Fórum témák
» Több friss téma |
Üdvözlet!
Szeretném kérdezni, hogy valakinek van-e Strigon MS 400-1 (2) marógéphez gépkönyve ill. kapcsolási rajza? Köszönettel...
Szia!
Amennyiben lehetséges, akkor szeretném elkérni...
Semmi akadálya....privátban írj egy mail címet és küldöm...
KönyvÜdv. Keresném Radnai Rudolf "Tároló oszcilloszkópok" c. könyvét.Ha valaki elküldené köszönöm.
Szia! Ment a megadott mail címedre.....
Rettenetes hibát követtem el erkölcsileg (is).
Elmentem Lóri mesterhez az Oszcilloszkópia könyvért Jani1987 mester kedvéért. Itt van a kezemben, de nagyon megkívántam. Ha lenyúlom, van bűnbocsánat?
Súlyos a dolog, de ha jelent feloldozást, elküldöm emailben OCR pdf-ben....
Pendrájvot mégsem tehetek a párnám alá.
Amúgy az élvezetes stílusa mellett sok jó ötlet van benne, amit demonstrációs célra ki lehetne próbálni, és bemutatni például Békéscsaban, Kutatók éjszakáján...
Nem baj! Az a lényeg, amit én kiszemelek azt soha nem fogod a párnád alá tenni, a többi engem úgymond nem érdekel Aki igénybe veszi a szolgáltatásod, feltehetőleg számol azzal, hogy bizonytalan szerencsejátékban vesz részt...
Ennyire nehéz beszerezni a könyvet? Tegnap Mórig jutottunk a bor napokra és még maradt 100 valahány kilométerre elég nafta.
Milyen jármű képes naftával működni?
Amennyire tudom -nem néztem utána-, ez egy létező egyedi szénhidrogén vegyület.
Tőlünk északabbra is lehet naftát tankolni...
A "nafta" általánosan elterjedt megnevezése a bármilyen üzemanyagnak.
Szláv nyelveken a nafta az gázolaj megnevezése, ahogyan ez utóbbit is hiába keresed külföldön, ott csak a dízelt értik...
Felvidéki újságban...: https://ujszo.com/kozelet/rekordaron-a-benzin-es-a-nafta-szlovakiaban A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2024
Nem bármilyennek, hanem a csak dizel olajnak. De sok országban a köolaj egyik tipusát is naftának hivják.
Itthon bizony minden (folyékony) üzemanyagot értenek alatta, eléggé általános (bár csak élőbeszédben inkább). A "kifogyott a nafta" kifejezést benzinre is, gázolajra is alkalmazzuk.
Előző helyemen jövök vissza a fogorvostól.
Kérdezi a volt főnököm, hogy mi bajod van? Mondom naftám van. Te lüke, az afta, nem nafta. Nyomtatott áramköri lapok tervezéseSziasztok.Keresem Szalay Miklós Nyomtatott áramköri lapok tervezése című könyvét. Ha esetleg meglenne valakinek és eltudná küldeni egy email címre azt tisztelettel megköszönöm. Illetve ha van más hasonló témájú könyv szívesen fogadom. Köszönöm.
Szia.
Köszönöm a linket de felhasználó nevet és jelszót kér!
Felhasználónév: genesis
Jelszó: upload
Szia!
Engem érdekelne az alábbi 2 könyv: Ferenczi Ödön - Kapcsolóüzemű tápegységek Ferenczi Ödön-Akkumulátorok és akkumulátortöltők hol tudom elérni ezeket? Ha nincs link, el tudod küldeni e-mail-en?
Szia! Pillanatnyilag fogalmam sincs melyik meghajtón vagy lemezen van és most keresni sincs időm sajnos. Legegyszerűbb, ha elkéred "pcmaster90 "-től, akinek 2022-ben elküldtem őket..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |