Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha szigorúan csak a számokat adom össze, akkor 46 jön ki, mert feltételezem, hogy a 12 az két, közvetlenül egymás mellé írt számjegy. Ha viszont önmagában a 12 is értelmezhető, akkor 58-ra nő a végeredmény, végül is nincs kikötve, hogy mindegyiket csak egyszer vehetem figyelembe.
Ha viszont a műveleteket is el kell végezni, akkor el lehet szórakozni egy ideig a precedenciák szerint kapott számok, illetve azok számjegyeinek összegzésével - de akkor rosszul adták meg, mi a feladat
Így elnézve a feladványt, még azt is kinézem belőlük (az ATV-s feladványszerkesztőkből), hogy a számokat úgy kell összeadni, hogy figyelembe vesszük, hogy negatív, vagy se. (pl: 3+12+(-8)+(-5)+7... stb vagy valami hasonló)
Elvégre pénzért csinálják, minél több telefonáló van annál több lóvé jut nekik...
Az 58 sem volt jó megfejtés. A nagy többség mind ilyen +/- 3800-4000 közötti számokat mondott (de nem köztük egy helyes sem az elhangzottak között)
(A 46 mint megfejtés nem hangzott el) Szerk: A 23 sem hangzott el. Abban én is biztos vagyok, hogy direkt nem pontos leírást adtak meg a játék szabályairól, hogy sok lehetőség legyen, ami csökkenti az esélyt, hogy hamar kitalálják a megoldást...
Lehet, hogy figyelni kell az előjelekre is. Akkor viszont:
3+12+(-8)+(-5)+7+3+4-3+6+4 = 3+12-8-5+7+3+4-3+6+4 = 23
Nah megint alkottam
Elfelejtettem lapozni, GrandF beelőzött. Idézet: „minél több telefonáló van annál több lóvé jut nekik” A fene tudja... Múltkor megmelegítettem a vacsimat, akkor kezdődött a játék: 5 db, M-el kezdődő magyar női nevet kellett bediktálni az első lépcsőben. Kaja közben inkább Tutankhamon sírjának feltárását néztem, legalábbis az utolsó pár percet, amit elcsíptem; aztán visszanéztem, és még mindig ott állt a csajszi a telefonnál, hívóra várva. Nem állítom biztosra, de fogadnék egy romlott üveg sörben, hogy valami logika alapján nem mindegyik telefonáló jut el a műsorvezetőig, még akkor sem, ha a jó megoldást tudja...
Az ATV-n ki is írták, hogy attól még, hogy telefonál nem biztos, hogy adásba kerül.
Idézet: „nem mindegyik telefonáló jut el a műsorvezetőig, még akkor sem, ha a jó megoldást tudja...” De legalább betelefonál jó sok pízért...
Állítólag csak minden 10. telefonáló kerül adásba. De szerintem csak úgy hasraütésszerűen bekapcsolnak valakit.
Ez olyan mint a lottóhúzás, mióta géppel "húznak", kezelik, számolják az adatokat azóta manipulálható az egész. Többek közt ezért nem lottózom.
- Melyik az az állat, amelyiknek több mint a fele zsir?
- A zsiráf. - Hogy hívják az alattomos masinát? - Számító gép. - Hogyan lehet víz segítségével fényt csinálni? - Meg kell mosni az ablakot.
Egyik idős kolléga szerint a számítógép egy "ördögi gépezet".
Felrakok két képet, amit modell repülőről fényképeztem .A feladat pedig gyorsan, ránézésre eldönteni melyik a fa--és melyik az árnyéka?
Ú de furcsa!
Tehetnél fel egy pár képet a repülőről is!
Szia . A " Minden ami modell "topikon rengeteg kép van.
(Én vagyok a fagyis )
Köszönöm! Szétnézek ott is mert érdekel!
Szerintem a bal oldali feketék az árnyékok!
üdv Idézet: „Én vagyok a fagyis” ez a kijelentés szép volt... (természetesen jó értelembe) Ezek a képek eléggé megzavarók
Tudom hogy OFF , de a géppark íme.
Most kezdtem el átnyálazni a modelles témát. Jó! Látom szereted a modell repülőket. Szép munka! Gratulálok!
Szerintem a világoszöld az igazi.
De ha tévedek, és a felperzselt földön zöld lesz az árnyék, akkor az UFO-k felhagytak a gabonakörökkel.
Úgy forgattad a képeket, hogy az árnyékok legyenek függőlegesen, így hirtelen azt hittem, hogy azok a fák.
Ennyi áttirányítás még nem láttam, mint ez a téma harmadik hozzászólásának (megoldás) linkje követ el.
Amikor megnyitjátok a linket, nézzétek a böngészőben a linket,mennyit ugrik. (v@terás oldal) Szerverükre szerintem ráférne egy töredezettség mentesítés.
Nem forgattam sehogy, a repcsi ott fordult éppen a fáknál. Tehát a réten van az árnyék , a szántóföldnél vannak a fák.
Melyik a világ legnagyobb zenekara?! Magyarország: van egy Gordonkánk,és 10 millió ember kiséri bőgőzve!
Na hát ez durva volt!
Bocs ezt kihagytam: [b][/b]
A jobb oldali az igazi!
De hogyan lehet valaminek szines árnyéka?
És ha így nézitek meg? Akkor már nincs kérdés.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |