Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ebben igazad van. Valamit valamiért alapon.
![]() Jelen esetben Kedd este óta nem dolgozok, sőt (!) egészen Szerdáig nem fogok biztosan menni dolgozni. Letepert egy vírus, torokfájás megfázás agybaj. A dokinál meg végre sikerült egy teljes körű kivizsgálást kérnem a tüdőgondozóhoz Csütörtökre. A probléma a következő szokott lenni: Fulladás, köhögés letapadt váladékkal, orr folyás, teljesen rendszertelenül, úgyhogy meg sem tudom állapítani hogy allergia vagy asztma. Tippjeim szerint asztma, mégpedig a passzív dohányzás által. Voltaképp csak 10 évembe került, hogy az otthoniak felfogják, hogy a cigi tönkretesz(-tett), ugyanis az incidens óta, a saját szobájukban, vagy a házon kívül dohányoznak. :peace:
Matyi! Kíváncsi lennék, ha nem lenne az SK (nem, nem azt jelenti hogy semmi közöd hozzá
![]() ![]()
Mindenből kihozom a maximumot. Egyébként egy szmájlit szoktam, de amióta van ez a kvóta, a hármat kihasználom.
![]()
Ez csak természetes. Csak azért kérdeztem, mert a kíváncsiság hajtott, na meg a bableves.
![]()
Én ha írok, az általában nagyobb lélegzetvételű, amihez vajmi kevés a 3
![]() ![]()
Hát vedd, itt elférsz
![]() ![]()
Van benne valami amit mondasz.
![]() Jómagam sem szoktam rövid hozzáázólásokat exkrementálni, így jelenesetben az a három szmájli tényleg vajnyi kevés. ![]()
Úton vagy már, Matyi cica? :idiota: Csak mert akkor kicsit össze kék pakolni, amihez most nem sok kedvem van…
Megyek segítek pakolni! Úgy csomagolj, hogy azt amit összepakolsz haza is tudjam vinni. :hehe:
Idézet: Jesszusom! „Matyi cica?” ![]() Még ha így néznél ki. ![]()
Mi vagyok?
![]()
Ismeritek a ShopStop-ot?
![]() Matyi elvetemült poénjai miatt kapta ezt az utótagot a nevéhez ![]() Nincs ebben semmi félreéthető, ugye Matykusz? ![]() Moderálva
Sajna nem mosod le magadról, nekem talán sikerült.
![]() ![]() Idézet: „Sok vót ma ennek a klemo gyereknek a pálinkából ![]() ”
Na szép, mondhatom
![]() ![]() ![]()
Ezen beszakadtam a röhögéstől.
![]()
Én is úgy érzem, és még csak nem is ittam
![]()
Mé? Nem nevetséges, tök jól néz ki a csaj!
De van másik is ha az nem tetszett.:yes:
Ma megsütöttük az első kenyeret, isteni volt.
Egészségedre. Én viszont szívesen megkóstolnám a kemencében sült vizet.
![]()
Én akartam valami brutális fordulattal leterelni a témát, ha már (többek közt) miattam jutott idáig, de köszönjük
![]() ![]()
A jövőben bojkottálom Hoho képeit.
![]() ![]()
Pár éve egy osztálykirándulás alkalmával ettem kemencében sült kenyeret, igaz azt nem akkor sütötték, de finom volt. A boltihoz képest kicsit érdekes íze volt, de meg lehetne szokni az biztos. Érződött rajta, hogy kemencében sült.
![]() Idézet: Valóban. Azért a házi kenyér azért nem néhány perc, vagy óra alatt készül, hanem kb 1-1,5 napig. Elsősorban a kelesztés hosszú.„bele kell gondolni azokat a részleteket, ahogy otthon készül egy ilyen” Idézet: A nagyüzemi kenyérnél gyors kelesztőt használnak. „nem 300-assával nagyüzemben”
Főleg a kovászos. Az nehezen kel, de cserébe tömör és laktató.
De vicces. Húú micsoda sportos felfüggesztése lehet az autónak!
![]()
Ezért jó otthon bármit is elkészíteni! Egy szép fa dísztárgyat akár, vagy használati tárgyat, vagy valami elektromos dolgot
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |