Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1403 / 3614
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ebben igazad van. Valamit valamiért alapon.

Jelen esetben Kedd este óta nem dolgozok, sőt (!) egészen Szerdáig nem fogok biztosan menni dolgozni.
Letepert egy vírus, torokfájás megfázás agybaj.

A dokinál meg végre sikerült egy teljes körű kivizsgálást kérnem a tüdőgondozóhoz Csütörtökre. A probléma a következő szokott lenni:

Fulladás, köhögés letapadt váladékkal, orr folyás, teljesen rendszertelenül, úgyhogy meg sem tudom állapítani hogy allergia vagy asztma. Tippjeim szerint asztma, mégpedig a passzív dohányzás által. Voltaképp csak 10 évembe került, hogy az otthoniak felfogják, hogy a cigi tönkretesz(-tett), ugyanis az incidens óta, a saját szobájukban, vagy a házon kívül dohányoznak. :peace:
(#) DuMatyi válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ezt vehetem meghívásnak? :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Matyi! Kíváncsi lennék, ha nem lenne az SK (nem, nem azt jelenti hogy semmi közöd hozzá ) (szmájli kvóta), akkor mennyi szmájlit állítanál egered megfelelő gombjaival alkalmazásba a képernyőre általad.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Mindenből kihozom a maximumot. Egyébként egy szmájlit szoktam, de amióta van ez a kvóta, a hármat kihasználom.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ez csak természetes. Csak azért kérdeztem, mert a kíváncsiság hajtott, na meg a bableves.
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Én ha írok, az általában nagyobb lélegzetvételű, amihez vajmi kevés a 3 Úgyhogy sok kicsi sokra megy elven többet fogok különszedegetni, így ha valaki törölni merészelné a hozzászólást, az meggondolja, hogy 4-5 üzenetet megéri-e törölni
(#) klemo86 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Hát vedd, itt elférsz DE: csak akkor, ha azt a fajta zenét szeressed, amit én, mert az egész utcának azt a fajtát kell, és ez alól nincs kivétel

Van benne valami amit mondasz.

Jómagam sem szoktam rövid hozzáázólásokat exkrementálni, így jelenesetben az a három szmájli tényleg vajnyi kevés.

Úton vagy már, Matyi cica? :idiota: Csak mert akkor kicsit össze kék pakolni, amihez most nem sok kedvem van…

Megyek segítek pakolni! Úgy csomagolj, hogy azt amit összepakolsz haza is tudjam vinni. :hehe:
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Idézet:
„Matyi cica?”
Jesszusom!
Még ha így néznél ki.

Mi vagyok? Ja, mielőtt kapom a kérdést, nem vagyok b*zi :hehe:
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ismeritek a ShopStop-ot? *********************************A durva szöveg miatt 16-os karikával. (0.57: a pun....t szeretem). Aki netalán nem látta volna a filmet, ezután Rendel kimegy, és eszeveszetten szétröhögi az agyát…
Matyi elvetemült poénjai miatt kapta ezt az utótagot a nevéhez
Nincs ebben semmi félreéthető, ugye Matykusz?

Moderálva

Sajna nem mosod le magadról, nekem talán sikerült. Ja és Norberto 20 másodperc elteltével már kontrázott - skypén
Idézet:
„Sok vót ma ennek a klemo gyereknek a pálinkából

Na szép, mondhatom Amúgy nagyon ütős körtepálinka sikeredett a termésből, de ennek a sztoriját már ismeritek… Ez a történet viszont véget ért, mielőtt elkezdődött volna - elkezdődött volna elvadulni a helyzet Ki gondolta volna
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ezen beszakadtam a röhögéstől.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Én is úgy érzem, és még csak nem is ittam
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Mé? Nem nevetséges, tök jól néz ki a csaj!
De van másik is ha az nem tetszett.:yes:
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Matyi, lopják a csajod!
(#) lui144 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Szerintem is jól néz ki.
(#) nagy hoho hozzászólása Okt 23, 2010 /

Ma megsütöttük az első kenyeret, isteni volt.
(#) lui144 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Egészségedre. Én viszont szívesen megkóstolnám a kemencében sült vizet. Nah jó viccet félretéve, tényleg a legjobb kenyér a házi készítésű. Legfőképpen azért, mert sokáig friss marad.
(#) klemo86 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Én akartam valami brutális fordulattal leterelni a témát, ha már (többek közt) miattam jutott idáig, de köszönjük Tényleg nagyon finomnak néz ki, kicsit sem hasonlít a boltira már így belegondolva sem, hogy házi (bele kell gondolni azokat a részleteket, ahogy otthon készül egy ilyen, nem 300-assával nagyüzemben) Gratula!
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

A jövőben bojkottálom Hoho képeit. A nyugalom megzavarására igencsak alkalmasak. Konkrétan patakokban folyik a nyálam.
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Pár éve egy osztálykirándulás alkalmával ettem kemencében sült kenyeret, igaz azt nem akkor sütötték, de finom volt. A boltihoz képest kicsit érdekes íze volt, de meg lehetne szokni az biztos. Érződött rajta, hogy kemencében sült.
(#) lui144 válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Idézet:
„bele kell gondolni azokat a részleteket, ahogy otthon készül egy ilyen”
Valóban. Azért a házi kenyér azért nem néhány perc, vagy óra alatt készül, hanem kb 1-1,5 napig. Elsősorban a kelesztés hosszú.
Idézet:
„nem 300-assával nagyüzemben”
A nagyüzemi kenyérnél gyors kelesztőt használnak.
(#) DuMatyi válasza lui144 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Főleg a kovászos. Az nehezen kel, de cserébe tömör és laktató.
(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

De vicces. Húú micsoda sportos felfüggesztése lehet az autónak!
(#) klemo86 válasza lui144 hozzászólására (») Okt 23, 2010 /

Ezért jó otthon bármit is elkészíteni! Egy szép fa dísztárgyat akár, vagy használati tárgyat, vagy valami elektromos dolgot Az azért teljesen más dolog, mint valami bolti cucc. Na és egy házi pizza? Főleg aminek a tésztája is házi! Ugye HoHo? Te jó ég, de ennék egy szeletkét most
Következő: »»   1403 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem