Fórum témák
» Több friss téma |
sziasztok szép estét mindenkinek.én egy kérdéssel fordulnék hozzátok.van egy piranha risztóm.van hozzá két távim de az eggyik meghalt.tudna valaki segiteni hogy hol lehetne kapni ujat?valami boltra vagy valami linkre lennem szükségem.
Sziasztok
Hol lehet RC modellekhez szervót beszerezni? Lehetőleg olcsón Köszi a válaszokat
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy hol lehet Békéscsabán ien elektronikai dolgokat kapni? (ellenállás, pic, stb...) Előre is köszi.
Talán Vozárik u. 2? Bár nem tudom hogy konkrétan milyen elektronikai alkatrészeket lehet kapni, de egyszer valaki mesélte nekem hogy volt ott.
Haverom csabai, de hogy pontosan hol volt a bolt nem emlékszem. Jövő héten megkérdem tőle.
Szia!
A Luther utcában a piaccal szemben!
nem tudjátok Tatabánya felé hol lehet beszerezni 4017 es számláló IC-t? mert itt csak egy ilyen alkatrész bolt van, ot meg csak ilyen alap dolgokat árulnak mint ellenállat, led, stb, tehát IC-t nemnagyon.
Köszi
Írj össze pár dolgot, amire szükséged lehet, aztán rendeld meg valami nagyobbacska cégtől, akik hajlandóak postára adni. Pl.: Székesfehérvár EC Bázis... 06-22-311-098 hétfő-péntek, 9:00-17:00. Nagyon rugalmasak. Szerintem nem jársz rosszabbul, mintha elutaznál valahova csak ezért.
Az EC bázis is küld? Nem is gondoltam volna... A kis hölgy mindíg nagyon örül amikor meglát. A múltkor beléptem, már mondta is, hogy régen látott. Tényleg nagyon kedvesek, nálam 10-ből 10-et kapnak-ha pontozni kéne!
Nem mondtam biztosra, hogy küldenek, de én simán kinézem a hozzáállásukból.
Üdv! Látom még mindig nem sikerült rendes elektros boltot találni Tatabányán! Ha valaki tudna esetleg egyet akár tbánya környékén,kérem ossza meg ezt az infót! Engem nagyon érdekelne,látom mást is! Köszi
Hétfőn reggel megyek és megkérdezem, hogy postáznak e!Egyébbként tényleg nagyon segítőkészek nagy-nagy piros pont nekik!!
Hol lehet kapni olcsón közép és magasnyómókat? Szolnok megye jobb jetejéből, vagy onnan közeli helyről? ja meg ár jó lenne hozzá..
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol kaphatok Újpesten kondenzátorokat, ellenállásokat és ilyesmiket? Előre is köszönöm.
Sziasztok,
olyan diódát vagy ellenállást keresek, ami a hőmérséklet növekedésére nő az ellenállása is, kb 47 kohm körül. Köszi: Maverick
pontosabban 25 fokon 30-80K közötti
EC Bázis szfvár? én is járok oda, de milyen kis hölgy? Engem eddig egy úr vagy egy idősebb hölgy szolgált ki... én megyek mindig roszkor? jah és nekem nem örültek és nem is mondták, hogy régen láttak, pedig régen voltam..
hétfőn megkérdeztem, küldenek csomagot postán utánvétellel.Csomagküldésre nem hiszem hogy berendezkednek de egy-egy rendelés postáznak!
Megnyugtatlak, úgymond nem maradtál le semmiről!Szerintem arról a hölgyről beszél Vicsys is akivel Te szoktál találkozni!
Senki nem vett ilyen ic-ket ilyen SMD tokozásban?
üdv.: Müszi
De az nem drága egy kicsit?9ft egy ellenállás????
Nagyon drága! Most komolyan. Tényleg drága, ezért vásárolok(unk) ott, csak ha muszáj!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |