Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   830 / 3607
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Á nem akarok én fénysebességgel menni. Valami apróbb gép is elég lenne nekem, ami nem eszik 100litert fél perc alatt.
(#) Stadi válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Valami azt súgja, hogy nem a tollas madarak alapján választottad a nicked...
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Tudom már javítottam, még sokkal korábban, csak gondolom még em frissítettél akkor.
(#) Szárnyas válasza Stadi hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Eltaláltad!
(#) hapro hozzászólása Nov 30, 2009 /

Informatikai problémám van ismét...
Volt nemrég az amikor a BIOS-t reseteltem, saját hibám miatt. Az elemet kivettem pár percre, és így resetelődött.
Azóta problémásabb a gépem mint volt. A videó megjelenítéssel vannak gondok. Pl egy tök primitív programot mint pl a sprint layout-ot sem tud rendesen megjeleníteni, mert ahogy nagyítom, kicsinyítem, kihagy részeket a rajzból, a videó lejátszásoknál szokott akadni, de a legnagyobb probléma a sprint. A rendszer új. A BIOS-ra tippelek, hogy valamit nem állítottam be úgy mint volt előtte, és azért szórakozik velem.
Lefényképeztem a BIOS ablakokat, és aki tud segítsen, mivel lehetne megint hasonló teljesítményűvé varázsolni a gépem, mint volt előtte.
(#) hapro válasza hapro hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

És még 3 kép.
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

A rendszer BIOS -t és a VIDEO BIOS -t állítsd enabled -re. Ekkor sokkal gyorsabb lessz.
Egyes programok aaVIDEO BIOS -án kerszetül beszélget a hardverral, kivéve ha az DirextX, mert akkor közvetlen a harverrel. Attól lessz gyors, hogy ezeket, mind a RAM -ba másolja, így onnan fogja elérni, és beszégetni a perifériával.

Advanced>Pnp/PCI Configurations alatt, pontosabban a Resorcues Controlled by alatt milyen beállításokat lehet még vállasztani?

Kérlek ezt mind írd fel, mert többek között, ez felelös az erőforrás vezérlésért is, és válasz lehet a grafikus teljesítményre is.
(#) tiggersoft válasza hapro hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Szerintem 1. kép AGP fast wride-Disable-re
Utolsó kép Primary VGA BIOS-AGP-re
1.Nem biztos, hogy a kártya birja a "gyors írást"
2.Elsödleges VGA, nem minden kártya szeret"másodhegedüs" lenni.
(#) _ampervadasz_ válasza tiggersoft hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

1. Ez közel sem így van, és ez jó minőségű videónál elő is hozza az akadozást.
2. Az teljesen mindegy a bootolásnál van jelentősgée, mert ha nem talál PCI VGA kártyát akkor az AGP lessz az aktív, effektív semmi köze a teljesítmény romlásnak.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Biztos vagy te ebben?

Igen, mert egyes programok, ami nem DiretX kompatibilisek, azok mind a VGA BIOS -án keresztül beszélgetnek a hardverrel, és a sok várakozás "öli" meg a teljeítményt.

Idézet:
„Ha nemjó driver van fent akkor meg egyenesen katasztrófa”

Ez igaz, ráadásul ez álítható is a windoz alól is(nemminden esetben), így ezesetben nem szóltam.

Harpo: Resorcues Controlled by menüelem alatt... már semmi, mert most néztem az PCI -hez vonakozik....
(#) Gubán_Gábor hozzászólása Nov 30, 2009 /

Ha már volt tr-anyóka néni, akkor legyen csöv-Elek bácsi is
(#) Frankye válasza Gubán_Gábor hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Vic! Nem ismerős?
(#) Frankye hozzászólása Nov 30, 2009 /

Srácok, valaki segítsen, legyen szíves!
Két napja túrom a netet, de erre a "csodára" nem találok drivert:
Saitek Impact USB Vibration Racing Wheel X8-39V.
Teljesen neki vagyok már keseredve, hogy nem lehet hozzá normális szoftvert és drivert keríteni, akár hogy keresem, pedig fain kis jószág.
Hálás lennék, ha valaki tudna küldeni, vagy egy letöltő linket adni hozzá! Előre is köszönöm.
(#) szamóca hozzászólása Nov 30, 2009 /

No akkor én is kérdeznék egy ámítástechnikait.
Egyik munka társam szeretne a lányának egy netezésre használatos 10"-os EeePC-t, vagy mi a túrót. Kitétel az olcsóság, WiFi, stabilitás. Tud valaki ajánlani valamit?
(#) hapro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Köszönöm a segítséget mindenkinek, de a problémám nem oldódott meg, mindent átállítottam ahogy írtátok, de a sprint layoutban a megjelenítés még mindig hiányos. Vista van a gépen, nem Xp, és igen van fenn rendes driver is, és ez egy Ati radeon 9660 pro kártya.
Valami ötletetek van még?
Mert jó lenne, ha működne rendesen.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Egyszer én is töltöttem a lézeremet porral, de rosszabb lett csak. Inkább kiadtam a tonerért pár ezerrel többet és az tuti jó. Már lassan egy éve megy és semmi hibája nincs. Amit én tettem bele, azzal meg nem lehetett normálisan egy oldalt sem nyomtatni. Csak pocsékoltam a papírt.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Nálam is pont ez a krach ütött be egyik nap, HP1006-osom van.

Azon filózok keményen, hogy vajon gyári tonert vegyek-e bele, vagy utángyártottat.
(#) hapro válasza Norberto hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Ha vasalod a nyákot, akkor eredetit.
Ha nem akkor tök jó a töltött is. Nekem valahogy a töltött tonerral valahogy nem akartak jók lenni a nyákok, de az eredetivel meg tökéletesek. Igen legalább 3-5-ször annyi az eredeti, mint a töltés/töltött...

szerk.:

Veterán ki lehet fogni olcsón is. 16 helyett 10-ért vettem egy hónapja én is.
(#) SALáta válasza Norberto hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Én vettem utántöltött tonert. Igaz egy barátom hozott zsír új tonert csak a számot elnéztük, bevittem egy ismerős számgép üzletbe és 2k ért adtak egy utántöltöttet. Vasalásnál nem az igazi....
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

5k az én nyomtatómhoz való... Eléggé olcsó, lehet veszek egyet.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Lehet ám kifogni olcsóért gyárit is. Ha előre gondolkodsz, mikor még nincs kifogyva, akkor lesz időd kivárni a megfelelő ajánlatot.

Ja, és utángyártott tonerből ne vegyetek EcoMax márkájút. Meg még van egy, aminek nem jut eszembe a neve, de az is eléggé lutri minőség. EcoLine viszont jó.
(#) hapro válasza hapro hozzászólására (») Nov 30, 2009 /

Fölraktam egy másik drivert és minden rendben lett a videó megjelenítéssel, olyan mint régen volt, és a gép is hasít mint állat.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Köszönöm, megnézem.
(#) hapro hozzászólása Dec 1, 2009 /

Ha van két oprendszer egy gépen, és ha az egyik be..art azt meg leszeretném kapálni, akkor azt megtehetem-e, hogy a működő rendszerből egyszerűen leformatálom azt a meghajtót amin van a rossz oprendszer?
A rendszerindító menüt egyszerűen eltünteti majd, és minden visszaáll úgy, mintha csak egy oprendszer lenne a gépen?
Vagy onnantól be sem indul majd a gép, ha így csinálom?
(#) Georgee válasza hapro hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Ha egy partición van akkor nem tudod, maximum a delete gombbal, de akkor az indítómenüben is piszkálni kell! Át kell írni az egészet, de nem nagy durranás. (vagyis én így csináltam)

Szombaton az RTL klubbon az a 2012 lesz ami most megy a mozikban?
(#) válasza Georgee hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Idézet:
„Szombaton az RTL klubbon az a 2012 lesz ami most megy a mozikban?”

Nem, nem pont ugyanaz a kettő - a címük sem azonos, és a bemutató éve sem egyezik a két filmnél. Ja és persze nem ugyanazon személyek szerepelnek a két filmben. Ami az RTL-en lesz, az egy 2008-as film. Egyébként nem vagyok otthon a filmekben, de a Google a barátom volt!

Link 1
Link 2
(#) Action2K válasza hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Igazából mind a két film ugyanazt a Maja legendát dolgozza fel, csak más költségvetésből, s ezért lett az idei film jóval látványosabb, akciókban fűszerezettebb.
Persze a 2008-as is jó film. Nem a gagyi költségvetésű kategória.
(#) Georgee válasza hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Néztem a google-ban, de nem tünt fel nekem Meg nem vagyok annyira otthon a filmekben.
(#) hapro válasza Georgee hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Nincsenek egy partición, de az indítómenüt hol kell átírni?
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Dec 1, 2009 /

Nos, azt átírni nem is olyan egyszerű feladat.

Az adott winchester Master Boot Record-jában foglal helyet a boot menü.
Következő: »»   830 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem