Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rajta Hogy ne egy az egyben másold le a koma projectjét, gyárts nyakláncot vagy karkötőt Kábelt meg lehet kapni mindenféle színben...
Azért még ez nem Amerika. Nálunk azért nehezebben fogyna.
Emberek! Tegye fel az a kezét,aki a lomexnél személyesen szokott vásárolni!
Ma voltunk faterommal ott először,műszerdobozt vettünk. Apunál nem volt pénz,úgyhogy beugrottunk a Lehel piacra,ott vett ki pénzt,majd visszamentünk a boltba azt a bizonyos dobozkát megvenni. Apu kérdezte hogy kellene-e még más,mondom igen,hűtőborda nem ártana. Erre az eladó nagy bazári majomként ránkförmed hogy "jójó,kicsit élénkebben mert zárnánk" Mondom oké,akkor hűtőborda marad. Na de kérem,5-kor zárnak,5 óra 1 perckor már nem is lehet kiszolgálni az embert egy nyanvadt hűtőbordával? Ezek után mentünk ki,az idióta a hátamra engedi a boltot védő rácsazatot. Mondom jól vagy ember? Ennyire nem tudom hova siettek,de ide se megyek többet,max. ha nagyon kell valami!
Ahogy elnéztem a melójukat, estére lehet már elegük.
Ez persze nem indokolja tettüket, de valamelyest enyhítheti. A Lomi nagyüzem, ott pörögnek az eladók. A védőrácsos dolog az mondjuk már durva.
Ez mondjuk igaz! Ráadásul ahogy néztem állandóan süti a nap,egész nap melegük is lehet. De a cuccok viszonylag olcsók. Néztem ott valami BD tranyót 10db 1 csomagban 200ft.
Oké,én is tudom milyen megállás nélkül mozogni! De a rácsot én sem engedtem volna rá!
Az olcsóságuk miatt vezetők. Egy légkondit mondjuk beújíthatnának, de a tulajnak ez nem igazán érdeke, sőt.
Így van, szerintem nincs szükségük plusz ügyfelekre. Múltkor teljesen meglepődtem, összesen öten voltunk a boltban két eladóra. Máskor meg harmincan háromra... :no:
Nem hiszem, hogy valaki azért menne be, mert 5 fokkal hűvösebb a levegő.
Meglepődtem azon náluk, hogy két hosszú listám volt alkatrészekből, külön fizettem volna, de hiába volt szabad eladó, azt mondták egy vevőt egy eladó szolgál ki. Pedig hamarabb is végezhettem volna, és ők is. No ezt nem értettem akkor sem. :no:
Kellemesebb légkör úgy a vevőknek, mint a dolgozóknak. De ez nem célja hiszen pénzt visz, és csökken a profit.
Legközelebb már rutinos leszel, és csak az egyik papírt adod oda az eladónak, majd ha azzal végzett és fizettél, a homlokodra csapsz, hogy "Hoppá, ezt meg majdnem elfelejtettem", és előhúzod a másik lapot. Így ugyan nem végzel hamarabb, de fizethetsz külön.
Bemegyek a boltba és bemutatkozom: Jó napot kívánok, Colombo Szamóca vagyok!
Az "Erdbeer... Don Erdbeer" hatásosabban hangzik.
Én konkrétan a jól ismert "Van máááásiiiik!" beszólásra gondoltam. Csak arra vigyázz, hogy ne a trombitát vedd elő, hanem a papírt. Utána persze rágyújthatsz egy szivarra.
Esztergomiaktól kérdem: hova érdemes elvinni egy lányt Esztergomban? Ismer valaki például egy jó éttermet? Voltam jópárszor Egomban de nem ilyen céllal. Étteremben is csak egyben voltam, így nincs viszonyítási alap.
Most nézem még nincs olyan weboldal hogy www.asd.hu .
Nem akar valaki csinálni egyet? Telirakni mindenféle értelmetlenséggel...
Miért pont asd? Egyszer egy filmben volt, hogy a csávónak minden beszédét a titkárnője írta, aki egyszer megorrolt rá, és... Szóval a tag sosem olvasta el előre a beszédeit, mert bízott a titkárnőben. Így volt ez a szóban forgó esetben is, amikor ugye kiállt a publikum elé, megköszörülte a torkát, és belekezdett fennhangon: "Qwertzuiopü ...". Itt kis szünetet tartott, hiszen értette, hogy nem érti a szöveget. Aztán megpróbálta tovább olvasni: "qwertzuiopü". Persze az egész papír ezzel volt telegépelve. (Német billentyűzetkiosztás.) Filmen természetesen sokkal hatásosabb volt, mint így most leírva.
Könnyű begépelni
Egyébként akkor szokott ilyen agymenés rajtam keresztül menni, amikor nagyon jó kedvem van, vagy a másik véglet. No most az utóbbi van
Szerencsére nem, de most látom fönt vagy msn-en, folytassuk ott. :yes:
Szerintem ez egy másik bicikli, amin van duda... :pirul:
két duda...
Jó is lenne ha legalább egy csaj lenne a dologban, de nincs ekkora szerencsém
zolee1209: hirtelen eszembejutott 3 betű, olyan mint az AVR csak mégsenemse, tudod mire gondoltam?
Nekem ez a favoritom:
http://www.emptywebpage.com/
Ha a "CS"-t egy betűnek vesszük, akkor tudom. Először ez a betű, utána egy "Ö", majd még egyszer az első betű... Illetve ezek többesszámú variánsai!
http://www.semmi.hu/ ez se semmi... vagyis pont hogy az
zolee1209: az se rossz amit Te írsz, de én kimondom: PIC. Ezzel több mindent lehet csinálni mint a CS betűs dologgal :hide: szerk.: de ha a kettő között dönteni kéne most lehet a CS betűset választanám
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a cs. jobban "kezelhető"-nek tünik mint a PIC...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |