Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Te hívod a benne lévő telefont! Egy fillérnek nem kell lennie rajta. Max. egy év után letiltja a szolgáltató, de akkor is fel tudod tölteni a kártyát távolról. Egyébként jó ötlet. Tetszik. Az hiszem szétszedem az összes itthoni elosztót.
![]()
Ja, az más.
Közben megint támadt egy őrült ötletem és Photoshoppal összedobtam gyors. Csak annyit mondok hogy a falnak is füle van ![]()
No mégegy gyors alkotás.
No comment. ![]()
A minap láttam egy hírdetést. Sajnos a fényképezőgép nem volt nálam szóval csak leírom hogy mi állt rajta
2 szobás öszkomfortos családi ház eladó, hatalmas kerttel, gyógyítókövekkel. Az utóbbi kiegészítő biztos jól felnyomja az árát. ![]()
Micsoda hozzászólások!!!!!!
![]() (az alkotójuk ne vegyék sértésnek)
Reggel olvasgattam a vattacukor gép házilag c. topicot, és az egyik hozzászólás elgondolkodtatott. Valahogy így szólt: aki kitalálta a vattacukrot, honnan jött az alapvető ötlet, hogy ilyent csináljon.
Erről egyből eszembe jutott egy megválaszolatlan kérdés: Amikor rájöttek, hogy a tehén tejet ad, vajon mi után kutattak? ![]()
Ez jó!
![]() (bár ha megakarjuk válaszolni, akkor nyilván hogy a kis boci cumizott, és ha neki finom tán az embernek is ![]()
Voltam ma egy pesti bevásárlóközpont mellékhelyiségében, és ezt kaptam le. Bocsi, hogy homályos, de éppen jöttek!
![]()
Két barátnő beszélget:
- Képzeld a kirakatban láttam egy aranyos bőr miniszoknyát -És megvetted - Á nem, kiderült hogy csak egy széles bőröv. -- Ha elhagysz, veled mehetek? Idézet: „Na erre varrjatok gombot... ![]()
Zolee1209 először biztos megijedt amikor meglátta a warn-ját.
![]() ![]()
Nem zavarna, amennyiben ez lenne a kiírás...
![]() De azért remélem nem marad kint örökre! ![]()
Mi az: Nedves és lassan megy el?
... Csiga! Ugye mindenki a csigára gondolt ![]() Ma fizika tanárom: egyenes vonalú egyenletesen változó körmozgás... ![]() Végtére... gömbi síkon... még igaz is.
Új szolgáltatás a hobbielektronikán: választható warn-ok, egyedi szövegek. Kérje árlistánkat ! Egy hónapos megrendelésre kedvezmény !
![]()
A tömeghisztéria személyi feltételei: egy feleség és egy anyós.
-- A szüleid minden évben elmennek az állatkertbe, hogyott megdobálják kővel a gólyát!!
Melyik suliba jársz?
![]() ![]()
Na vártam a kérdést: Fazekas Mihály Gimi (Bp)
Egyébként tényleg véletlen volt tőle, csak gondoltam ideírom, mint aranyköpést. Rövidítgetett, és eltévesztette: e.v.e.v.km .De azért veszélyes, mi? ![]() És te?
Gyerekek! Ha lehetne kérném, privibe az ilyeneket!
Tárgytalan akkor,csak mi múlt héten vettük és a tanár nálunk is elég érdekesen írta le.Én Bánkiba járok itt Nyíregyen
![]()
Hány okos, szép, ügyes szőke nő fér be egyetlen liftbe?
![]() Válasz: az összes! ![]() Üdv: Abu.
Van egy történetem.
A melóhelyen történt meg, hogy az egyik targoncás kegyetlen nagy pofont adott a rakodó srácnak. Mindez az étkezőben reggeli időben történt, amikor vagy 10-en voltak jelen. A vezetők ki akarták nyomozni mi történt, ki-mit látott. Csodák csodája, mindenki pont akkor ivott, ráadásul akkora bögréből hogy nem láttak ki mögüle. ![]()
Akkor ha jól sejtem a főnökség áttért a kisebb átmérőjű magas bögrékre?
![]()
Ezt most olvastam:
Hogy élvez a robot? *csend* Kiveri a biztosítékot... ![]()
És ezt mért nem szabad pinokkiónak?
??? Mert tűz lenne. ![]()
Nálunk meg étkezési időben a "mindenes targoncást" megkérték álljon hátra az új vállalati kocsival, mivel tintás volt fél órát a riasztót kapcsolgatta ki-be, majd hátramenet helyett betette egyesbe és nekiütközött a patkának, nagy csörömpölés a váltóból- megtalálta a lükvercet. Aztán padlógázzal hátramenet, fékcsikorgás újabb váltógyilkolás- megvan az egyes. Majd padlógázzal hátra beállt a raktárhoz és jött kajálni.
Mindenki dőlt a röhögéstől. A másik: külső targoncás gyereknek egy hétvégi napon elgurult az elektromos targonca, egyenesen az árokba. Fél óra alatt kiszedtük, nagyokat röhögve közbe. A harmadik: 15 literes vödörben egy munkatársam "poénból" pár súlyos vasat helyezett, lusta voltam a hűtővizet visszaönteni, amúgy műszak vége felé járt 12 őztem a srác 8 órába volt. A váltóm komor de rendes öreg ki akarta önteni a hűtővizet és ráborult az összes. Azt mondják fél órát kergetőztek, mindenképp el akarta kapni a srácot. A prímet mégiscsak a légykergetés viszi: Haver otthon forrasztott a műhelyébe, kifogott egy nagyon szemtelen legyet. Állandóan a homlokára szállt. letette a forrasztót hogy elkapja de nem sikerült. Egyszer nem tette le, sikeresen beleégette a homlokába a forrasztó nyomát. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |