Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1402 / 3614
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ez nagyon jó oldal!
Van Matyinak könyvajánló is:
Bővebben: Link
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

A szóhasználatból teljesen egyértelmű, hogy ezt a cikket teljes egészében valami fantáziadús fiatal alkothatta, nem volt semmilyen Ildikó néni meginterjúvolása sem.
(#) titi hozzászólása Okt 23, 2010 /

Egy jó tanács:
Autópályán sötétedés után ne hajtsatok át kamionról lerobbant, az úttesten fekvő kivilágítatlan gumiabroncson, mert elég csúnya dolgot tesz...
(#) zoly15 válasza titi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Lerobbant?
(#) _ampervadasz_ válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ez jó.
(#) _ampervadasz_ válasza titi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ejjj! Remélem azért egyben megúsztad az incidenst.

Most vezetek jómagam is, igaz még a városinál nem tartok.
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ja.
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Miért, milyen csúnya dolgot tett?
(#) titi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

A kamion félig a leállósávban, félig a sávban. Épp előtte mentek el mellettem is, mert hát nem siettem. Látván a kamiont, hogy vészvillog lassítottam is, illetve kitettem az indexet, hogy kikerülöm, merthogy ugye félig a sávban lógott. De ekkor már nem volt időm lereagálni, hogy a lerobbant gumiabroncs meg a két sáv között, kb. a felezőn hevert. Szóval épp húzódtam volna át a másik sávba, amikor a kocsi bal elejénél megláttam a gumit, amit telibe kaptam, áthajtottam rajta. Megtörte a bal elején a lökhárítót, leszakította a motor alatt lévő műanyagot, széttört az ablakmosó tartály, és bal első ajtó alatt megrokkantotta a küszöböt. Ezek azok amiket egyértelműen láttam a sötétben. Azonban a szervizt felhívva mondták, hogy azon az oldalt van a kormányszerszó motorja, vagy mi, ami szintén sérülhetett, ezért semmiképp ne folytassam az utat vele.
Szóval kicsit se voltam/vagyok ideg...
Ja és szóval ez kb. 100-as tempónál történt. Még jó, hogy nem dobta meg a kocsit annyira, hogy boruljunk, vagy ilyesmi...de ugye nem kell ecsetelni, hogy milyen széles egy kamiongumi, és milyen alacsony egy Cordoba.

Anyám! Te jó ég.

A kamionosnak MINDIG van biztosítása, azzal mi a helyzet?

Kitöltöttük az európai kárbejelentőt, a sofőr elismerte, szóval elvileg a biztosító fedezi. Egyenlőre meg csereautót kaptam, de ezt csak 7 napig, remélem ez idő alatt megjavítják.
Utánam még egy autós átment rajta, neki megsérült az üzemanyagcsöve is, Ők is tréleren mentek tovább.
Egyébként lengyel kamion volt...
(#) DuMatyi válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Hát azt hittem, hogy a Nagy Kakikönyv után nem lehet lejjebb. De van: Létezik nagy fütyiköny és nagy puncikönyv is. Hát igen, most már van Nagy Drogkönyv is gyermekeknek. Csak tudnám, ki engedi megjelenni ezeket...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Idézet:
„Csak tudnám, ki engedi megjelenni ezeket...”

Szerintem könnyebb lenne megszámolni, hogy ki nem! :emptybottle:

Még az a jó, hogy kaptál csereautót is. Ezek után ez a minimum.

Az csak azért van, mert kötöttem mobilitás garanciát a márkaszervizben. Amúgy elég nagy gondban lettem volna.
(#) DuMatyi válasza titi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Konkrétan ez titi második születése... Javaslom, hogy minden év október 22-ét (ha jól gondolom tegnap volt) tartsátok számon, mint születésnapot...
(#) titi válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Az igaz, hogy járhattunk volna sokkal rosszabbul is, de azért nem szeretném megjegyezni ezt a dátumot...

Értem.
(#) klemo86 hozzászólása Okt 23, 2010 /

Buona Notte! Gigantikus segítségre lenne szükségem: az amerikai takarodónak valaki nem tudná megmondani a pontos nevét/címét/előadóját/szerzőjét? Köszöntem előre is, majd meghívom egy sörre
(#) klemo86 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

(Természetesen megtaláltam már, úgyhogy jó sörözést magamnak - pláne, hogy nem szeretem, egy kis pálinka viszont jót fog tenni a torkomnak )
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Takarodó Épp lecsúsztam a katonaságról, de szerintem kimondottan kellemes ezt hallgatni egy fárasztó nap után - olyan andalító (Csak trombitás verzsön)
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ezt Baján minden nap eljátszották este 10-kor magnóról az egyik templomból. Nem oylan andalító ám másnap reggel az ötórai ébresztés... :hehe:
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Akkor irány Baja, odaköltözök Egy próbahetet megér A francba, már van "rendes" "munkahelyem" Na, majd ha lesz annyi szabadságom…
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Vegyél ki betegszabadságot.

Hűű, akkor az Baja baja lesz.
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

De figyelmes valaki :pirul: Ezzel csak az a baj, hogy akkor még ennyi lóvét se kapok, az meg már milyen lenne… Egy hetet már kihúztam, remélem a kölkök nem szedték/szedik össze

Bajának eddig se lett semmi baja tőlem Lehet, hogy csak mert futólag érintettem? (Az asszonyhoz egy éven át majdnem minden hétvégén Szegedről Pécsre ).
(#) zolika60 válasza titi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Csak jegyezd meg bátran, persze nem ezért az incidensért, hanem 56 miatt.Ha legközelebb ilyen problémád van, hívhatsz engem is nagy esély van rá, hogy tudok segíteni. Ez bárkire vonatkozik a fórumon.
Szerk.: Most esett le, hogy nem ma volt. Ettől a többi mindenkire vonatkozik. :yes:

Összességében visszatekintve minden szivatást elkönyvelve a megfelelő helyre: Életem három legszebb évét töltöttem ott. A pozitív emlékek túlsúlyban. Bőven.

…és akkor még nem jártál Szegeden
Következő: »»   1402 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem