt
hehe
ez lol! a poén az, hogy az eladó "mismokus" ezt az egészat halál komolyan írta / amúgy nekem fel se tűnt az ára elsőre, 25ezret olvastam Mostmár a kérdés csak az, hogy a villámárba benne van-e a jobb oldali potméter tekerő gomja, vagy az további 5 milla?
kaptam:
Egy cimborám foglalkozik postagalambokkal. Az edzésük úgy néz ki, hogy a galambokat hátul szépen összekötött szárnyakkal bepakolják a Zsiguliba, s két-háromszáz kilóméterre eleresztik őket. Hazafelé bevágnak egy csülkös bablevest, otthon kiülnek a teraszra egy sörrel, s az elsők már lassan meg is érkeznek. Most is így történt minden (bableves, sör, első postagalambok), hanem "Dezsőke" az egyik madár csak nem jött. Másnap se. Harmadnap se. Gondolták, szegénykét megette valami sólyom, kánya, hát le is mondtak róla. Teltek-múltak a hetek, mikor is látja ám a cimbora, hogy az udvarban Dezsőke jön haza. Gyalog. Merthogy a szárnyai hátul szépen össze voltak kötözve. Gondolom, Dezsőkének elég ideges feje volt. mismokus témához + Olcsó cuccokat árul ez a gyerek, még jó hogy ez egy uj fejlesztés.
És a potméter forgatógombok zárókupakjainak hiánya, elképesztő hangzásjavulást eredményez már ebben a kategóriában. Nem beszélve a már bejáratott, fénycsőarmatúrákból kiszerelt, weidmuller tápsorkapcsok hangzásjavító tulajdonságairól.
hát ez nem komplett
Kicsit gyanús ez a rengeteg újszerű állapotú Beag cucc vagy a hanggenerátor akkor inkább ebből a pénzből veszek 1 laptopot meg rádobok 1 ingyenesen letölthető szoftvert + nem foglal el 1 négyzetmétert egy 40 kilós vas
A manusnál még egy pohár sem tud normálisan eltörni.Para
A legjobban az tetszik az erősítőben hogy 20-30 éves valószínűleg bontott, félig kiszáradt elektrolit kondikat használ, és árnyékolatlan kábeleket, biztos gyönyörű hangja lehet, és még a High End-et se tudja leírni normálisan...
furamód csupa jó véleménnyelvannak róla
Bővebben: Link nem tom mit adhatott el nekik, bár a tippem az, hogy ezek fantomvásárlók voltak
Komolyra fordítva a szót: :gumicsirke: Bővebben: Link
Ezek sem piskóták:
Cak egyszer használt 90 perces KAZETTA 1900-ért. 600W-os TOROID trafó Erősítő U=12 Volt, P=2x18 Watt TDA 2003 "NYÁKPANEL " Érdekes egy figura lehet... a csöves vacka, meg kicsapja nálam a biztit. "HightEnd" műanyag potik, 30 éves kondik, és vajon a nem igazán teljesítmény csövek biztos "nagyon HiFi"-k. Hiába aki nem ért hozzá át lehet verni könnyedén. Ez a mitugrász mókus meg szégyelje magát.
Durva ez a csávó! Ez szerintem még a saját anyját is eladná, de legalább az árát elkérni....
Nézd meg a cső datasheetjét! Nem is hangerősítésre való. Ezenkívűl anód feszültsége 160V és nem 90.
Meg 2 régi hangszóró 32000Ft. 2 újat megkapsz tízért...
ez félelmetes nem is tudom mihez hasonlítani a végén már kicsit ijesztő
Ez a csávó beszabadult a beag üzembe lehet fél évig ott dolgozott, és kihordott mindent onnan.És azóta sem tudja eladni a magas ár miatt!
Az biztos hogy egyedi dolgai vannak, amiböl nincs sok a világon szerintem!
na jó ez most nekem is, remélem most már jó, bocsi
Nem összekoccant, hanem "paranormális úton" eltörött Mint a misimókus pohara
Jókat mosolyogtam mindenesetre
Huha, vak randi?! De mintha: "Erre igyunk, neem neem, erre ittunk, most igyunk arra,.." )
végülis statisztikailag van rá esély, hogy lesz olyan marha tudatlan sznob, aki megveszi tőle ennyiért :p
Fárasztó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Júlia Montaque akart lenni.... de végülis Kapulett
Azért ezt érdemes megnézni: Bővebben: Link
Ennek az embernek sorkapocs mániája van.... Ráadásul milyen szemetgyönyörködtető látvány az a sok szigeteletlen kábel cikázása a dobozban, még a tápot is arról kapja, ezért elkérni 12.000Ft-ot Idézet: Hát ez kész „HiFi szempontoknak maximális mértékben lett felépítve”
Inkább "orosz nyír", mert mindent ebbe dobozol. (természetesen a maximális hifi szempontok miatt, és nem azért mert jelenleg ott dolgozik.) Mindegy hogy 26 millás a cucc, vagy 12ezres a nyír az maradt.
Ehhez a taghoz egy rövidke idézet jutott eszembe, konkrétan a Bibliából:
"...mert boldogok a lelki szegények..." Idézet: „HiFi szempontoknak maximális mértékben lett felépítve” Ráadásul ez a mondat sántít is, mármint nyelvhelyességi szempontból...
Nemrég találtam, el lehet vele szóakozni
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |