Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak mondtam, hogy abban is van, ha egy komolyabb példánnyal találkozik az ember, szembesüljön a ténnyel
Köszi szépen, még nem hallgattam végig az összeset, csak egy párat, de ígérem bizalmasan kezelem majd.
Köszönöm.
Ez körülbelül olyan mint fegyver alkatrészekkel kereskedni az interneten. Néha egész vad dolgokkal lehet itt is találkozni.
Úristen! Ez a szakma kicsúfolása! Undorító és vérlázító!
Idézet: „....lássssunk egy kis hullámhosszokat... ...ue hadzsale,.. ...jadekleaan...” Na itt dobta az agyam az ékszíjat. Ebből akkora gyógyszerreklámot lehetne készíteni, hogy csak na! Minden bajra orvosság, mert ha ezt végig nézed akkor minden bajodat elfelejted. Nem vagyok fajgyűlölő, de ez a tudatlanságnak a nem mindennapi megnyilvánulása, és személyes megcsúfolásnak veszem és vehetik azok is akik ezt a szakmát megtanulták és magukénak érzik!
Ja, meg a B@umaxba is ha becsattogsz füstérzékelőt venni
Az aktivitási mutatóval kapcsolatban lenne kérdésem. Egyik fórumtársunk azonosítóját néztem és 643 nap alatt 385 hozzászólással 1,05.És nem oldott meg semmilyen témát , nem írt cikket. Nekem 855 nap alatt 2085 hsz 0,73.
Akkor ez a szám mit jelent? Tudom, hogy le van írva el is olvastam, csak nem értem.
Nekem szerencsére csak opktik@ifüstérzékelőm van.
A probléma csak az, hogy az optikai nem látja a szénmonoxidot, meg semmi olyat, amivel pl a fulladást, vagy robbanást meg lehetne előzni. Az már csak akkor riaszt, ha a szeme nem lát át a füsttől a túloldalra. Viszont a műfüsttől kezdve az mindenre vinnyog…
Ismerem ezt a fajta tulajdonságát.
Teszteléskor, a spray egész tartalmát bele kellett fújni az optikai füstérzékelőbe, és alig alig sikerült vinnyogásra bírni. Azt bánom, hogy volt egy O3 előállítására képes elektronikám, amit egy klíma berendezésben alkalmaztak csírátlanításra ( ipari!), képes volt mérni az ózonszintet, és generálni az ózont. A vezérlése digitális volt, sajnos megsérült. Az ózon generátor része maga úgy nézett ki ahogy a képen látod megrajzolva, amikor még működött ez a lapka kegyetlenül feltudott hevülni, az ózon érzékelő meg egy foto ellenállásra hasonlított csak annak meg négy lába volt. Ílyet azelőtt még soha nem láttam.
Oké, annyira nem ismerem őket, nem kötözködni akartam (most sem).
Ma egyik ismerősömnél jártam, megmutatta hogy milyen ,,apróságai" vannak: két sokol rádió,3 írógép, 3 vagy 4 junoszty tv, meg még hasonló ,,nyalánkságok"! Sok szép dolgot láttam, de leginkább a képen látható rádió ragadta meg a fantáziámat, és ért az a megtiszteltetés, hogy több 10 év pihenés után én helyezhettem üzembe! Van még a srácnak első generációs laptopja, meg még jó pár hasonló dolog!
Hű! Ózont generálni teslatekerccsel is tudsz, ezért is nem lenne szabad zárt térben használni a nagyobbacskákat… Meg plazmahangszóróval is, azt is meg kéne már csinálnom, az elektronika pár éve már elkészült hozzá
Az ilyennel legyen az első dolgod az, hogy lakkal lefújod az üveget, mielőtt letörölnéd róla az összes festéket - haverom így járt a nagy restaurálás elején. Aztán már csak a lakk volt rossz, amitől pöttyes lett… A szép varázsszemről jut eszembe, hockf kolléga lehúzott egy EM4-gyel, valaki tud a srácról valamit?
Köszönöm tanácsodat, megfogadom! Milyen lakkot ajánlasz, és milyen módon feljuttatva?
Igen tudom hogy azzal is tudok ózont generálni.
Jelenleg nálam az elektromos levegő tisztítóberendezés várat a megépítésre.
Én meg a Gamma-Scout tal Bővebben: Link
A thóriumos-wolfram henger 4,4uSv/h mutatot nálam.
Nálam nincs fölskálázva (még) a műszer
Ez nem is Te lettél volna.
De jó, hogy nem 27-28-29 napok valamelyikén születtem. A többi egész elviselhető lenne, kivéve a 16-it.
"...de most a kedveteké" nem dc, ÁÁCÉ...meg ACDC..." Nagyon nagyok ezek a videók akkorát derülök
Érdekes... Miért nincs nekem egy barna pólóm sem?
A barna alsógatya azért jó, mert nem látszik meg rajta, ha... Vajon a honvédségnél miért volt barna?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |