Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Keresek hibás, de ép fi-relét, kontaktort.
Lakáselosztó dobozba kellene egy kis áramkört beépíteni, sínre szerelhetően, ez lenne a háza. Min. 3...4 egység széles lenne az igazi, de legvégső esetben beszorítom egy dugalj helyére. Pesti oldali átvétellel lenne jó.
Szia!
Kétpólusú működő kismegszakítót tudok adni. Esetleg kettőt is és akkor elfér benne amit építeni szeretnél. A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2023
Ősszel láttam üres, sínre szerelhető készülékházat: Kontel. Egy telefont megér?
Szia!
Amit írtál abból nem derült ki, hogy mit szeretnél, ezért ajánlom figyelmedbe az itt látható dobozokat. CEM17-ből van nekem is, egyet odaadhatok, hogy lásd mekkora hely van benne. A CEM17-nek 12 kivezetése lehet max, szóval elég sok minden megoldható ezzel is.
Sziasztok, továbbra is keresem a korábbi hozzászólásomban írt rossz műszert, vagy csak kijelzőjét.
Köszönöm pibornak a segítőkész felajánlását.
Már a helyén üzemel a kis készülék .
Nagyon profi!
Sikerült beszerelni egy kismegszakító házába? Azután kezdted tervezni miután megkaptad a megszakítót és már kész is van? Otthon gyártottad a nyákot is?
Maga az áramkör már megvolt és egy külső dobozban üzemelt.
A kapott kismegszakítóhoz átterveztem és újragyártottam a panelt. Igen, otthon készült .
Mi ez pontosan ?
Ezt nézd, mit találtam neked. Van több fajta is.
Tudom ez nem ingyér van, de ha minden kötél szakad és újra szükséged támadna rá... A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2023
Ez egy "reteszelő".
Nem engedi, hogy a konyhai szagelszívó és a gázbojler/gázkazán egyszerre üzemeljen, megakadályozva ezzel az égéstermék visszaáramlását a kémény felől. Ha érdekel bárkit, egy megfelelő topikban megoszthatom a részleteket, de csak egy buta kis kapcsolás, egyszerű mint a faék.
Ez jó dolog. Ez nem topikot hanem cikket érdemel. Sok háztartásban elkelne az alkalmazása.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2023
Sziasztok!
Aki esetleg sok régi PC-s cuccot takarít el, vagy jár ilyen telepeken, megkérném, ha lát fehér HP egeret és billentyűzetet, gondoljon rám, FOX-t, mpl-t fizetem.. P3-as retro géphez kellene. (De egyéb PS2-es brand (Fujitsu/Siiemens, Dell, HP, Compac, IBM) egér-billencs is érdekel.
Ilyen - a 70. számú képen látható (és feltehetően) sínre helyezhető konnektor-aljzatot hol lehet vásárolni?
Bővebben: Link
Pl itt
Van a Mixvillnél is.
Van esetleg valakinek a fiók mélyén apa DB19-es csatlakozó 2 darab?
DB19-et és 23-at fűrészeléssel készítettem DB25-ből.
Esetleg Atari ST DMA porthoz kell?
Hirdetni kizárólag az Apróhirdetés rovatban szabad.
Képen látható DIY trafóm keresi új házát, másnál feleslegessé vált, döglött, javíthatatlan vagy kikukázott belsővel nem rendelkező műszerdoboz személyében, tápegység építés céljából.
Feltétel, hogy a ház nagyjából egyben legyen, és postázható méretű és súlykorláton belüli legyen. A trafó mérete D=160x70mm, tehát ennél nagyobb beltérrel rendelkező doboz jöhet szóba. Köszönöm.
Keresek mikro kapcsolót tartalmazó panelt. 4-5 darab kapcsoló elég.
Olyat amin kicsi kapcsoló/nyomógomb van, vagy ami stabilan határozott kattanással kapcsol?
Mekkorák legyenek, milyen feszültségre, terhelésre?
2 darab ceruza elem kell a kütyübe meg egy a laptopba a kapcsoló gombhoz. Kicsit nehezen indul.
Szia!
Ha megmutatod milyet szeretnél, tudok küldeni újakat is, amiket nem kell panelből kiforrasztani, azok elférnek egy borítékban is.
Mielőtt még valaki félreértené, nem hirdetésnek szántam, ajándékba adnám.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |