Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Törökül torony, Szanszkritül család a jelentése.
Az biztos Drakula tér volt, csak vicces kedvű egyének eltávolították az első három betűt.
Vagy...
Ala-Kula tér Miénkitta Tér feliratú Matyis póló után bármit, szabadon...
Tudna valaki rajzolni egy igazán kedves végtranyót?
Vagy Al-Dra-Kula tér, bár ez már arab tér lenne
A végtr Anyó nem rőzsét gyűjt, hanem kiégett tarnzisztorokat újrahasznosításra. Ez remélem eléggé off volt
Ezt ugye ott a Páka-hegy felső szélin lévő mágneses mezőn lehet szedni? Ezeket a kiégett tranzisztorokat...
Nyilván a déli, komoly mértékű LED-es UV sugárzás égeti ki őket.
Van egy rekorderünk. Friss reg. 20óra alatt, 44hozzászólás. Bővebben: Link
Nem bírtam neki ellenállni: muszáj volt megvenni! No meg persze az x-edik búcsúkoncert miatt (ez is marketingfogás). Gratulálok a marketingeseknek, ez esetben dicsérem őket, egyébként fújolni szoktam.
Látom nem tudsz napirendre térni a pólóm fölött, nem véletlenül nekem is a kedvencem Nem kell megijedni, itt és most szavamat adom: van másik pólóm, csak börze alkalmakkor ezt szoktam felvenni a piros baseball sapkámmal Imi65 tanúsíthatja: van másik baseball sapkám; köbzoli meg azt, hogy egy váltás ruhám is, mivel voltam már nála, és reggel másik garnitúra volt rajtam, mint este :hide:
Sziasztok!
Olvasgattam az ünnepi verseket, és a többi humor- sort... Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a húsvéti nyuszi után kapható lesz-e a HEstore-ban mikulásnak öltözött moderátor?! Természetesen a zsákban egy alabárd rejlik meglepetésként!
Ó Zoli, ha nem lenne oda írva a nicked, anélkül is tudnám, hogy Te vagy!
Ez még a karácsonyi warnt is übereli...
Javasolom: Miénkitta TÉL Mit szóltok?
Ha rajzolsz neki kendőt a fejére, botot a kezébe, akkor fullos lesz a trAnyóka!
Én betettem msn képnek a Tranyókát, de sajnos levágta a tetejét, a mosolygó arc a TO 3 tokban azért ott van. Az a lényeg.
Ez a Trapóka , tranyóka morcos férje. GYermekük a Trafóka. Ismertetőjegye: uszonya van, vízben él. Rokona az elektromos rájának.
Az elektromos rájának meg a rokona még a tegyed rája is.
Új fajt fedeztek fel: Vízben él, és nem törődik semmivel. A zoológusok a sz@rik rája nevet adták neki.
Szedsz valamit?
A mellékhatásokról megkérdezted .........
Szerintem csak a DumaNet van náluk bekötve.
Ha jól sejtem, a villamossz ék a konyhai ülő alkalmatosság billegését hivatott megakadályozni olyan módon, hogy kitámasztja. A faék az az ajtót támasztja ki.
Idézet: Ez az én olvasatomban azt jelenti: 25 évre, azaz hosszútávú lízing bérletben hazsnálhatok egy gépkocsiba való fűthető ülést. Addigra valószjnűleg széria felszereltség lesz, de addig is de luxe kiépítettségnek számít. Hadd legyen egy kis kényelem! „Ezért minimum 25év villamosszéket kapsz!”
Feszültségem fagyra húz, behavazott pákacsúcs
Pákám végén csillogás, karácsonyi offolás Karácsonykor pákám meleg,offoljunk hát egy keveset Esik a hó szól télapó, pákát izzíts az ám a jó Hogy becézik a leghíresebb forrasztópákát? PÁKÓ (fekete ) Karácsonynak ékessége, ledeimnek fényessége Szánkóval csússzatok, ívfénnyel húzzatok Hull a hó hull a hó, forrasztgatni mindig jó Bocsi hirtelen ennyi off jutott eszembe
Reggelente mindig fájós háttal ébredek. Nem tudom mi lehet a gond... Lehet, hogy a matraccal van valami?
Idézet: „kapható lesz-e a HEstore-ban mikulásnak öltözött moderátor?! Természetesen a zsákban egy alabárd rejlik meglepetésként!” Sajnos nem, mert nem találtak akkora zsákot, amibe beleférek. (Börzések, EHET-esek tanúsíthatják, XXXXXXL méretű vagyok....) |
Bejelentkezés
Hirdetés |