Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem. Ha valaki módosította az internet explorer kezdőlap beállításaimat, megtudhatom-e valahonnan, hogy ez mikor történt? (Pl. registry módosítás, vagy valami fájl módosítási idejéből, esetleg valami naplóbejegyzésből) Válaszotokat köszönöm.
Jóreggelt mindenkinek. :kalap:
Nem telepítettél fel olyan programot, ami elállíthatja a kezdőlapot? Esetleg vannak, olyan spyware programok, vagy regysry pucolók amik visszaállíthatják az alapértelemezett kezdőlapot.
Visszautalnék a topic kezdő hozzászólására: Szerintetek mi fog esni karácsonykor? - A tőzsdén kívül nem sok minden! :hehe:
A vérnyomásom. Inkább arról beszéljünk, hogy mi fog nőni. Nekem a villanyszámlám, nő -m meg nincs.
Sziasztok, azt tudja valaki hogy mi az oka hogy szépen lassan belassul az XP? (Új programokat nem tettem fel és töredezettségmentesíteni is szoktam, de mégis mintha lassulna. Vagy csak én pörgök!? )
CCleanerrel megpucoltad a géped?
Ha frissül az ixpéd, akkor biztos leszedi a net keretrendszert is, és a hotfixeket hozzá. Szedd le ha nem kell. Ezután zúzd meg a merevlemezt töredezettségmentesítővel, de ne a windozéval mert az egy fo. . A Diskeep -ert (ajánlom)használom, abból is a 8.0.478.0 -es verziót. Eléggé régi, nem lite verzió, viszont ez a lényegre támaszkodik, és egy fölösleges komponenese nincsen, nem úgy mint pl 2009 -es verziónak, ahol minden szét van dobálva benne.
A frissítéseket nem szoktam leszedni, ki van kapcsolva és töredezettségmentesíteni szoktam. Neked pl. a bejelentkezés után mennyi idő kell a rendszernek, hogy magához térjen. Nálam már kb. 5 sec. De ez egy hónapja még 1 sec. alatt volt, ezért nem értem hogy mi van vele.
Sziasztok! Az IExplorer-t hogy lehet végleg "kiírni" a gépből? A ccleaner mindig megtalálja működésének a nyomait: sütik , ideiglenes fájlok stb....pedig próbáltam néhány eltávolítóval.
Normál esetben helyi hálózat nélkül, egy villanás. Mivel használok hálózati megosztást, továbbá vannak is hálózati mappák a hálózaton, és ezt ekkor csatlakoztatja így az ekem is 5 másodperc kürül van, a másik gép trhelésétől függően (torrent, ftp).
Üdv.!
Mi lehet a baja a pendriveomnak, ha csatlakoztatom, a mellékelt képen lévő hibaüzenetet kapom. Már régóta nem volt használva. Ha volt valakinek hasonló esete, hogyan oldotta meg? Előre is köszönöm a segítséget.
Tíiltsd a chookie -kat, és állítsd át a puffer méretét 200MB ról 8 -ra, továbbá, van egy milló beállítása ( védelmi szint>egyéni) ahol további beállításokat ezsközölhetsz. Ezzel fel is gyorsíthatod a böngészést mert nem szed le minden hülyeséget, csok dob rá egy kérdést felül egy csikban, amit nem kell fogyelembe venni.
Sérült a windoz drivere. Esetleg csatlakoztasd más USB portra. Ha így se működik akkor:
Ezsköz kezelőben távolítsd el az ismeretlen eszközt, és az USB portok mellöll, a felkiáltójeles USB háttértárat, majd húzd ki és csatlakoztasd újra, ha mégsem működne: Másik gépen ahol feltudja ismerni, egy driver mentő programmal menst le a driverét, majd rakd vissza és telepítsd fel a drivert ahol nem ismerte fel.
Pár napja egy paranccsal kb 700 mega adatot pucoltam le 5 másodperc alatt a gépemről. Na ezt csinálja utánam a zikszpé. Ezek olyan cuccok voltak, amit a frissítésekhez tölt le a gép, meg egyéb programok telepítésénél.
Szerk.: Kinek milyen tapasztalata van Asus laptopokkal? Most láttam olcsón egy A6Tc gépet, háttérvilágítás problémával. Ez még nem is lenne nagy gond, de egyéb megbízhatósága milyen?
Naná mert CCleanert használsz.
Idézet: „amit a frissítésekhez tölt le a gép” Javítás eltávolítók néven szerepel a progiban.
Köszönöm a választ! Már próbáltam másik gépen, ott sem jó. Egyébként két pendriveom van, a másikat mindkét gép gond nélkül felismeri.
Köszi, akkor használom így egy darabig és majd ha meguntam meg sok időm lesz akkor újratelepítem. Már majdnem egy éves az op. rendszer rajta.
Szívesen.
vagnerjazon:Szívesen.
Na akkor, hátha így jobban észrevehető. Szerkesztettem az előző hsz-emet, de itt kiemelem újra. Erről a gépről lenne szó.Bővebben: Link
Szerintetek milyen lehet? AMD Turion TL50-es proci van benne. Ha jól látom ,akkor ez két magos? Szerintem a mostani, nem bővíthető sehová, 2GHz-es cerka processzoros gépemhez képest jobb lehet. Már csak a kétmagos proci miatt is. AMD-s géppel eddig nem volt dolgom. Akkor kérdezném milyenek az Asus gépek és az AMD-s procik??
De én az egész IE.-t szerettem volna eltüntetni . El is tűnt - de csak a szemem elől, mert a háttérben ott "dolgozik" (ha már a CC megtalálja a nyomait..) "FF rókám" van és gondoltam feleslegesen ne legyen két böngésző ezért is szerettem volna eltüntetni, de ha nem lehet, akkor "visszatelepítem" és átállítom az általad említett dolgokat... :no:
Az úgy nem fog menni. Annyit megtudsz tenni, ha az IE8 vagy bármelyik verzió van fenn, hogy a Programok telepítése törlése ablakból uninstallálod. Letörölni, nemtudod, mert windoz redszer magját képezi, nélküle, használhatatlan lenne az egész.
Szerintem nem kétmagos. A konfigurációhoz, egy kicsit talán sok is lenne.
A nevében meg ott lenne hogy X2 ha kétmagos lenne. Annyi biztos hogy Intel jobb CPU -ban, az AMD meg GPU -ban.
Hát itt nincs benne, de itt benne van. Innen is jött a gondolat, hogy kétmagos.Bővebben: Link
Idézet: -ez már megtörtént.„Programok telepítése törlése ablakból uninstallálod” Köszönöm hogy válaszoltál - informatikailag "fél(?)analfabéta" kérdéseimre...
Idézet: „Köszönöm hogy válaszoltál...” Szívesen. Idézet: „....informatikailag "fél(?)analfabéta" kérdéseimre” Ugye tudod, hogy ilyenkor jön a gázsiból nekem.
Értelek. Úgy tudom hogy előszőr volt a sima Turion, és amikor már jól ment a szekér, akkor a TuronX2 64 -es CPU -kat hozta ki az AMD. Ezekből volt 1.6,- 1.8,- 2.0Ghz -es pajtása is.
Javítson ki valaki ha tévedek, mert én intel vonalon mozgok jobban.
Helló, nekem is AMD-s notim van (AMD Athlon 64x2). És nagyon meg vagyok vele elégedve. Az Asus sem egy rossz hírnevű cég. Havernak az van és elég jó kis gép. De ha mondhatok valamit, akkor én ebben az árban Acer-t vennék. Nekem bevált. Több, mint egy éves és semmi baja nem volt még. Acerben ugyanez a tudású gép valamivel olcsóbb.
"mester" mennyi a tanácsadói óradíja...
Egyszer majd megbeszéljük : Esetleg a következő HE- találkozón?(szeretnék menni de nem ígérek senkinek semmit...)
Ezt a gépet én pár napja láttam licitálós oldalon, 25ezer Ft-ért, hibás lcd háttérvilágítással. Ahogy megláttam, hogy mit tud és milyen "apró" hibája van egyből szemet szúrt. Ilyen áron nem lenne rossz hozzájutni, főleg ha meg is tudnám csinálni. Bár nagy hibája nem lehet, ha csak háttérvilágítása nincs. nekem nem egy erőgépre van szükségem, csak a mostani gép zabálja az áramot, mert valami asztali celeron proci szerűség van benne, ami 55W-ot fogyaszt és lassú is. Egy ilyen hozzászólás írása közben is bekapcsol a venti annyira izzad a proci.
Csak úgy viccből mondtam. Nemtudtam kihagyni
Ott leszek mindenképp 12. -én, vagy lehet már 11. -én.
Azért van mert nincsen teljesítményoptimalizáció benne, és bővített utasításkészlet. Hogy ne legyen egetverően lassú, ezért felhúzzák az órajelet.
Nekem a notimban 1,8 -as dulal core Core 2 Duo van. Egyedül csak annyi a hátránya hogy IGM chipkészlettel szerelték ( ami azt jelenti, hogy nagy grafikai teljesítményt nem lehet tőlle elvárni, de a vista, HD filmek, stb. szépen futnak rajta, persze azért xpét használok, játék miatt meg nem veszek atomerőművet.) Ha letölteni akarsz, és nem akarod kihasználni a teljesítményt, akkor letilthatod az egyik magot, és akkor fele órajelen ketyeg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |