Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Te hívod a benne lévő telefont! Egy fillérnek nem kell lennie rajta. Max. egy év után letiltja a szolgáltató, de akkor is fel tudod tölteni a kártyát távolról. Egyébként jó ötlet. Tetszik. Az hiszem szétszedem az összes itthoni elosztót. Nem ám hallgatózik itten valaki!
Ja, az más.
Közben megint támadt egy őrült ötletem és Photoshoppal összedobtam gyors. Csak annyit mondok hogy a falnak is füle van
No mégegy gyors alkotás.
No comment.
A minap láttam egy hírdetést. Sajnos a fényképezőgép nem volt nálam szóval csak leírom hogy mi állt rajta
2 szobás öszkomfortos családi ház eladó, hatalmas kerttel, gyógyítókövekkel. Az utóbbi kiegészítő biztos jól felnyomja az árát.
Micsoda hozzászólások!!!!!! (kettőjüket ötvözni kéne)
(az alkotójuk ne vegyék sértésnek)
Reggel olvasgattam a vattacukor gép házilag c. topicot, és az egyik hozzászólás elgondolkodtatott. Valahogy így szólt: aki kitalálta a vattacukrot, honnan jött az alapvető ötlet, hogy ilyent csináljon.
Erről egyből eszembe jutott egy megválaszolatlan kérdés: Amikor rájöttek, hogy a tehén tejet ad, vajon mi után kutattak?
Ez jó!
(bár ha megakarjuk válaszolni, akkor nyilván hogy a kis boci cumizott, és ha neki finom tán az embernek is )
Voltam ma egy pesti bevásárlóközpont mellékhelyiségében, és ezt kaptam le. Bocsi, hogy homályos, de éppen jöttek!
A legjobban az tetszett, amikor a 20-at mondta!
Bővebben: Link
Két barátnő beszélget:
- Képzeld a kirakatban láttam egy aranyos bőr miniszoknyát -És megvetted - Á nem, kiderült hogy csak egy széles bőröv. -- Ha elhagysz, veled mehetek? Idézet: „Na erre varrjatok gombot... ”
Zolee1209 először biztos megijedt amikor meglátta a warn-ját. Gondolom kétszer is elolvasta mire megnyugodott
Nem zavarna, amennyiben ez lenne a kiírás...
De azért remélem nem marad kint örökre!
Mi az: Nedves és lassan megy el?
... Csiga! Ugye mindenki a csigára gondolt Ma fizika tanárom: egyenes vonalú egyenletesen változó körmozgás... Végtére... gömbi síkon... még igaz is.
Új szolgáltatás a hobbielektronikán: választható warn-ok, egyedi szövegek. Kérje árlistánkat ! Egy hónapos megrendelésre kedvezmény !
A tömeghisztéria személyi feltételei: egy feleség és egy anyós.
-- A szüleid minden évben elmennek az állatkertbe, hogyott megdobálják kővel a gólyát!!
Melyik suliba jársz?
Na vártam a kérdést: Fazekas Mihály Gimi (Bp)
Egyébként tényleg véletlen volt tőle, csak gondoltam ideírom, mint aranyköpést. Rövidítgetett, és eltévesztette: e.v.e.v.km .De azért veszélyes, mi? És te?
Gyerekek! Ha lehetne kérném, privibe az ilyeneket!
Tárgytalan akkor,csak mi múlt héten vettük és a tanár nálunk is elég érdekesen írta le.Én Bánkiba járok itt Nyíregyen
Hány okos, szép, ügyes szőke nő fér be egyetlen liftbe?
Válasz: az összes! Üdv: Abu.
Van egy történetem.
A melóhelyen történt meg, hogy az egyik targoncás kegyetlen nagy pofont adott a rakodó srácnak. Mindez az étkezőben reggeli időben történt, amikor vagy 10-en voltak jelen. A vezetők ki akarták nyomozni mi történt, ki-mit látott. Csodák csodája, mindenki pont akkor ivott, ráadásul akkora bögréből hogy nem láttak ki mögüle.
Akkor ha jól sejtem a főnökség áttért a kisebb átmérőjű magas bögrékre?
Ezt most olvastam:
Hogy élvez a robot? *csend* Kiveri a biztosítékot... :wilting:
És ezt mért nem szabad pinokkiónak?
??? Mert tűz lenne.
Nálunk meg étkezési időben a "mindenes targoncást" megkérték álljon hátra az új vállalati kocsival, mivel tintás volt fél órát a riasztót kapcsolgatta ki-be, majd hátramenet helyett betette egyesbe és nekiütközött a patkának, nagy csörömpölés a váltóból- megtalálta a lükvercet. Aztán padlógázzal hátramenet, fékcsikorgás újabb váltógyilkolás- megvan az egyes. Majd padlógázzal hátra beállt a raktárhoz és jött kajálni.
Mindenki dőlt a röhögéstől. A másik: külső targoncás gyereknek egy hétvégi napon elgurult az elektromos targonca, egyenesen az árokba. Fél óra alatt kiszedtük, nagyokat röhögve közbe. A harmadik: 15 literes vödörben egy munkatársam "poénból" pár súlyos vasat helyezett, lusta voltam a hűtővizet visszaönteni, amúgy műszak vége felé járt 12 őztem a srác 8 órába volt. A váltóm komor de rendes öreg ki akarta önteni a hűtővizet és ráborult az összes. Azt mondják fél órát kergetőztek, mindenképp el akarta kapni a srácot. A prímet mégiscsak a légykergetés viszi: Haver otthon forrasztott a műhelyébe, kifogott egy nagyon szemtelen legyet. Állandóan a homlokára szállt. letette a forrasztót hogy elkapja de nem sikerült. Egyszer nem tette le, sikeresen beleégette a homlokába a forrasztó nyomát. |
Bejelentkezés
Hirdetés |