Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Legalább privátba írnád hogy mit tervezel
Na most legszivesebben világgá tudnék szaladni a pattanások miatt. Az mégcsak hagyjá' hogy vannak és csúfít, de borotválkozás közben szétvagdosom őket..
Állítólag a csajok nem látják a pattanásokat, amíg nem hívod fel rá a figyelmet. Mondjuk ehhez jó pasi kell, hogy ne lássák a fától az erdőt.
A hobbielektronika fórum benne van a első 10 között az év honlapja versenyen! 2346 szavazattal!
Csak így tovább!
Ugyan már! Ha olyan pasi vagy, hogy meg tudod nyerni a belsőddel a csajt, akkor nem a "pattanásokra" fog koncentrálni, hanem Rád! :yes:
Hölgyek, urak!
Kérlek titeket, legalább most ne rontsuk tovább a hírünket! Ne csaljatok, ne adjatok tippeket. Köszönöm!
Sziasztok!
Képzeljétek, önhibámon kívül letört a laptopom becsukásakor bekkattanó két fülecske, ami a kijelző fölött van. garancia még van a laptopra, de vajon ez garanciális hiba? és milyen indokot adjak? egyébként egy ismerősömnek sikerült leejtenie a laptopot. csak ez a két fül tört le, gondolom az oldalirányú ütéstől... Még egy kérdés: pécsen hol van Fuj. Siem. garanciaüzlet? Köszi szépen a segítséget!
Na gyorsan lőjük le annak a szavazó listának az elejéről azt a míííííívip-et mert nagyon szúrja az a ********** honlap a szememet ott.
Uccu neki szavazzon mindenki! Moderálva-- vicsys
Ajánlom az arcszesz használatát napi több alkalommal ami majd leszárítja a pattanásokat .Jahh és a krémeket illetve a hidratáló szappanokat kerülni ebben az esetben mert csak táplálják a pattanásokat és a bőrön jobban megtapadnak a bacik és a por amik okozzák.
Ez komolyan egy jótanács volt bár ez csúnya itt az off-ban. Idézet: „A myvip nem manipulált, ott többen megfordulnak, így hát ez van.” Erről nem vagyok meggyőződve, sőt... De a magam részéről a dolgot lezártnak tekintem. Az eljárásról pedig, amit a szavazást indító cég alkalmazott, megvan a magam véleménye, eléggé undorító megoldás, de nem szólok, mert e miatt is csak a HE látja a kárát. (Van ugyebár olyan közöttünk, aki "elmeséli", miről beszélünk itt! Nem minősítem az illetőt! :gun: :violent: )
Jó (?) Neked... Nálunk egy szem se volt még...
Nálunk is elkezdett esni a hó!
Üdv.!
A Fujitsu Siemens gépedet ha teheted, akkor vidd el Pestre! Ott az Örs-Vezér tértől nem messze van egy hivatalos laptop szerviz. Ott az egyik recepciós srác elég rendes, nagy esélyt látok rá hogy ezt ő simán megjavíttatja garanciálisan a szervizesekkel. Néhány hónapja volt itt egy emberke akinek hasonló gondai voltak, elrepedt a kijelző hátulja, hiányoztak a gumi talpak meg pár csavar stb. A srác félt hogy ezek miatt nem fogják neki garanciálisan megjavítani a laptopját, de szó nélkül megtették. Bár hozzáteszem, személy szerint nekem szakmailag kimondottan negatív tapasztalataim vannak azzal a szervizzel. Nálam alaplapot cseréltek hangkártya-hiba miatt, és az új alaplapnak már volt hangja, viszont nem volt hajlandó akksiról menni a gépem. Két hétig járkáltam vissza hozzájuk mire végül megint kicserélték az alaplapot egy valóban jóra. De ettől függetlenül nagyon normálisak és segítőkészek voltak... Ja és nem kényesek ilyen dolgokra, mint például a garanciális matrica sérülése.
Köszönöm a tippet. Pest sajnos messze van a lakhelyemtől is, meg pécstől , ahol tanulok... hmm.. megpróbálok pécsen keresni szervízt... hátha. Köszi a tippet!
Egy nap csak kétszer lehet szavazni..
Topi!Küldeni kéne minden fórumosnak egy mailt, hogy szavazzon. Ampervadász:Nem kell már olyan sokat várni a jégtöréshez!
Már nálunk is havazik... éppenséggel. Még csak szemerkél.
Köszi.
Amúgy nem szoktam ilyen bigyó krémeket használni. Van arcszeszem, de az csíp borotválkozás után ha felszántok egy két pattanást
Már a XX. században is létezett villanyborotva....
csíp < valamit valamiért >
Nem, nem, nem!
Még mindig jobban bízok a kezemben mint a technikában
Még jó hogy ez egy elektronikai fórum O_o
Ja,akkor bocsi. Nem szoktam a freemailt nézegetni.
Az biztos, mert még hó is alaig volt, nem hogy jég!
Az nem baj! Majd lesz mind a kettő!
Hoppá
De az elektromos borotva is szétnyirbálja a pattanást, nem? |
Bejelentkezés
Hirdetés |