Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Idézet: „6C33C jó lenne, azt úgyis kaptál.” Aminek 8-ból két lába van meg. Majd odaképzeli Müszi papa, úgye? Szerinted miért vettem 6080-at? De elősször a hangdobozok, utánna a körítés
Akkor Augusztus 8., irány a Börze! Lehet, hogy én is előkeresem a festéket, mint gr89 !
Idézet: „Aminek 8-ból két lába van meg.” Jaaa... Ha Te minden apróságon fennakadsz...
Ez a májusi börzézés úgy hiányzott az idegrendszeremnek
Nekem ez többet ér 2 heti nyaralásnál. Nyaralni igaz nem sokat voltam még, de megvagyok nélküle
Máté, vagy elmegyek Móvárra reggel, vagy kifizetem a költségét a kerülőnek, amivel Bősárkányba ide tudsz jönni!
Müszi! Majd ha biztosra tudom, hogy megyek a börzére elküldöd azt a 6C33C-t, Megcsinálom dróltábúra, és visszaadom a Börzén. Ha van, akkor egy EM80-at meg kérnék Tőled. (De minek is?! Hisz ott a Börze!)
Ez csak kifogás! Némi univerzális gyorsragasztó (epoxigyanta), és máris meg van oldva! További kifogások? :hehe:
Megmutatom mit szereztem a börzén:
A képek sajnos pocsékak, mert hiába KONNNEKTÍÍÍNG PÍPPÜL, a Fudzsi gépet sosem körözi le, csakhát az akku se tart örökké, és ilyenkor az erőssebb akku ugat, .... izé, táplál
Helló. Első börzémről hazaérkezvén, csak pozitív dolgokat tudnék mondani. Remek volt. Azt hiszem aktivizálom magamat majd itt a fórumon is.
Akkor 10 percig lehetne fülelni, mert az epoxitól berúg, eldől, és elalszik. Kialussza az alkoholt. Én nem nevelem alkoholizmusra a csöveimet. Elég magamnak venni
Megcsinálom én Neki, nagyon szívesen!
Most rólam beszélsz?! Ha sör jó az epoxi helyett...
Már itt jó a hangulat... Milyen lehet élőben!?!
A csöveimről énekelek, ... izé, beszélek
Kérdésedre válaszolva: A duracell nyuszi belém költözött, így elememben vagyok
Valaki csak jön be Mosonmagyaróvárra.Írtam PÜ-t
Ki, hogyan, mikor, minek? Augusztus 8.-án? Szerintem nem. Legalábbis hajnali 5-kor nem hiszem, hogy valaki bevisz Móvárra.
Hali ki tudja, hogy Egerben mikor lesz Rádió amatőr találkozó?
Jó, félreértettem, azt hittem hogy a cuccaidról van szó amiket a börzéről hoztam.De már tiszta.
Nem. De mondtam (már ugye PM-ben is), hogy az Aug. 8.-át megbeszéljük majd Júnliusban, megint ketten megyünk Zolihoz, amikot Te is ráérsz, meg én is ráérek.
Szerk.: Mostmár én is megkeveredtem, de Te érted, nem mondtam most semmit.
Müszi már megmutatta hogy mivel tért haza a börzéről !Budai Márknak elsősorban mutatnám a mai börzéről hazaszállítandó termékeket ! Sok GU Sok GU Milessz ebből ? Ja és még egy félelmetes méretű gép / Márk ezt nézd meg ! /
ÓÓ! Hát ilyen nincs! Egy 5ezrest énis viszek, HA(!!!) megyek. Többet nem.
Idézet: Annyiért talán az automatába tudsz venni kávét ! „Egy 5ezrest énis viszek” Idézet: Mire gondoltál ? „ÓÓ! Hát ilyen nincs!”
Nem inni megyek, hanem venni, meg legfőképpen találkozni Veletek.
Olyan nincs, hogy ilyen jó cuccok vannak. Meg az, hogy használatba veszed azt a 2 GU-50 kimenőt .
Pont ez az! Válság van, vagy mi...
[OFF]Müszi meg hova lett? Hát Frankye? Ja, vasárnap van.
Remélem addigra marad pénzem nekem is és költhetek valami jó dolgokra.
Ez így van már 5000 forintért sok mindent tudsz vásárolni . Nem akarom elvenni a kedvét isten mencs akkor nem áll velem szóba majd a börzén ha találkozunk ! Csak mutatom neki a GU - kat mert Ő az aki nagyon szereti ezt a csövecskét .
Pont olyan GU50 foglalatokat akartam venni, amiben van felelrősítő csavarnak luk.De csak spiáter házzal együtt kaptam 1000-ért.
Korábban kellett volna mennem.Melyik árusnál vetted?
De még mennyire! Pedig még nem hallottam a hangját sem. Kimenőt kéne hozzá szerezni, az anódfesztrafó már nem annyira nagy gond.
Pedig volt így külön is a folyosón a telefonoknál középtályban !
Nem gond, majd csinálok neki tartódarabkákat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |