Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Legjobb megoldás télen fékezésre a motorfék. Annál jobb nincs. Visszakapcsolni és szépen lassulni. Persze ha megtehető. Olyan szépen le tud lassulni az autó, hogy akkor már pici fékezéssel is megáll. Persze hosszabb a féktáv, mint rendes fékkel, de mellékutcákban és kis forgalmú utakon használható.
Eddig is köszönöm a segítségeteket! Itt vagyok, amit töltök még csak 75%-ék és lehet, hogy nem is ez...
Viszont reggelre cd-n kéne lennie ![]() Tehát ez lenne: Bővebben: Link
Van egy új háttérképem! Minden elismerésem! Nagyon jó képek!
Én már letöltöttem neked kettőt.Az egyik 5 perc a másik 9 és most küldöm óriás levélként.Youtube-ról töltöttem.
Megnéztem, hallgattam. Nekem sajnos pont az a rész kell ami a csatolt linken van
![]() Viszont kiérdemelted a hangszórót ![]()
Akkor elég lenne az?Mert az csak egy perc.Töltsem,küldjem?
Tehát letölteni én is letudom, de mivel nincs vége, ez nem használható!
(Vagy 20 linket megnéztünk, és 1perc 1 másodpercnél csúnyán lekeverik mindegyiket sajnos, valószínűleg szerzői jogok miatt)
Egyre több országban adnak/csinálnak ilyen reklámokat csak MO-n nem
![]()
Áh.Értem
![]()
No én átjöttem a műhelyes topicból, mert már sok az OFF ott, szóval csatolok egy képet az áramkorlátról.
![]()
Hát ehhez kell még pár év, lassan de bizonytalanul is.
![]()
Ez fájt Doncso, meg az az 5A -nyi áramkorlát is Zenetom.
Ha már egyszer Ampervadász vagyok akkor legalább a tisztesség járjon már nekem, az az 1kA -es korlát. Tudod Zenetom a név kötelez! ![]()
Ampi pont most előzött be
![]() Héé éez így nem ér! ![]()
Most 2 percig erőltettem az agyamat, hogy valami vicceset mondjak, de ez most nem jött össze :no:
Idézet: „Ampi pont most előzött be Héé éez így nem ér!” Ez azért van, mert az agyamba ültettem egy PIC -et, amire megírtam egy komplett TPC/IP protokollt kezelő rutint, és vifin rögtön bevillog az egyik szemem, ha az OFF -ot ostromolják. A villogás számából tudom, hogy nekem, vagy másnak ment a hozzászólás. ![]()
Sebaj, nekem is csak azért jutnak ilyenek az eszembe, mert reggel fél ötkor keltem fel, ami nálam a későbbiek során FET effektust fog előidézni az az teret fogok hódítani az örök szilícium mezőkön.
![]()
Egyefene...
szerk.: Idézet: „reggel fél ötkor keltem fel” Én akkor feküdtem le! ![]()
Te az örök RÉZ mezőkön fogsz szaladgálni
![]()
Köszönöm, így már jó!
![]()
Az a száz tagú cigányzenekar, nem összekeverni!
![]()
Ej, de pihentagyú valaki!
![]() Amúgy az a képen nem is áramkorlátos táp. Olyat kéne rajzolnod. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |