Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nem én időzítek én jelenleg már csak leközlöm.
A 9 órás indulás képlékeny, igaz mi már akkor kint leszünk, de valószínűleg délután 3-4-ig ott leszünk úgyis. Vasárnapra lett fixálva ezt megbeszéltük korábban ezen nem módosítunk.
Eddig jelentkezett 7,5 ember.
Ebből háromnak tök mindegy, hogy mikor lesz. A maradék 3,5 hétköznap dolgozik, belőlük egynek azon a hétvégén csak a vasárnap jó. Nagyjából szerintem ez volt az időpont kiválasztásának az algoritmusa.
Egyeztetések után ez a jelenlegi fix jelentkezők listája:
Gery78 granpa madzagos nagy_hoho Ronen02 szikorapéter TAttila77 ? varttina ------------- Összesen: 7,5 TAttila77 nem fog hangosítást hozni, és a sörpad is csak vasárnap ér rá.
Előzetes helyszínbejárás lesz (valószínűleg aug. 5- vagy 6-án) a Bajuszvölgyben, hogy minden oké legyen a találkozókor.
Varttinának amikor megfelel, előzetes tervek szerint elviszlek ahogyan beszéltük.
Nekem akkor elvileg semmi nem jön közbe.
Kedves Fórumtársaim!
A tegnapi napon lezárult az őszi paksi látogatására való szavazás. Ennek eredménye negatívan értékelhető. Azonban én úgy gondolom, hogy adjunk még esélyt. Ezért aki úgy gondolja, hogy szívesen részt venne a látogatáson kérem jelezze itt a topikban. Még adatokat nem kell küldeni! Csak annyit, hogy pl. xy +1 fő jelentkezik. (Szokásos módon. ) Azért jó lenne, ha kb. 20-25 fő összejönne. Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Júl 31, 2023
Jómagam jelentkeznék. De mivelhogy a munkám idényjellegű(konzervgyár napi 12 óra havi 26-29 nap) megállás nélkül megyünk. Ezért jó lenne időben tudni hogy mikor is mennénk. Jó előre le kell foglalnom a szabit mert kevés az olyan ember akit a helyemre tudnak állítani mint gépkezelő. Ezen felül még az utazást is meg kell oldani.(Szigetvártól 20km lakom).
Engem felírhatsz a listára. + pár főt még próbálok hozni, de még meglátjuk milyen a hajlandóság...
Szóval fontosabb dátumok:
Augusztus 31.: fórumon az előjelentkezés lezárása. Szeptember 1. - október 14.: a személyi igazolványban szereplő adatok, és rendszám adatok el küldése ( biztonsági szabályok miatt kell, nem én kérem), tényleges jelentkezés ekkor történik. Október 30. (hétfő): Atomerőmű látogatás A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2023
Itt is lesz találkozó most a hétvégén:
A találkozó Bordányban lesz, 2023.08.05-án Helyszin: Faluház Bordány Park tér 1. Szombaton délelőtt elektronikai börze is lesz, BÜFÉ is van. Bővebb infó: Kisapáti Pétertől lehet kérni. tel:30/6216378 e-mail: ha8du@yahoo.com
Én mennék. Valószínűleg egyedül. Köszönöm.
Egyébként lehet, hogy ki kellene tenni a főoldalra, mert tavaly én is így szereztem tudomást az előző látogatási lehetőségről. Nem biztos, hogy a potenciális érdeklődők figyelik ezt a konkrét fórum-topicot. A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2023
Nagyon közeleg a határidő, szedem össze részemről a HE publikus rendezvényeket.
Augusztus 5, Szombat. Reggel autó indul Rákoshegyről, 8:30 CET. Ló (kutya, macska)/találkozó/börze. Rákoshegy -> Bugac, Karikás csárda -> Bordány, találkozó/börze -> Bugac, Karikás csárda -> Rákoshegy Takarmányozás visszafelé, Kecskemét, Szélmalom csárda. Még 2 szabad hely. Augusztus 6, Vasárnap. Reggel autó indul Rákoshegyről, 8:30 CET. Egerhet 2023 terepszemle. Rákoshegy -> Eger, Bajuszvölgy -> Füzesabony, Füzes csárda -> Rákoshegy Takarmányozás visszafelé, Füzesabony, Füzes csárda. Még három szabad hely. Augusztus 12, Szombat. Éjszakai repülőmotor beröffentés. Utazás 200E busszal. Aki be akar menni zárt részre, annak regisztrálni kell... A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2023
Valamelyik Tiszai Duzzasztót is meglehet látogatni. Talán a Tisza2-őt. Csak le kell szervezni.
Ez így igaz, nagy kedvem is lenne hozzá.
Próbáltam már nagy_hoho-t kapacitálni, úgyis ott lakik. Eddig nem tűnt nagyon lelkesnek...
Engem kapacitáltál? Mikor? Hol? Írásban kérem!
Ne hánytorgassuk a múltat, ez a hajó már elment:
Idézet: „Tisztelt Látogatók! A Kormány 180/2022 (V. 24.) határozatában az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára tekintettel, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A részletszabályok kidolgozásáig a Társaság vízerőműveiben a turisztikai célú látogatócsoportok fogadására nincs lehetőség, kérjük szíves megértésüket!” Bővebben: Link Pillanatnyilag még csak vízre vonatkozik a teljes tiltás, tűz, atom és szél még lehetséges. Tudom: Ne adjak tippeket!
Szerintem a Kiskörei erőművet kellene megnézni és a hal lépcsőt.
http://www.tiszavizvizeromu.hu/elozo-verzio/index_elemei/image329.png
Ne kezdjük el írni a fix jelentkezőket, és hogy ki akar a Halászcsárdában kajálni?
Kedves Fórumtársak!
A paksi találkozó meghívója kikerült a főoldalra. Ezúton köszönöm a moderátornak (moderátoroknak)! A kiírás hamarosan frissül a részletekkel.
meg a helyesírási hibát is javítsd ki az alján
|
Bejelentkezés
Hirdetés |