Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Pusztän elövigyazatossäg, hogy ne legyen nyomäs alatt a szürö. Lehet ke'söbb toväbb fejlesztem.
Az nincs nyomas alatt (a ket oldala kozott nincs nyomaskulonbseg), barhol is van a rendszerben. Amikor meg nyitva a szelep, akkor az ellenallasa hatarozza meg, hogy mennyire lesz igenybeveve (Ohm torvenye eloszor folyadekokra vonatkozott).
Ha ugy erted, hogy mondjuk a halozati viznyomas ne torhessen rajta keresztul ki, akkor egyszeruen az elso szelepet hagyd el es azt az EGY szelepet a szuro es a halozati viz koze tedd. Ha viszont szelepgyarat uzemeltetsz, akkor nem szoltam )
Kiegészíthetnéd szénsavadagolóval is! Kész "fröccsöntő" műhelyt csináltál... ja és mi van ha áramszünet van?
Se szörp, se viz, se fröccs... Szerintem az egyik mágnesszelep felesleges, pazarlás!
Honnan tudod, hogy nem 2k ohm -os fejhallgató hangszóró?
Helló.
Az első Pic-es órám. Nem értek a PIC-hez, az itt közzétett martinov cikke alapján készítettem az órát. A felprogramozott IC-t pedig a cikk szerzőjétől vásároltam. (A dobozolás, illetve a doboz saját gyártmány)
Kár, hogy nem látni bele...
A kábel dzsumbujt nem akartam lefotózni. De majd csak lefotózom, okulásképpen. A vezérlőt és a kijelzőt különválasztottam, ezért rengeteg a vezeték odabent.
Tudod ahogy a mondás tartja. Az okos aki rendet tart a zseni aki át látja a káoszt.
Idézet: Ami ugye, mint tudjuk, nem azt jelenti, hogy akinél kupi van, az zseni. „Az okos aki rendet tart a zseni aki át látja a káoszt”
Szia!
Elvileg, ha A osztályt szeretnél, akkor egy A osztályú kapcsolást kell majd megépítened. De, hogy ne offoljunk, szerintem gyere majd át egy erősítős témába, és ott megbeszéljük!
Ez nem is kábeldzsungel.
...már kezdtem keresgélni a hálózati trafót
Csak mert gondoltam, hogy ellenállással és/vagy kondenzátoros áram/feszültségkorlátozást kapott (trafó helyett) a 230V-os résznél
Először is gratulálok, szép korrekt kivitelezés. Másodszor, halvány lila fogalmad sincs arról, hogy mi is az a kábeldzsumbuj Na én itt mutatok egyet. Ez a kábeldzsumbuj. Amúgy meg azért nincs trafó, mert gondolom dugasztáppal van megoldva . Fery
Idézet: „Amúgy meg azért nincs trafó, mert gondolom dugasztáppal van megoldva .” Ezt tudom, csak hirtelenjében, nem azt figyeltem meg először.! Üdv.Tomi
Nagyon szép, rendezett! Az előlapi plexi is jó megoldás. Gratula!
Az enyém már inkább spagetti design...
A 4 lábú IC az micsoda? RTC?
Egyébként lassan én is csinálok egy órát. Jó nagy lesz. Fery: azt a képet Te csináltad?
Szia. Nem, itt találtam. Bővebben: Link Nagyon megtetszett, de ha valaki azt mondaná, hogy meg kell javítani, akkor addig futnék, amíg el nem hagynám a 30 éves szervizgyakorlatomat. Fery
Köszönöm.
Azért erre a dobozomra nem vagyok büszke, mert pontatlan lett. Kicsit elhamarkodtam a szerelést, de kívülről aránylag tűrhetően néz ki.
Sziasztok! Majdnem teljesen elkészült a Quad-405 végerősítőm. 200W-os verzió. Még a lábak kellenek és a fedlap. Köszönöm a segítségeket Köbzolinak, Ciroklnak. A trafót Fletának. Képek Itt
Szia!
Látszik, hogy sok munka van benne. A hűtőborda érdekelne, mert valami hasonlóra vadászom. Ez kereskedelmi forgalomban kapható, vagy valami kamionról leesett esetleg bontott termék?
Szia! Igen jól látod, rengeteg munka van benne. 48 órán felül van az össz munkaidő vele Ezt a hűtőbordát a MÉH telepen találtam még augusztusban Eredetileg hegesztő gépekben van ekkora :hide:
Egy aprócska észrevétel: ha kimenetnek nem Speakon-t használsz, akkor az XLR-féle variációban a kimenet papa… (Szimmetrikus jelnél is, meg hangfalnál is.)
Idézet: Ez micsoda? [OFF] „ha kimenetnek nem Speakon-t használsz”
Így hívják a szabvány hangfalcsatit
|
Bejelentkezés
Hirdetés |