Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaaj, neee... embeeer.
Hali!
Ez a "cookie esete az F5-el" se rossz, de a napokban volt egy kis "pihenőpákás" agymenésem. Igazán nem volt annyira pihenőpákás (volt azért 2 forrasztás), de az egész projectnek csak annyi volt az értelme, hogy bebizonyitsam, az amcsik megint felakarnak vágni egy új technologiával (találmánnyal), ami persze már igy, vagy úgy létezik. No mindegy a lényeg itt van! A topik, ami erről szól, az meg ez.
Holnaptól HI-FI és házimozi show lesz.
Mehetünk nyálat csorgatni.
Tök jó mindjárt itt a karácsony Ti milyen ajándékot vesztek? vagy csináltok? Részemről az utóbbi . Töltöttem fel képeket, már csak azt sajnálom hogy karcos a tükör
WOW!
Hogy is készül? Lekaparod a foncsort és ennyi? Csinálj rá élvilágítást, állítom még baróbb lesz!
Rossz az aki rosszra gondol de nekem az ugrott be amikor a filmekbe a kokót igazgatják a tükrökön.
Hello már az is megvan a hogy is készülre 3 dolog fantázia, kreativitás és türelem, amugy bele van gravírozva .
Jaja rossz aki roszra gondol, de ezen nincs semmi illegális
Na ez az!
Állatul néz ki a kék leddel. Ügyi vagy!
És mi ez a minta rajta? Torz télapófej? Vagy valami kínai regény?
rádbizom döntsd el aki akarja ugyis észreveszi hogy mit ábrázol!! Ha meg nem tudod kivenni mit ábrázol, akkor nagyon tudlak sajnálni.
Tudod ezt hívja a művészettörténelem "non figuratív ábrázolásmód"-nak.
Jó éjszakát mindenkinek!
Megy itt a kis hack, NA azééé! Végre látni a hobbi elektronikát az élmezőnyben ! szerk: na de, azért ezt elmagyarázhatod miért van. Tulterheltétek a szervert, és ezt a hibaoldalt adja be?
A hónak a közegellenállása hányszorosa lehet a vízének? Azért ez a hülye kérdés, mert van egy hülye ötletem. Mivel én "nagy" szörfös volnék és ilyen cudar időben már Shirilla Györgyön kívül senki nem megy vízbe... na jó, ez a mondat így nem jön össze... Szóval nyáron lehet szörfözni, télen lehet jégszörfözni. Az ötletem pedig a hószörf. Leesik majd a hó és üvölt a szél, én meg kiviszem a szántóföldre a szörfdeszkát, felküldök rá egy 10nm-es vitorlát, aztán vagy megy, vagy nem. De jó lenne....
Kapásból én is a nonfiguratív képre gondoltam, de rájöttem, hogy a torz Miklós képében egy delfin rejtőzik, a másik képen pedig egy pillangó látható!
Pontosan elkezdtem csinálni egy másikat is, ha már elektróból nincs uj ötletem (jelenleg)
Ha jól látom diszkvalifikálták a szavazatok számát a HE részére. Myvip vezet 62000-el. HE 2000...
Meg persze uj szavazórendszer...
Jól látod... Ahogy látom, voltak, akik szerint "amit nem tiltanak meg egyértelműen, az nem lehet erkölcstelen, és ezért szabad", illetve - állítólag - olyan is akadt köztünk, aki leadta a drótot, köpött.
Ez utóbbi személyt mindenesetre megagyalnám, az biztos...
Jelenleg a 12. helyen állunk... A myvip baromság az első, 60.000 fölötti szavazattal. Ha ez nem manipulált, akkor semmi nem az!
Az új rendszer, ha nincsen engedélyezve a süti, nem működik.
A myvip nem manipulált, ott többen megfordulnak, így hát ez van. Amúgy a jelenlegi chapcas megoldás **************. Az azonban érdekes, hogy sem pilisvörösvárat, sem a vegyelvisszat nem
diszkvalifikálták. Moderálva-- vicsys Megértéseteket köszönöm!
Nem baj!
*********************** Szia! Szeretnélek megkérni Téged, hogy az alábbi linken szavazz arra az oldalra. Köszönöm. http://www.evhonlapja.hu/kozonsegszavazas.php?id=45 Még egy kérésem ha lehetne, lécci küld tovább ismerőseidnek ezt a levelet, hogy Ő is szavazzon ránk. Baráti köszönettel, további szép napot! Moderálva-- vicsys Megértéseteket köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |