Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Miért? mi van az 5. szint után? meguntam mindig elölről kezdeni.
majd tesómnak is megmutatom.... Csak le tudnám akkor fotózni
Emberek!
Nem tudom, hogy ép vagyok-e, de én 20 éves fejjel a következő LINK-en lévő fing-generátor nyomkodása közben a 6. gomb után már nem láttam a röhögéstől, a 2. sor után már nem kaptam levegőt Elnevezést figyelni közben KÖTELEZŐ!!! (hiszen így tudod elképzelni)
Ezek a képek magukért beszlnek.Csak megláttam a városban ezt a kis csodát, s megtetszett, de csak telefon volt nálam,ezért a minőség agyon gyér lett.de a lényeg látszik.A két kép egyazon járműről való
Látszik, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. A nyolcvanas években szinte minden kispókon rajta volt ez a matrica.
A delfinevők mindig kitalálnak valami egetverő őrültséget.
Na most ehhez vagy nagyon nagy szerencse kell, vagy a video szerkesztett Bővebben: Link
Evés közben néztem meg ezt a videót.
Nem kellett volna... Majdnem megfulladtam a röhögéstől! De így igaz, ahogy mondod.
A feleség kétségbeesetten rohan a férjéhez:
– Drágám, anyám leesett a létráról! Most mit csináljak? – Paprikás krumpli jó lesz…
nekem a foci, ill. a paprikáskrumpli jött be nagyon
"Ha az anyósod és az ügyvéded haldokolna, és választanod kéne, étterembe mennél, vagy moziba?"
Bővebben: Link
Azért reménykedtem benne, hogy Topi az idézetét teszi a warnba!
myVIP-en fent van a srác, nem egy mindennapi neve van, 1 találat
Bővebben: Link
Az ESD védelem ellen...
Már nem azért, de Topi törölte magát myvipről... Legalábbis egy írása szerint. Viszont már régen volt, nem emlékszem rá: Regisztrációkor nincsen életkor mező?
(és várható "élettartam?! )
Jól tudod, töröltettem magam. Én a valóságban tartom a kapcsolatot emberekkel, nem virtuálisan... Olyanokkal, akik meg a myvip tetemes részét teszik ki, inkább sehogy ha lehet kérni.
Egyedül iwiw-re nézek fel néhanapján, ha éppen nincs szerver error, vagy van türelmem kivárni a marha lassú szerverüket vagy türelmem átugrani a monitorból kifolyó reklámokat. Hihetetlen hogy egy alapjában véve jó ötleből hogy tudnak ekkora szemetet csinálni. A reklámjaikból befolyó isszonyatos pénzből ennyit nem áldoznak szerverekre... Egyszerűen a regisztrációkor megadott születési dátum. Ha valaki 1990-ben születik, az a tudomány mai állása szerint 19 éves. Vagy legalábbis a 2009-es évben annyi lesz. Egyébként meg annál lustább vagyok, hogy valaki után iwiw-en keresgéljek.
a 3. doksi, azaz a levél nagyon brutál, nem hiszem el hogy van ilyen ember (jelzőt már nem is akarok rá mondani)
Hidd el vannak ettől is durvább emberek.
A kisfiú kérdi az apját:
- Mi az a borbélyház? Az apa megszeppenve válaszol: - Az a hely ahol a férfiak örömet vásárolnak. ... Másnap a kisfiú elmegy a borbélyházba. A "Madamme" kérdi tőle: - Hát te mit szeretnél? - Örömet szeretnék várárolni ... A "Madamme" elküldi az egyik "lányát" a szomszédos Cukrászdába, hogy hozzon a gyermeknek 6 db palacsintát! A kisfiú megeszi azokat és elégedetten távozik. Este az apa kérdi a gyermekét: - Hogy telt a mai napod? - Voltam a borbélyházba! Büszkén feleli a gyermek. Az apa megmerevedve, izzadva,remegő hangon kérdi: -És mi történt??? - Az első hármat jól bírtam,de a 4.-5. eléggé nyögvenyelősen ment, így a 6.-kat csak kifordítottam és kinyaltam! ... Hangzott a válasz!
AUCS! Ez fájt!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |