Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Matykó, holnap segíts kufárkodni. Van pár eladni való dolgom.
Uraim, elnézéseteket, akinek igértem dolgokat, most úgy jött ki, hogy nem leszek, majd csak a következőn.
Üdv. Doncso
Az illetékes bólintson rá, az a lényeg. A 6E5P -ról is tudsz közelebbit, Imi? Mert erre is kaptam megbízást.
A múltkor sem voltál, ez már két hiányzás!
Láttam, 3-400 HUF-ért. De lehet, hogy 200-ért. Már nem emlékszem pontosan, én ezzel a csővel nem építkezek.
Meghajtócsőnek nekem jól bevált, de most megnézném, hogyan dolgozik közvetlen egy kimenőre
Sziasztok!
Van pár kidobott TV-ből guberált csövem: PCF802, EL85, PCH200 meg egy, aminek már lejött a felirata. Elhozzam valakinek a börzére?
most már időm, mint a tenger, találtam otthon 4 6E5P-EV-t, kíváncsi vagyok a GU50-et hogy hajtja ? Időm mint a tenger = 5-6 éven belül elkészül
Ha neked nem kell, miért ne hoznád el?
Tudom Urak, ez most sajnos megint így jött ki, a múltkorit pláne sajnáltam, ott volt mindenki, bár most is elmentem volna, dehát, sajnos nem mindig csinálhatjuk azt amit szeretnénk.
Jó börzézést mindenkinek! Üdv. D.
Nekem is ma egész nap gyerekfelügyeletem van, de valószínű elmegyünk a börzére a Sárával.
Köbüki! Kezébe nyomtam Matyikémnek, - de inkább a szájába kellett volna tennem...
Tudod hogy van, ember tervez a gyereke meg beteg lesz...
De legalább finomat főztünk együtt vele ebédre
Voltunk, de a MATYI leszandizta a Vikit, és ezért hamar el kellett jönnünk. Nem is volt rá időm, hogy körülnézzek.
Én is kint voltam a börzén, sikeres volt az ottlétem, mert vettem két új E88CC-t, és két ECL-82-t is, meg két oktál foglalatot is.
Örülök, hogy találkoztam Veletek, bár nagyon rövid volt, szerettem volna többet beszélgetni Veletek, de azért így is jó volt.
Kár hogy nem jöttél, Téged is szívesen megismertelek volna. No nem baj lesz még börze...
Egy biztos: ezt Matyi nem mossa le magáról! Gondoskodom róla! Sokáig emlegetni fogom még ezt neki!
Legalább most már még inkább csipázzák egymást.
Te könnyen beszélsz, mert brugymugyolják a bogyódat az Imijányok.
Idézet: „brugymugyolják a bogyódat az Imijányok” Ez aztán a megfogalmazás Köbzoli népszerűségére vonatkozóan.
Nem, nem a szájába dugta a winyót. (...sajnos.)
Nem mondta neked, hogy hová?
Üdv, Matyikém lefárasztott elég rendesen engem is, de nem baj, megérte. Mikor leléptetek, körül tudtam nézni "rendesen", vettem egy ph-mérőt, egy mozgásérzékelős riasztószerűséget, meg egy LED-es képkeretet...
Vinyót? Milyen vinyót? Azt hittem, szétszedésre hoztad. Jól jött belőle a léptetőmotor.
A pH-mérővel feltételezem a ház oldalában található vizeletminta kémhatását akarod mérni. Ugye, hogy érdemes volt kijönni!
Ezt a részét Köbükivel boxold le! :boxer:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |