Fórum témák
» Több friss téma |
Hi!
Attól függ milyen célra akarod használni. MNC-t SAL-t el lehet felejteni ebben a kategóriában. Voicekraft-nak vannak jókis hangszórói, megfüzethető áron amiket már hallottam tölcsérbe és brutális. Mekkora tölcsérre gondoltál? Van már valami elképzelésed? üdv Frank
nincs elképzelésem talán kelene sub,mély,top és monitor hangfalak. Voicekraft árlistát tudnál nekem kuldeni.vagy mondani árakat.meg kőszőném.amugy meg házibulikra kéne a cuc másra nem is használnám nagyon.min 3000w-ra gondoltam efektiven.előreis kősz.ja meg lene még egy kérdésem kb 1000/500w 4ohm sub ládához mekora erősitőtt javasolsz?mert én ugy halotam hogy kb egy és félszer kel hozzá nagyobb teljesit mény mint a hangszoroé.mi a véleményed?
Hi!
Szvsz erősítő mindenképpen kisebb legyen! Védjük a hangszórókat! 3kW.. ehhe... tisztában vagy az erősítő árakkal? :no: Nem akarlak elkeseríteni de ha nincs nagyon nagyon sok pénzed akkor szerintem gondold át még 1szer Nézz körül itt: LINK Kipróbált tervek vannak fenn. Tölcsérektől kezdve minden. Árlista csatolva EW 15-H <- erre esküszöm üdv Frank
az efektivnek csak a felét lehet termelni én ugy tudom.az az 3000w nek 1500w a fele.amugy az 1,5 szőr nagyob erősitőt az egyik boltban modta az elado fehérváron.kősz az árlistát meg a linket.
ez a láda tecene csak nincsenek meg az adatok az egyik haverom kulte sajnos neki sincsenek meg az adtok.nemtud ná valaki meg szerezni a méreteit?
a kép innen van, de sztem neked ez kevés lesz.
[link=http://www.cerwinvega.com/products/professional/vegabass/subs.html]http://www.cerwinvega.com/products/professional/vegabass/subs.html[/link] Nah, megvan: [link=http://www.speakerplans.com/forum/forum_posts.asp?TID=2217&PN=1&TPN=1]http://www.speakerplans.com/forum/forum_posts.asp?TID=2217&PN=1&TPN=1[/link]
Hi!
Szerintem te nem hangszórót akarsz füstölni szal nem kell nagyobb erősítő. Egyébként 1500W is sok főleg házibulikba, de te tudod. Nem rossz a terv amit küldtél, bár ha netán a VoiceKraft-os EW-15H mellett döntenél jobban ajánlanék valami telejsen nyitott tölcsért. Az a hangszóró nagyon merev, egy nyitott ládában sem hagyja el magát, sőt igényli azt! Az általad mutatott terv alkalmas gyengébb minőségű hangszóróknak is mivel légrugós a kialakítása. Csatolok egy tervet ami már meg lett építve EW-15H hangszóróval, és nagyon durva lett... mint már mondtam a hangja leírhatatlan, hallani kell Ilyen mélyre egy reflex láda sem megy le de az ilyen nyitott tölcsérek verik a légrugósokat is üdv Frank
ugy szokotuk csinálni a házi bulikat hogy bérlunk egy raktárat és ott vagy haveromék pincéjénél szabadtéren amugy ijenekhez kéne a zenecuc inkáb.ezért gondoltam 3kw-ra.jó az a terv amit kuldtél nekem is meg volt de ez a 2 nem lene jobb szerinted?ja és voicekraft márkáju cucokat hol lehet veni?gondoltam belőle a EW-18H 18" 8 ohm 800 W öntvénykosaras hangszóró vagy JB-1800 18" 8 ohm 600 W öntvénykosaras hangszóró szerinted mi ilik a te tervedhez amit kuldtél?amugy hány db sek a hang szorok nem tudod?
Hi!
Ezt a tervet is ismerem de ez bonyolultabb, és még nem hallottam ellenben a másikkal ami már bizonyított. Voicekraft Kft. H-1117 Budapest, Budafoki út 70, 206-5941 Itt érdeklődj. EW-18H 98dB JB-1800 97dB Jobban ajánlom az EW sorozatot jobbak az adatai mint a JB-nek nameg már ki lett próbálva üdv Frank
hello
amugy EW-15H amugy az papir membrános vagy gumis?es ez hány db?akkor maradok a te tervednél.csak nem tudom hogy halitsam meg az alját!meg hogy milyen anyagbol legyen az alja?tudsz valami festéket is hozzá amivel jolnézneki?
Hi!
EW-15H 96 dB, de úgy számold hogy a tölcsér még hozzáad legalább 3 dB-t. Mivel rendes hangosításos hangszóró természetesen papír membrán+papír szél. Az alja lehet faroslemezből. Óvatosan meg lehet hajlítani királyosan. Festék... akármilyen fekete festket rákensz azt kész... Az ilyen bulis cuccoknál álltalában az a lényeg hogy minél igénytelenebb legyen, azthiszem érthető okok miatt. Csatolok egy képet a kész cuccról EW-15H hangszóróval szerelve és az a terv alapján készült amit felraktam. Jah és ez nem ilyen Roland69 féle kép hanem tényleg használtuk. üdv Frank
szerintem épitek 2db ebből.meg még két top ládát.mekora erősitővel hajtotátok a ládákat?amugy 500/1000W vagy 500/250W?most akkarok veni egy keverőtmér kinéztem magamnak használt de egyelőre jó.jóbb mint bérelni miden bulira egyet!23 ezer + posta kb 2700lene durván.boltba aszem 50 ezer.szerited mijen?szerinted meg éri?
Hi!
Jó kis keverő ez, nagyon népszerű sokan használják, szerintem megéri csak jó állapotban legyen! Erősítő, hát több féléről is hajtottuk. Hajtva lett 400Wról is több órán át de általában csak 250~300W ot kapott. nem is kell neki nagyon több mert nagyon nagyot tud szólni! volt olyan hogy 1 db-al buliztunk egy közel 100 négyzetméteres teremben és bőven elég volt. Nem csak szólt hanem megcsinálta a buli hangulatot, azt az ütős érzést, amikor remeg a gyomrod. Szabadtéren nem igazán próbáltuk ki, de hallottam egy gyerektől aki ugyan ezt megépítette csak gyengébb EW hangszóróval és kipróbálta szabadtéren, hogy ott is simán megállja a helyét és ők is csak 1 db-al próbálták. Nem fogsz benne csalódni, nem kell neki nagy teljesítmény mert elég nagy az érzékenysége. 400W bőven elég és akkor megvéded a hangszórót is! üdv Frank
hello
tegnap meg vetetem a fa anyagot a haveromal.szerintem egy két hét és kész lesznek a ládák(mély) ha minden jól megy addi.teg nap meghalt az erősitőm egy kiso pa 200 Q.midig kivágja a csoves (táp) biztositékot a panelon!!nemtudod milehet a baja.arra gondoltam hogy kicserélem az őszes tranyot meg az icé-ket szerinted jó meg oldás lene?ja és a hang szorot amit irtál azt lehet postán is rendelni?amit kuldtél tőlcsér képet azt láttam egy hirdetésben!!csak nem elado?itt a kép. Legközelebb jpg-be mentsed el vagy gif-be! köszi! szabi83
Ezek a hangfaltervek rosszak. Mivel a doboz majdnem 50%-a nyitott nincs hol kitermelje a basszust. Kinézetre mindenesetre nem rossz.
Hi!
Dede ezek voltak azok. De már el lett adva. Lázár Péter: Nincs igazad. Ezek dolgoznak a legjobb hatásfokkal. üdv Frank
mért akkor szerinted mei lenne a meg felelő hangfal???
pedig jol néztek ki!!!!nem épitene rendelésre esetleg?
Hi!
A bonyolultsága miatt nagyon drága lenne építtetni. Nagyon sok munkaóra. üdv Frank
Heló Frank
Ez a Voicekraft EW-15H Ez szub hangszóró, mélyközép, vagy szélessávú? Gondolom szub, de te milyen közepet, és magasat használtál hozzá?
akkor midegy meg épitetem a ha verom faterjával mert az asztalos biztos vágja a témát.nem tudod milehet a baja az erősitőmnek?tegnap voltunk kin egy ijen ocskásnál van nála minden féle használt cuc lottam nála egy kiso pa 800 ast azt modta 25000-be az enyém.azt lehet hogy meg veszem.2*400 wat.meg láttam nála egy bazi nagy hangfalat (régi outline).2 mély meg 1kőzép+1 magas.leszedtuk a hátulját aládának az egyik mélyről hijánzot a mágnes meg kérdeztem hovalet erről a mágnes?azt mondta hogy kelet az udvaron őszeszedni a szegeket!!! kész leestem az eletemről egyből és rőhőgtem a faszin hogy lehet enyire gyogyos. .vanak még ilyen sztoriaim érről az urgéről.őtleted nics esetleg top ládára valami egyszeru érdekelne????
Hi!
Középnek ugyancsak voicekraftos GB10-es 25 centis közepeket használtunk. Vigyázni kell velük mert ezek eredetileg gitár hangszórók, kb 50W-osak viszont nagy az érzékenységük! Ezért tökéletesek középnek legalábbis amire nekünk kellett arra jó volt. (mély nem mehet rájuk mert könnyen kinyiffan) 2 db-ot tettünk 1 dobozba párhuzamosan kötve plusz még valami piezót. Buli ládának tökéletes volt természetesen kiegészítve a tölcsérekkel! devil 05 az erősítőddel kapcsolatban másik topikba kérdezgesd az okosokat mert fogalmam sincs mi lehet a baja. üdv Frank
Mostmár beajánlom weblapom edig vártam, nem akartam arcolni vele .
dbase.tvn.hu Menübe:hangfal rajzok. És várom a segítséget, rajzokat, mert edig még senki nem küldött bírom az iet .
ha az emailedre kuldőm a képeket.az jólesz?mert sok van tőmőritve 18.4 MB.lehet hogy sok megvan belőle neked!de azért elküldőm hátha találsz vala mi jót is.énekem is ugy küldte a haverom.
Bocsi Ki adott érte 65000Ft-ot a fadobozért? Pusztán kiváncsi vagyok. Köszi
Tulajdonképpen arra akartam kitérni hogy ekkora dobozméretből nagyobb teljesítmény is kihozható lehet hogy nincs igazam hisz nem vagyok szakember de kétrészre lehetne osztani a ládát. A nagyobb része a hangszóróval teljesen zárt csak akkora nyillás van a belső alsó részén mint a szubcső elől ez kb a láda 3/4-e. A maradék 1/4 a másik tér ahol a szubcső előre néz a hangszóró irányában lehet kettő is csak a belső nyillással megegyezzen a hossza lehetőleg rövid ne nyúljon ményen a dobozba. Lehet hogy rossz az ötlet de már tapasztaltam a hatását.
akkor szerinted mia megfelelő láda terv.
Hi!
Roland69 soha nem épített semmit. Szegényke feltünési viszketegségben szenved és bemásolt ide nekünk egy képet ami a speakarplans.com-ról való "én csináltam" címszóval. Amióta lebukott senki nem látta az oldalon vajon miért? üdv Frank |
Bejelentkezés
Hirdetés |