Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nagyjából akkor. Mi a fenének sietsz mindig annyira?
Aza fránya angol korep inkább anagolból nem bukok meg egy kicsi beszélgetés kedvéért, de a nosztalgiáson majd maradok.
Helló!
Voltam a mai bőrzén, elég jó volt, a szerzményeimet a fotón láthatjátok. Volt egy vicces esetem is.... Nagyban vizsgálgatom az alkatrészeket az egyik asztalnál fejemet leszegezve, mikor megpillantottam egy kis dobozkát benne kb 10cm hosszú, 4mm átmérőjő csövecskékkel. Kivettem egyet, nézegettem, hajlíthattam, vizsgálgattam, majd megkérdeztem az eladó hölgyet, hogy ez egy fajta szilikoncső? Mire az eladóhölgy: -Nem, az a kevergető szívószál a kávéhoz.... Szép estét. Gábor
Ne, ezen most majdnem bep***tem....
De azt nem értem, hogy a többiekkel miért nem találkoztál!?
Köbüki! Te meddig voltál ott?
Valószínűleg azért mert személyesen még nem ismerem őket , és senkin nem láttunk HE-s kitűzőt.
Pedig a párommal voltam... Illetve szerintem láttunk valakit, csak nem tudtam biztosra, hogy innen való...De majd legközelebb...azt tervezzük, hogy minden másodikra megyünk.
Fórum és Börzetársak! Itt és most megkérlek benneteket, hogy magánban küldjétek el a címeteket névvel és nicknévvel! Mindnyájatoknak megcsinálom a kitűzőt, és elküldöm pistán. (Nagy gyakorlatom van benne, mert tvaly volt egy ált.isk. tali, melyre én készítettem szintén a kitűzőket.)
Sajnos nem vagyok 2méter, csak 175 cm.Ismertető jegyem hogy egy csinos vörös csajszival megyek mindíg.
Mondjuk én az egyébként kevés nőnemű lény társaságában érkező fiatalt leszólítottam, hogy a "He-ről vagy?" Szerintem hülyének néztek... Egyébként sem nehéz Emlékeztem, hogy valaki a párját is hozza! Persze utolsóra Te kerültél sorra... Szóval én lennék A MATYI. Nickemet elfelejtettem mondani (eotvospm)!
bizony, bizony ő volt az
igen, Veled találkoztam.
Gondolkodtam azon a rádióaktív lámpán, de aztán mégsem vállaltam be
A Matyival én is találkoztam., sőt, beszélgettünk is egy sort.
Én is lánytársaságban keresem fel általában a börzét, csak én a sofőrömet viszem (vagyis Ő engem).
Valljuk be őszintén, barátnőnek túl fiatal lenne
Csak egy ártatlan vicc volt. Nem is mondom komolyan, elnézést kérek, utólag visszagondolva ilyennel poénkodni... Bunkóság volt a részemről
Valaki jön a "törzsgárdából" a 21-i, most szombaton lévő börzére? Ismertetőjegyem: piros baseball sapka!
Fene egye meg! A nejemnek bemutató tanítása van.
Ebben az évben még nem volt egy szabad hétvégénk... Tele a hócipőm!
Node szombaton? Én bízok Zoliban! Ha Te nem jössz, AkcióLaci sem fog. Köbüki sem jelezte.
Na... Azt mondja a nejem, hogy beviszi magával a srácokat, legalább segítenek ott neki, és akkor így jó vagyok.
De jó, akkor jössz? Van esély rá? Szegény Müszikének vérzik a szíve!
Pedig vonattal hipp-hopp itt lehetne!
Dunaszerűen ömlik
De rákontrázok: Munkahelyi cuccok
Imi!! Hogy is van ez a rács előfesz dolog? Igen! Tudom magamtól is, hová menjek!
Én még nem döntöttem lehet hogy megyek de csak nézelődőbe.
Állj fel a kupacra, és nézz vissza a gödörbe? Lefelé kell nézned, ugye Matyi!?
A hegyről a Balatonba jó lesz? Lemérem, úgyvan! Mégse értem! A CSVM nem csal!
Képzeld, ha útban lennél!
Az merre is van helyileg? :nemtudom:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |