Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   62 / 439
(#) eddy980 hozzászólása Okt 24, 2008 /

sziasztok szép estét mindenkinek.én egy kérdéssel fordulnék hozzátok.van egy piranha risztóm.van hozzá két távim de az eggyik meghalt.tudna valaki segiteni hogy hol lehetne kapni ujat?valami boltra vagy valami linkre lennem szükségem.
(#) Yshteee hozzászólása Okt 27, 2008 /

Sziasztok

Hol lehet RC modellekhez szervót beszerezni? Lehetőleg olcsón Köszi a válaszokat
(#) mz-x válasza Yshteee hozzászólására (») Okt 28, 2008 /

hali pl:modellboltban. :google:
(#) Hurkafej1 hozzászólása Okt 28, 2008 /

Sziasztok.
Tudja valaki, hogy hol lehet Békéscsabán ien elektronikai dolgokat kapni? (ellenállás, pic, stb...)
Előre is köszi.
(#) sprofan válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Okt 28, 2008 /

Talán Vozárik u. 2? Bár nem tudom hogy konkrétan milyen elektronikai alkatrészeket lehet kapni, de egyszer valaki mesélte nekem hogy volt ott.
(#) punkkazy válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Okt 28, 2008 /

Haverom csabai, de hogy pontosan hol volt a bolt nem emlékszem. Jövő héten megkérdem tőle.
(#) lapose válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Okt 28, 2008 /

Szia!
A Luther utcában a piaccal szemben!
(#) instantwater hozzászólása Okt 31, 2008 /

nem tudjátok Tatabánya felé hol lehet beszerezni 4017 es számláló IC-t? mert itt csak egy ilyen alkatrész bolt van, ot meg csak ilyen alap dolgokat árulnak mint ellenállat, led, stb, tehát IC-t nemnagyon.

Köszi
(#) googa válasza instantwater hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Írj össze pár dolgot, amire szükséged lehet, aztán rendeld meg valami nagyobbacska cégtől, akik hajlandóak postára adni. Pl.: Székesfehérvár EC Bázis... 06-22-311-098 hétfő-péntek, 9:00-17:00. Nagyon rugalmasak. Szerintem nem jársz rosszabbul, mintha elutaznál valahova csak ezért.
(#) vicsys válasza googa hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Az EC bázis is küld? Nem is gondoltam volna... A kis hölgy mindíg nagyon örül amikor meglát. A múltkor beléptem, már mondta is, hogy régen látott. Tényleg nagyon kedvesek, nálam 10-ből 10-et kapnak-ha pontozni kéne!
(#) googa válasza vicsys hozzászólására (») Nov 1, 2008 /

Nem mondtam biztosra, hogy küldenek, de én simán kinézem a hozzáállásukból.
(#) atubus hozzászólása Nov 2, 2008 /

Üdv! Látom még mindig nem sikerült rendes elektros boltot találni Tatabányán! Ha valaki tudna esetleg egyet akár tbánya környékén,kérem ossza meg ezt az infót! Engem nagyon érdekelne,látom mást is! Köszi
(#) san398 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

Hétfőn reggel megyek és megkérdezem, hogy postáznak e!Egyébbként tényleg nagyon segítőkészek nagy-nagy piros pont nekik!!
(#) kezdofiu hozzászólása Nov 2, 2008 /

Hol lehet kapni olcsón közép és magasnyómókat? Szolnok megye jobb jetejéből, vagy onnan közeli helyről? ja meg ár jó lenne hozzá..
(#) adamisbalint hozzászólása Nov 2, 2008 /

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hol kaphatok Újpesten kondenzátorokat, ellenállásokat és ilyesmiket?
Előre is köszönöm.
(#) Maverick91 hozzászólása Nov 2, 2008 /

Sziasztok,

olyan diódát vagy ellenállást keresek, ami a hőmérséklet növekedésére nő az ellenállása is, kb 47 kohm körül.

Köszi:

Maverick
(#) Maverick91 válasza Maverick91 hozzászólására (») Nov 2, 2008 /

pontosabban 25 fokon 30-80K közötti
(#) Báddzsó válasza vicsys hozzászólására (») Nov 3, 2008 /

EC Bázis szfvár? én is járok oda, de milyen kis hölgy? Engem eddig egy úr vagy egy idősebb hölgy szolgált ki... én megyek mindig roszkor? jah és nekem nem örültek és nem is mondták, hogy régen láttak, pedig régen voltam..
(#) Frankye válasza Báddzsó hozzászólására (») Nov 3, 2008 /

Nem vagy olyan szimpi, mint Vic.
(#) san398 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

hétfőn megkérdeztem, küldenek csomagot postán utánvétellel.Csomagküldésre nem hiszem hogy berendezkednek de egy-egy rendelés postáznak!
(#) san398 válasza Báddzsó hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Megnyugtatlak, úgymond nem maradtál le semmiről!Szerintem arról a hölgyről beszél Vicsys is akivel Te szoktál találkozni!
(#) Hurkafej1 válasza lapose hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Köszi a választ. Üdv!
(#) lapose válasza Hurkafej1 hozzászólására (») Nov 4, 2008 /

Szia!

Nincs mit!
(#) Müszi hozzászólása Nov 6, 2008 /

Sziasztok!

Nemtudjátok, hogy hool lehet kapni PIC16F84A 20MHz-es PIC-et SOIC tokozásban, és egy MAX856-os IC-t SOIC tokozásban?

Elre is köszönöm a segítséget: Müszi
(#) Müszi válasza Müszi hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Senki nem vett ilyen ic-ket ilyen SMD tokozásban?

üdv.: Müszi
(#) fureszk válasza Müszi hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

ChipCad-nek van.
Idézet:
PIC16F84A-20/SO | SOIC..............cse 42 | 850 Ft”
(#) tony994 hozzászólása Nov 7, 2008 /

van budapesten szombaton nyitvatartó elektronikai bolt??
(#) fureszk válasza tony994 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

(#) tony994 válasza fureszk hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

De az nem drága egy kicsit?9ft egy ellenállás????
(#) fureszk válasza tony994 hozzászólására (») Nov 7, 2008 /

Nagyon drága! Most komolyan. Tényleg drága, ezért vásárolok(unk) ott, csak ha muszáj!
Következő: »»   62 / 439
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem