Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
OFF road világa külföldön:Bővebben: Link
Ebben az a durva, hogy ezek a gépek padlógázon huzamosabb ideig tudnak a víz felszínén haladni. Pedig nem úszóképesek !
Bővebben: Link
Egyik nap egy új kiskakas érkezik a tyúkólba. Még aznap meg...ja az összes tyúkot.
Erre a nagykakas azt mondja neki: - Ne csináld ezt kiskakas, mert el fogsz kapni valamit és meghalsz! Másnap a kiskakas már a kacsákat is meg...ja. Erre a nagykakas: - Kiskakas rossz vége lesz ennek, el fogsz valamit kapni és meghalsz. A kiskakas nem foglalkozik a nagykakassal és harmadnap már a birkákat is meg...ja. Egy héttel később a kiskakas fekszik holtan a réten és a keselyűk köröznek felette. Erre a nagykakas: - Látod kiskakas megmondtam, hogy meg fogsz halni! A kiskakas egy pillanatra kinyitja a szemét, majd becsukja. A nagykakas kérdi tőle: - Hát kiskakas te élsz??? - Kussoljál még a végén elijeszted őket!
Szeretem az ilyen átba....s termékeket, nem semmi ára van.Bővebben: Link
Szerintetek sem ér semmit?
Látod, Zolikám? Ezért vagyunk mi szegények...
-Melyik a legügyesebb állat?
-A nyúl! -És miért? -Mert több száz métert tud úgy repülni, hogy közben sast egyensúlyoz a hátán.
-Melyik a legügyesebb állat?
-A nyúl! -És miért? -Mert egész nap füben ül és mégsem szívja el azt... :smoke:
Táblás felirat:
"Ne sz_rasd a kutyád a fűre, mi sem füvezünk a kutyádon!"
Két kannibál bohócot eszik mire megszólal az egyik: -Mókás íze van ugye?!
Ez jó!
Két kannibál beszélget: -Hol a húgod? -Mögöttem. -Mögötted? -Mög hát!
Ugyancsak:
Két székely foci közben: -Pesta! Passzolj! .... -Jó jó! De Ho' a labda? -Mögötted embör! Mögötted! -Én má mögnem öttem!
Két indián ül a folyó parton.
Egyszercsak megszólal az egyik: Uff. A másik felpattan, átúszik a folyón, majd vissza és leül. Pár perc múlva megint megszólal: Uff. A másik megint átúszik, aztán vissza és leül. 5 perc sem telik el, mondja az indián: Uff. Mire a másik: -Most uffál te, én má ufftam eleget!
Ki volt az utolsó király magyarországon? Annyit segítek,hogy XXI. századi emberről van szó,nem annyira rég hagyta el az élők sorát! :beka2: Várom a válaszokat!
Z. Jimmy?
Ez csak a Jimi lehet
Ott a pont!
"Egy szabad államban, egy szabad ember azt csinálhat, amit szabad"
Ehhez nem fér kétség
Én ezt úgy ismerem,hogy a demokratikus országokban azt mondasz amit akarsz,de azt csinálsz amit a vezetők mondanak!
Szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz vagy mond, amit szabad.
Na jó! Ez már fáj!
Az alábbi ötlet Köbzolié volt, én csak kiviteleztem :hide:
Ha a kulcs benn maradt.
Bővebben: Link
Egy tök jó játék: Bővebben: Link Ha valaki még nem ismerné. Én egy két napja találtam rá, képes voltam egy-két órát is eljátszani vele.
Nagyon jó játék. Először többször is szinte telibe találtam. Valami buli fotó, mondom német fejük van és teljesen véletlen, de 38,6km-t tévedtem
Amúgy ha megnézed a kép URL-jét, ott a nevet kimásolod, és beírod a maps.google.com-ba, akkor térképen kijelzi hol készült a kép. Erre most jöttem rá, és így nagyon jó, bár ezred annyira izgalmas |
Bejelentkezés
Hirdetés |