Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Testhezálló feladat: Nana! Nagyon nagy méret vagyok, mondhatni XXXL-es! Nem ér, hogy amilyen nagy darab vagyok olyan nagy feladatot kapok! :rinya:
Idézet: „Végül is "egyenruhás" cégeknél vagyunk” Ez igaz, ráadásul a szín is hasonló. (Igaz, én nem vagyok egyenruhára kötelezett, de ahogy tudom, Te sem. ) Idézet: „Nem ér, hogy amilyen nagy darab vagyok olyan nagy feladatot kapok!” Pedig pontosan erre gondoltam Idézet: „Látod Frenkye..vannak a "kisebb"méretűeknek is előnyei.” Na hallod! Amikor a Metro-ba csak lehajtott fejjel tudok beszállni... S amikor elfelejtem, hogy meddig kell lehajtott kobakkal menni, és korán felegyenesedek, rögtön eszembe jut: Idézet: „Ja, kérem! A részletekre is figyelni kell (szakmai ártalom)” Meg arra is,hogy ne vesszünk el a részletek közt. Bár mint tudjuk az ördögnek ez a lakhelye.....
Afrancba! Elköltöztettek, míg nem voltam otthon? :eeknoes:
Na tessék! Onnan is kiszorítottak?! :shocking:
Na, későn szóltál! A Window-som összetört...
Még jó, hogy kapott szaloncukrot, hisz rendelt, csak azt a sok kis izét abban a zacskókban nem értem minek van a dobozban? Talán hézagkitöltő, rázkódásvédelemnek?
Jaj, sziasztok amúgy!
... amennyi leolvad róla!
Összeraktam egy irodai PC-t, megyek telepítgetni, 1-2 órát inaktív leszek, mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!
Én speciel a kockacukorra gondoltam.
Nem is azt mondja. Ez valami mást mond csak nem tudom hogy mit. :shocking:
jó estét mindenkinek!
Gondolom megtöröm a kábé 3 órás csendet
Uraim!
Tanuljatok a hibámból! Két napig elhanyagoltam a Hobbielektronikát és másfél órába telt mig elolvastam az összes hozzászólást. Tanulság: a Hobbielektronikát nem szabad hanyagolni!
Osztom a véleményt!
Valaki segítsen nekem legyen olyan kedves, főleg aki valami torrent előfizető, vagy tag, vagy stb!
Egy repair book, service manual, vagy ilyesmi kellene a következő autóhoz: Mercedes 190 (E) (1984–1993évjárat) konkrétan 1986-os, bezines, automata váltós...rejtett típusjele w201. Találtam vaterán egy könyvet, de 4500-ért adja, meg postaköltség stb... Ha valaki kisegítene, meghálálnám. Köszönöm előre is! Figyelek, mint a fene!
üdv akad egy meghivom a tanyára ott láttam 2-t ha jol emlékszem. pü-ben adj egy emil cimet és megy a meghivo :yes:
A torrenttanyán fennt van,ha gondolod adok egy meghivót.....
Jó estét mindenkinek
Na kezd kiakasztani ez a MÁV... Nemzetközi gyorsvonat Romániából Pestig (vagy meddig)==>1 kocsi volt csak neszeneked sztrájk. állóhely is alig volt. Legalább akkor sztrájkoljanak rendesen, hogy suliba se birjak bemenni
Helló
Valaki tud olyan oldalt, ahonnan filmet le lehet tölteni. Pontosabban egy film érdekelne most. A címe: gyorsan, mint a nyíl.
Sziasztok!
Idézet: „Legalább akkor sztrájkoljanak rendesen” Ők vasutasok, nem forradalmárok, mindent ők sem tudhatnak tökéletesen!
Minek a rövidítése a MÁV? MINDIG ÁLLÓ VONATOK Gondoltam feldobom a kedélyeket! Tom, ne haragudj a Mávra! kezd szánalmas lenni az egész... Különben is, kivel viccelődnénk akkor??
Jó reggelt mindenkinek!
Sergei! Ment a PÜ!
Mex! Köszönöm szépen a segítséget! Matyinak is köszi! ui.: Már jön két adag doksi, az a baj, hogy az egyik diesel-es, bár futómű stb gondolom megegyezik. A másik meg a w201, de az titok még, hogy jó lesz-e... |
Bejelentkezés
Hirdetés |