Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   614 / 690
(#) lefituta válasza Gobe54 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Szia! Köszi szépen de kaptam a szomszédtól egyet! De azért köszönöm!
(#) nyamnyam hozzászólása Szept 22, 2023 /

Ismét szabad a cucc az előző fórumtárs (https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2575949.html#2575949) visszalépett
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2023
Moderátor által szerkesztve
(#) game4812 hozzászólása Szept 22, 2023 /

Sziasztok!
Lenne itt pár elvihető dolog, elsősorban Egerben személyes átvétellel, másodsorban esetleg a kisebb (hátizsákba beférő) dolgok október 28-29 Bp. Gozsdu udvar környékén. Kérem aki jelentkezik, az vigye is el.
- Egér 1: kis méretű, vezeték nélküli, működik, de széttört a vevő része, fix számítógépekhez jó, nekem a laptophoz így nem.
- Egér 2: minőségi A4Tech Oscar X7 (boltban 10K), programozható gombokkal, makrókkal, de kopott és jelenleg nem működik, a kábele egyszer már meg volt törve, akkor már újraforrasztottam, valószínű ez a gond most is.
- Discman: MP3 (192kbps-ig gyorsan tölt, felette lassú, CBR-t jobban szereti, mint a VBR-t), rádió, jól is szól. 2 éve lett eltéve, akkor működött.
- Ventilátor: működő állapotban lett kivéve a PC-ből kb. 2 éve.
- Wifi: laptopba illeszthető, 54Mbps, ezért cseréltem anno, kb. 5 éve, akkor még működött
- USB-Wifi: kb. 2 éve használtam, akkor működött, antennát adok hozzá.
- USB-Serial: hangprocesszorhoz volt 1-2x használva, de már más processzor van. Kicsit meg van nyomódva a sarka.
- Router: kb. 5 éve még működött, de úgy emlékszem a WiFi része hibás volt. Tápja nincs meg, inkább alkatrésznek. Folyt. köv.
(#) game4812 válasza game4812 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Folytatás:
- Korg Nanokontrol2: elektromosan jól működik, de komolyan volt használva, néhány fader és potméter ki van kopva, lötyög, és a fedősapkák is hiányosak.
- JVC torony: apósomtól kaptam hibásan, egyszerűen sem időm, sem tehetségem megjavítani. Neki már nem működött egyáltalán. Ahogy próbálgattam, a csatonaváltók nem reagálnak semmire, mintha le lenne fagyva a kontroller része. Hangot nem adott ki, szétszedtem, a tetején látható a panel, elvileg összerakható. A lemezjátszó burkolatának külső-felső részén körkörös olvadásnyomok(?), mintha valaki rátett volna egy meleg fazekat. Esetleg megbeszélés szerinti összegért tudok hozzá adni 1 jól működő JVC SP-E31 hangdobozpárt.
- Toshiba 500 GB SATA 2,5" 5400 rpm HDD, HDSentinel szerint 100%-os, erről képem nincs, épp formázom.
(#) pety20 válasza game4812 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Üdv! Korgot szívesen elfogadnám!
(#) afp válasza game4812 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Szia!

A "Toshiba 500 GB SATA 2,5" 5400 rpm HDD"-t és az "USB-Wifi"-t kérném, a Gozsdu udvar környéki átvétellel.

Köszönöm és szép estét!
Péter
(#) pety20 válasza game4812 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Szeretném a vezeték nélküli egeret is!
(#) antiktelefon válasza game4812 hozzászólására (») Szept 22, 2023 /

Üdv!
Bpn érdekelne az egér 2, van egy ilyenem, ami sérült műanyagú és elég jó kis egér volt.
(#) boyscout válasza majkimester hozzászólására (») Szept 23, 2023 /

Kedves Majkimester!

Ha még megvannak
az öt Linuxos könyv érdekel.
Foxpost jó nekem.
A többit privátba.
Köszönöm
Boy
(#) majkimester válasza boyscout hozzászólására (») Szept 23, 2023 /

Szia, már le vannak foglalva a linuxos könyvek is.
(#) jpaulin válasza game4812 hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Szia!
Ugye jól látom, a JVC összesen három doboz, a lemezjátszó és a CD külön, a maradék egyben? Fel tudnál tenni egy képet a hátoldaláról? Köszi előre is!
(#) xxxyyy hozzászólása Szept 24, 2023 /

2db Philips TDA1557Q
1db Philips TDA1558Q

Átadó 3db kiforrasztott IC. Hagyatékból származnak ezért előéletüket nem ismerem de nem gondolnám, hogy hibásan lettek volna elrakva.
(#) xxxyyy hozzászólása Szept 24, 2023 /

Ingyen elvihető egy maréknyi, javarészt kiforrasztott Ge félvezető.
Hagyatékból vannak, nem tudok róluk semmit.

DSC_0176.JPG

(#) ptibor válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Szia!
Ha lenne kedved és energiád kiválogatni nekem az üvegdiódákat és tranzisztorokat akkor köszönettel elfogadnám őket. A többi alkatrészt átengedném másnak, ha lehet ilyet kérni.
(#) xxxyyy válasza ptibor hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Mire gondoltál?
Azokon kívül 1db tirisztor(?) van a képen és 2db üres hűtőzászló.
(#) ptibor válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Üvegdiódák, tűsdiódák, lemezlábú üvegdióda, üvegbúrájú tranzisztor. Minden amiben van egy kis üveg.
(#) xxxyyy válasza ptibor hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Ok. Már rájöttem, hogy a fekete búrájú perem nélküli tranzisztorokra gondolsz. Sorry, de én ennyire nem ismertem őket.
Félrerakom őket számodra.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2023
(#) Gafly válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Más a fél izéjét odadná egy üvegtokosért.
Granpa, ha még lenne, akkor elhozhatná maradékot.
(#) xxxyyy válasza Gafly hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Ennyire ritkaság az üvegtokos tranzisztor? Még új is van belőle 2db...

Mindjár rakok fel egy általam beazonosítatlan "üvegtokosat" a https://www.hobbielektronika.hu/forum/ez-milyen-alkatresz-keszulek -be is.

DSC_0178.JPG

(#) Gafly válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Örülj neki, mert másnak már ilyen nincsen.
(#) granpa válasza xxxyyy hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Elhozom én, amint Pesten leszek; alig 10 nap múlva.
(#) xxxyyy válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Ez a 4db még nincsen az ajándékok között...

Seráfütty, ami jöhet, azt viszem.
(#) xxxyyy válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Tehát az eredeti felajánlásban szereplő - nem üvegtokos - germánium félvezetőket a bele csempészett orosz tirisztorral együtt örökbe fogadod?

Jaja, de a szalagszárú orosznak a nevét írd meg. Mert lehet, hogy spéci.
(#) granpa válasza ptibor hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Üvegtokos tranyó lehet, hogy van még nekem, de üveg, tűs dióda biztosan. Ha kell felviszem.
(#) ptibor válasza granpa hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Köszönöm a felajánlást de csak emlékbe, mint érdekességnek kell pár darab.
Nem terhelnélek vele.
(#) granpa válasza ptibor hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Nem teher, 50 db 5 g? Azt gondoltam valamiket építesz, mint a pedálépítő srác, akinek mániája a Ge tranyó.
(#) ATILLUS válasza game4812 hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Szia!

A Discmant köszönettel elfogadnám, a Gozsdu udvar környékbéli átvétellel !

Köszönöm !

Szép Estét !
(#) ATILLUS válasza ATILLUS hozzászólására (») Szept 24, 2023 /

Utóirat,már nem tudtam módosítani:

Vinném a ventillátort is!

Köszönettel

Attila
Következő: »»   614 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem