Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy cnc megmunkálóról, amin persze nehezítés a víz részéről a szűrőpaplan és az ehhez tartozó másfél köbméteres tartály. Ez a tartály a gép tartályánál jóval fejjebb van. A ciki az egészben hogy csak bekapcsoló gomb van a hidraulika rendszeren, kikapcsoló az nincs. A kényszeregyensúlyt gondolom én egy plc felügyelheti, viszont nem állítja meg a másik két szivattyút ha az érzékelő bejelez akkor sem. Akartam képet készíteni de nem volt lelkierőm hozzá, ha ma megáll nem érdekel hány óra hívom a főnököm.
Érdekes hangszerelés de üssenekmeg teccik Bővebben: Link
Azt a nagy szemű mikulás moderátort
Korábban szó volt a MÉH telepről. Ma is voltunk az egyik haverral. Hoztunk egy halom jó cuccot. Elhoztuk az összes ledet. Azzal poénkodtunk hogy "valaki összeszedte volta magának hogy pénteken elvigye, jön szatyorral meg minden, de a cuccnak csak a nyoma van meg"...
Le is megyek mert hoztam valami tenyér nagyságú 4 lábú akármit kiderítem mi az
Meg kell őrülni! :eek2: Ez az amit találtam. Jó ára van az tény.... Off vége.
Ez durva!
Pláne, ha működik... Szerintem az már nem is MÉH-telep, ahova te jársz. Nem lehet, hogy egy működő üzem raktárát szoktad összetéveszteni a MÉH-vel?
Mérés alapján nincs zárlat De mindjárt lemegyek és megnézem..
Hűű az anyja szemit! Ez működik Egyébként lehet hogy félvezető gyár. Mert kimondhatatlanul sok ott a félvezető... Most is hoztam olyan kapcsolót hogy az valami eszméletlenül különleges. Olyan mint egy dupla kis megszakító, de nem az. Off vége tényleg.
Csak azt tudnám mi ebbe olyan drága... No meg az a durva, hogy nekem csak azért tetszett meg mert szépen csillogott.. Aztán azért mert a naptól jó meleg volt
Idézet: „csak azért tetszett meg mert szépen csillogott” Aha, szóval te a telep közelébe érve átváltozol varjúvá?
Nálunk sajnos se halason se majsán nem adnak ki cuccot, halason csak a régi vackokat adják ki, amit most hoztak, azt nem.Biztosan van egy törzsvendégük. De milyen ez már hogy nem engedik az embert kukázni se.A régi vackok közt meg csak ilyen egyszerű vasdarabok vannak ilyen kincseket már nem lehet találni, elhordták már mindent.Csak ilyen rossz parazsas vasalók, meg egy marék rohamsisak maradt.
Nem a szarka hordja el a fényes dolgokat?Vagy a varnyú is?
Igazad van, szarka. :yes:
De a varjak is elég intelligensek néha ilyesmihez.
Ez most nem belekötözkölődésképpen mondtam, hanem úgy emlékeztem, mintha az lett volna és furcsállottam a dolgot. [OFF]Az egyik ismerős éppen kint kávézott az udvaron, megita a kávét, aztány nyújtózkodott egyet, a szarka meg elvitte a kezéből nyújtózkodás közben a kiskanalat. Bővebben: LinkMondjuk arra kíváncsi lennék, hogy egy ilyent hogy lop el
Az csak valami bitang nagy katonai teherszállító szarka lehet...
Biztos ruszki, az elbír mindent
Idézet: „a szarka meg elvitte a kezéből nyújtózkodás közben a kiskanalat” Biztos hiányzott neki az otthoni készletéből ez az egy kiskanál.
Csésze az nem kell neki?Akkor miből eszik és iszik? Egyébként szívás, mert pont akkor volt először használva abból a készletből kiskanál, úgyhogy máris van híja
Hogy meglepődne a szarka, ha egyszer egy repülő ember elvinné a csőréből a kiskanalat?
Látod, én nem voltam ilyen félős, és lekaptam a fizimiskáját. (A melléklet megtekintése pókiszonyban szenvedőknek nem ajánlott.)
Sziasztok, ismét felnéztem. Mivel lenne egy problémám és remélem hogy tud nekem valaki segíteni. Egy raktárkezelő programot keresek, amivel egy kis otthoni szerszámkereskedés árumozgatását tudom nyilvántartani. Ha bárki tud valami hasznos progit az kérem írja meg nekem. Nagyon szépen köszönöm.
Én éppenséggel szeretem a keresztespókokat! Szoktam is etetni őket léggyel, vagy más rovarral, amit találok és nem csíp... Nálunk még nincsenek ekkora pókok, még csak sárga színűt láttam.
A fenti kép kb. 2-3 éve készült, idén én se találtam még ilyen nagyot. Keresztesből láttam már krémszínűt is egyébként. Meg szokott lenni kisebb világoszöld pók is, meg pöttyös világosbarna meg még vagy ezerféle kevésbé feltűnő.
Köszönöm.
Sziasztok
Más is tapasztalta már ezt a hibát a youtube-on? Nem tudok válaszolni mert hiányzik a széle a mezőnek. IE és tűzróka alatt is ugyanaz a jelenség.
Szinte nem telik el úgy napom , hogy ne törném a fejem valami új dolgon , vállalkozáson. Kitalálni valami új dolgot amire az emberek vevők lennének.
És amiből otthon ülő családtagjaimnak is munkát adva profitálhatnánk. Például a Pizzák közepén az a három lábú műanyag kis távtartó. Hatalmas ötlet volt. Nem ér a doboz a pizzába. Azt is az illető kieszelte levédette és hatalmas pénzeket keres vele. Most találtam egy nagyon jó kis ötletet. 1,5mm2 huzalból gyűrűt fonok és eladom darabját 19 dollárért (4200 Huf). Még hogy hülyeség? Persze hogy az de valakinek minimális befektetésből mégis pénzt hoz. gyűrű
|
Bejelentkezés
Hirdetés |