Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Proteus
Valaki érti ezt a progit? Volna egy olyan problémám, hogy több áramkört szeretnék összefűzni, és azt megcsinálja e automatikusan? Értem én ezt ugy, h. pl. egy előerősítő tápját viszi egy másik, teljesen másra alkalmas áramkörhöz tápként.. Meglehet ezt csinálni vele? vagy csináljam kézzel? Az bonyi lesz..
Én még nem próbáltam, de szerintem nem tudja.
Az egyiknél mind kijelől, copy a másiknál meg paste. Ez így szerintem mükődne.
Help!
Tudja valaki hogy hogy lehet ebbe a progiba alkatrészt bevinni? Vagy honnan lehet hozzá tölteni plussz könyvtárat? Idézet: „Tudja valaki hogy hogy lehet ebbe a progiba alkatrészt bevinni?” én tudom, A zipben (önkicsomagolós azért .exe) képekben van felvéve hogyan kell, még régebben az egyik haveromnak csináltam. Nem biztos hogy "hivatalosan" is így kell, de én így csinálom.
Hali!
Ismét egy kérdés! Bár mindenki válaszolhat, aki tuggya... Az Ares-ben hogy lehet azt megoldani, hogy automata pakolja be az alkatrészeket, hogy a legjobb legyen az elrendezés? mert egy bonyolultabb áramkörnél már kifolyik a szemem... és hát asszem ezt tuggya a progi, csak nem tudom hogy lehet rávenni!?
Asszem auto placer a neve.
Úgyan ott találod ahhol az auto router van (tools). De nem a legjobb elrendezés szerint rakja le. Én azt javaslom, hogy rakde le előbb a főbb alaktrészeket majd a tőbbit meg auto placerrel rakasd le. Az összekötést meg auto routerral és ahhol nem tetszik a routingolás ott jőn a kézi huzalozás.
Ez mind szép és jó, csakhogy valami hibaüzit ir ki! (csatolva) Angolul tudok, de ehhez hülye vagyok... valaki tudja mit jelent?
Elösszőr megrajzolod a nyák körvonalát (Board Edge) majd rányomsz a az auto place-re és már kész is.
Az a baja, hogy nincs körülhatárolva a nyáklemez mérete és nem akar 10 m2 nyákot tervezni.
Ó!
Ez roppant egyszerü! Valahogy így próbáltam, csak nem éppen board edgevel.. ThX!
Alkatrész bevitel: package placement and editing.
majd :pick packages. itt meg kiválasztjuk, hogy mely alkatrészeket akarjuk felhasználni--bal egérgomb kétszer kattintása az alkatrészre.. valahogy így kell, azt hiszem. Nekem a 6.7sp3 van meg full. De megvan már a 6.8-6.9 is. Ezeket még nem használtam....Akinek kell, tudok proteus( LIB) et küldeni.
A 6.9 alkatrész könyvtárát el tudnád küldeni?
nem tud valaki proteus 6.9 sp4-hez kódot
Hello!
Nézz szét a TorrentTanyán!!!
szétnéztem de kódot nem találtam, mégegyszer letölteni meg nem akarom mer "nagyon" lassu a net. másnak nincs ötlete
ha nincs senkinek jelszava legalább valami olyan progit adjon amivelfel lehet törni a winraros jelszót
6.7sp3 professional- nem kell hozzá semmi kütyü...A proteus lib pedig egy kb ~ 4mb zip installer. De kitudom másolni az enyémből is ( elég nagy alkatrészbázis)..
Megtudja mondani valaki, hogy miért nem működik benne egy egyszerű tranzisztoros amv?
Szerintem azért mert ideális alkatrészekkel dolgozik.
Próbáltam úgy is hogy megváltoztatom az értékeket, de úgy se jó. Meg úgy tűnik, hogy egy bonyolultabb kapcsolásban nem működnek a tranzisztorok.
Hát nem tudom.
De nekem általában mükődnek.
Hy! Valaki nem tud a proteushoz kiegészítőket? Konkrtéan a tssop 48 lábas tokozáshoz kellene cuccli, mert csak 38 lábas a legnagyobb!
Kézzel is meg tudod rajzolni. Kicsit sok kézi munka kell hozzá, de a végén meglesz az eredménye és hozzá tudod adni az alkatrész könyvtáradhoz is.
ez az, hogy próbáltam megrajzolni, de nem sokra jutok vele!Valaki! Ha sikerült megrajzolni, vagy szerezni hozzá rajzot, osszátok meg velem lécci!
A progival van egy kis gondom: mikor szimulálni akarok akkor bedobja a log ablakot és összeségében azt írja ,hogy [GMIN] step error
Előtte működött aztán mikor megnyitottam a már régebben elkészített kapcsot azt még rendesen szimulálja, de ha hozzáteszek valamit akkor csinálja ezt. Mindent állítgattam már és nem megy, tudtok segíteni?
Én csak proteust használok, de még nem találkoztam ilyen hibával. Nem csináltál új alkatrészt?
Szerintem próbáld meg újra rakni. (Uninstal majd Instal)
Sajna nem segített, a reinstall. Más ötlet?
6.7sp3. Már rég használtam a programot , van egy pár szimuláció benne , de megmondom őszintén, ha nem használja az ember naponta ezt a programot, akkor hamar kilehet zökkeni a használatából. Nehezen sikerült feltuningolni az alkatrészkönyvtárát, elég sok minden van benne mostmár. De ami vicces , saját alkatrészt azt nem tudtam készíteni a programhoz. Ha valaki tudja a titkát, hogy hogyan kell saját alkatrésszel bővíteni a proteus könytvtárát , szívesen olvasnám itt e topikban a mikéntjét..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |