Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1530 / 3607
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 22, 2011 /

Én is erre szerettem volna kilyukadni. Ha bef*sik a közlegény, amikor jön az ellenség, ne lássák rajta.
(#) zoly15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 22, 2011 /

Én pont beleestem a 28-ba Egész érdekes mondatot kaptam
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 22, 2011 /

Sziasztok, beszállok:

...egyúttal azért terepszínű, mert gondoltak azokra az egészséges életmódot követő emberekre is, akik esetleg zöld-teát fogyasztanak, vagy egyszerűen be... az ellenségtől és a sportszelet is terepszínű lenne, továbbá ha az input ami derék felett található fejmagasságban outputtá válna. Ezért nem egységes barna! :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Lehet az okozza a galibát (hmmm..., liba sütve de finom tud lenni!), hogy valaki nyitott egy olyan topikot ami az alternatív univerzumokba nyílik, és egyúttal lehet onnét ömlik be a "szemét" is

S hogy boldogak legyünk zenéljünk számológéppel ha éppen matek óra közben akarsz énekórát tartani.
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Nincsen alternatív univerzum! A múltkor a világvége táblánál jártunk, és semmi más nem volt kiírva.
(#) mate_x válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Lehetne olyan számológép is, amin lehetne valami máriós játékot játszani .
(#) vicsys válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Én meg úgy jártam, hogy egy hivatalban a folyosón találtam egy ajtót amire az volt kiírva: nők.
Bementem és csak egy wc volt ott. Ezt az átverést!
(#) _ampervadasz_ válasza vicsys hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Pedig jó helyen jártál! Két hasmenés, 3 tampon, 1 szilárd sportszelet, a jelszó és a wc eltűnik, de csak akkor ha kétszer kattintasz a wc jobb gombjával.
(#) zenetom hozzászólása Jan 23, 2011 /

Ha élőben nem merjük megtenni, akkor csináljuk itt
(#) vilmosd válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Bocs meg nagyon reggel van. Meg csak 6 ora van es nem hat a KV.
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Én még oda sosem mertem bemenni.
(#) SALáta hozzászólása Jan 23, 2011 /

Ma pakoltunk, áldozatul esett a nyomtatóm. Két gépről lehet használni egy nyomtatót? Nem hálózatban gondoltam. A nyomtatón van egy lpt és egy usb port, azaz egyik gép lpt-n másik usb-n lenne rákötve. Földje egy konnektorból van.
(#) _ampervadasz_ válasza SALáta hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Szevasz.

Nem, nem tudod, vagy az egyiket vagy a másikat használhatod. USB csak azért van rajta, mert USB -n bujtatja a párhuzamos portot ha nem lenne a gépeden ( pl. laptop esetén)
(#) Szárnyas válasza SALáta hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Párhuzamos vagy USB-s nyomtató átkapcsoló használatával tudsz mind a két gépről nyomtatni, viszont egyszerre csak az egyikről lehet.
(#) SzAndras00 válasza SALáta hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Szia, tudom, hogy nem hálózatos megoldást keresel, de én ennek az elődjét használom már évek óta, csak ajánlani tudom!
Bővebben: Link

András
(#) Mzolee hozzászólása Jan 23, 2011 /

Uraim!

Múlthéten beüzemeltem a kályhát a műhelybe. Olyan fél órán keresztül masszív füst jött minden réséből, majd bemelegedés után megnyugodott és már csak a kéményén jött a cucc. További fél óra volt a füst kiszívatása állóventilátorral.

Mondták nekem hogy vízüveg + samottpor oszt oda se neki...
Jaja, madélután nekiugrottam: kínszenvedés volt.
Közben a jóállatok tekeregtek én meg dühöngtem hogy nem ragad a massza a résekbe.

Hiába, ha az ember télen is akar forrasztgatni akkor annak néhányunknál nagyon kemény ára van. Főleg ha semmi érzéke a falazáshoz
(#) zolika60 válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Jó kis kályha. A kémény rendben? Mert néhány repedés miatt nem szabadna füstölnie. Amíg tudtam fűteni a műhelyemben én egy fáradt olaj üzemre átállított olajkályhát használtam. Csak aztán szétéget és már nincs belőle minden MÉH telepen. Így télen csak enyhe időben sok védőitallal használom.
(#) Mzolee válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

A sok védőital az nálam a minőség rovására megy sajna

Nos: kémény olyannyira rendben, hogy nagyon dől a füst belőle és nagyon könnyen be is gyullad a gyújtós. Ja meg az is mutatja, hogy egyik ajtón se jött füst csak minden máshonnan.

Még nem 100%-os, mert kilyukadozott a gumikesztyűm az ujjainál és kezdtem érezni a lugot a körmöm alatt. Mondom inkább holnap szerzek erősebb kesztyűket és befejezem a maradék réseket. Azért kézzel mert spaklival és hasonló szerszámokkal reménytelen beférnem, meg még ecseteltem is kínomba vízüveggel, hogy hátha jobban tapad.

Na mindegy, ha megjelenek saját gyártmányaimmal végre "Ki mit épített"-ben, akkor az azt jelenti, hogy sikeres volt a fűtés projekt.
(#) zolika60 válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Idézet:
„A sok védőital az nálam a minőség rovására megy sajna”

Nálam nem. Csipkebogyó teát használok.
(#) Ricsi89 válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Ilyen kályhával fűtöttem én is a régi műhelyemben, viszont az is füstölt, amíg hideg volt. Le volt szigetelve minden nyílása és mégis jött, valahol mindig talált kiutat a füst. Most már csak a gázolaj szagát érzem kicsit. Nyáron be kell szereznem pár liter fáradt olajat és akkor az is megszűnik.
(#) SALáta válasza Szárnyas hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Nem tudom, erre áldozni most nem akarok. Ha így működött volna persze jó lett volna. Akkor marad a hálózati nyomtatós megoldás, vagy egyszerűen amikor nyomtatok átdugom a másik gépbe két hosszabbítóval.
(#) klemo86 válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Már az asszisztenseid is kínaiak? (A szemük alapján…)
(#) zenetom hozzászólása Jan 23, 2011 /

Vannak hasonlóságok...
(#) Mzolee válasza klemo86 hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Ááá, csak mire befejeztem a melót ők már lefeküdtek szunyálni én meg ennek ellenére levakuztam őket
(#) Mzolee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Ne szomoríts mert a végén be sem fejezem
Najó talán mégis...
(#) Ricsi89 válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Ha már elkezdted, akkor csináld meg rendesen. Nálam az is volt a gond, hogy a kémény majdnem a kályhalyukig tele volt korommal. Persze aki a kéményt odatervezte az kormozónyílást nem csinált. A fal egyik oldalán a vegyestüzelésű kazán van, amit elmozdítani nem lehet, a másik oldalon meg ez a kályha volt. Most nyáron lett kipakolva a kályha, meg minden és akkor vágtam egy kormozónyílást és ki lett kormozva az egész.
(#) titi válasza Mzolee hozzászólására (») Jan 23, 2011 /

Befűtés előtt nem árt egy kis papírt elégetni benne, attól egy kicsit átmelegedik, és nem fog annyira füstölni.
Cserépkályhánál is szokás, ha nem rendszeresen van használva, és le van hűlve.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Idézet:
„A fal egyik oldalán a vegyestüzelésű kazán van, amit elmozdítani nem lehet,”
Azért néha sikerül.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Itt a fal egy része is elmozdult, ha jól látom.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 24, 2011 /

Legalább könnyebb behelyezni a tisztító ajtót.
Következő: »»   1530 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem