Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok fórumozók: http://bobkopter.bw.hu ki linkelte be, vagy kinek az adatlapján található meg?
Annyira nőiesen gondolkodtam ( sok szálasított multiplexált gondolkodású / odafigyelésű voltam az előbb), hogy elfelejtettem és nem találtam meg ismét kitől származik az oldal linkje. Csak azért írtam mert nagyon jó kis oldal, szerény csak a szükséges tartalommal, és magával a lényeggel. A zenéik nagyon jók érdemes meghallgatni őket, én is ezt teszem most, elalváshoz. (kár, hogy csak 128k -s számok ) Egyedüli negatívuma a dallamoknak, hogy elektronikus hangszerkészlettel dolgoznak (MIDI) de ezt az "élő" zene kompenzálja valamennyire. Ez művészet, köze nincsen a hörgős zenéhez, és a diszkóhoz!
Valakinek az adatlapján,már én is láttam ezt az oldalt..
Kaszarober4 adatlapján..!
Igazad van. Köszi szépen.
Küld el privben melyik szám tetszett, és megnézem van-e jobb minőségben, vagy még hasonló. Ha kell a nyersanyagot is odaadom... :pirul:
Tényleg jó zenéket játszanak. A magyarul történő éneklés sokkal jobban áll nekik.
Az Aktuális Hangulatnál eléggé összecsapott lett a keverés, az éneket, meg tulajdonképpen a tanáriban vettük fel, egy laptoppal. A többit otthon zenélgettem rá, csak sajnos este fülessel kevertem, így ráférne egy újrakeverés, nomeg a hangi utómunkák, Melodin, kompresszorok, és társai. Csak én sajnálom velük tönkretenni az anyagot...
Sajnos két szám csak próbahelyi felvétellel van meg, és eléggé messzire sodort mindenkit az élet, hogy fölvegyük még egyszer.
Üdv mindenkinek!
Tud valaki valamit javasolni fogfájásra? Sajnos lyukas és fáj az egyik fogam és fogalmam sincs, hogyan enyhítsem a fájdalmat. Bár interneten találtam megoldásnak a szegfűszeges megoldást, de sajnos mivel nem olaj formában van, hanem a szilárd formában így nem tudom, hogy hogyan is enyhítsem a fogfájást. Tud valaki valamilyen megoldást ami bevált? A segítséget előre is köszönöm. lui144
Fogorvost. Amúgy a szegfűszeg tényleg hatásos,2-3db-ot vegyél a szádba,igazítsd a fájós foghoz,hagyd ott,majd úgy 2-3 óra mulva cseréld ki őket.Nincs túl jó íze,de legalább működik.[OFF]Utána meg gyümöncsleves-illatod lesz.
Sürgősségi ügyelet felkeresése, betömik vagy kihúzzák, állapottól függően.
Vagy éppen Lidocain - érzéstelenítő - beszerzése, bár nem tudom, hogy manapság vényköteles-e vagy sem. Régen (8-10 éve) még nem volt az.
Fogtömésre kaptam időpontot (jövőhét péntek) de nemtudom, hogy fogom bírni addig.
Amikor nekem fájt a fogam, bementem a fogorvoshoz és egyből fogadott, nem kellett semmi időpont. Ha fogfájással mész, akkor egyből fogad. És akkor vagy kihúzza, vagy általában gyökérkezelést csinál és utána tömi(nekem is ez volt, azóta nincs is gondom).
Utólag könnyen okos az ember, de legközelebb azt javaslom minden fogfájósnak: időben menjen fogorvoshoz. A sulis csoportokat sem véletlenül rángatták el évente iskolafogászatra. Nekem ha találtak lyukas fogat, akkor még a nagy baj megjelenése előtt betömhették. Gyökékezelni még sosem kellett.
A fogorvos nem bánt, és kevésbé fáj, ha rendszeresen és időben felkeresed. Higyjétek el, én sem szeretem a fogtömést, de eddig kisebb fájdalmakkal megúsztam azokat, amik nagyobbak lehettek volna.
Csak addig nem foglalkozik az ember a fogával, amíg nem fáj. Itt nálunk, ha csak simán időpontot kérnék, akkor kb 1-másfél hónapot kellene várnom. Annyira sokan vannak ennél a fogorvosnál, hogy az már tényleg durva. Van több fogorvos is, de ehhez járnak a legtöbben, mert nagyon érti a dolgát. Nálunk a sulis iskolafogorvosi látogatás alkalmával csak megnézték és kész, nem is mondtak szinte semmit.
Idézet: Pont ezt mondom, hogy nem jó. Orrba-szájba nyögik, hogy a megelőzés (prevenció) nagyon fontos. Lásd nőknél méhnyakrák és mellrák, férfiaknál prosztatarák.„Csak addig nem foglalkozik az ember a fogával, amíg nem fáj.” Kicsiben ugyanez a fog. Meg minden más baj. A te érdeked, hogy évente egyszer felkeresd a fogorvosodat, járj háziorvoshoz, ellenőrizd a vérnyomásodat... Minél előbb felderítenek egy bajt, annál kevesebbe kerül a tűzoltás. Neked kevésbé fáj, az államnak kevesebb pénzébe kerül. Ha már fáj valami, rég késő.
A "Számkivetett"-ben láttam fogfájásra egy jó módszert, még nincs vége a korcsolyaszezonnak :hide:
Jujjj, az brutális jelenet volt Tom Hanks-től.
A szegfűszeg szilárd formában is jó. Rágicsálni kell mint a bagót. Jobb mint bármelyik fájdalom csillapító. Legalább is nekem bevált.
Nos így a fog és száj környékére összpontosítva elfogyasztottam a vacsorámat, ami jó kis füstölt szalonna volt hagymával. Most kellene elmenni a fogorvoshoz, szerintem kifeküdne a fogorvos.
A hugom csinált karácsonyra mézeskalácsot, kicsit sok lett benne a szegfűszeg, zsibbadt tőle az ember nyelve
Akkor ez egy fogfájásra is jó mézeskalács.
Ma csudijó napom volt, beszéljenek a képek:
Sziasztok!
Hosszú ideje nem voltam itt. Érdeklődöm, hogy sikerült-e tenni valamit az olyan felhasználókkal akik sok nick-el vannak jelen a fórumon?
Pontosan Töröm itt magam, hogy valami jó sugárforrást szerezzek, erre nagyanyám a szemem láttára dobálja ki a "kacatokat" Ember, ez Ebay-en 40ezer pénz! Persze mostanra kiderült, hogy a kisebb pohár elég gyenge, csak sárgán pislákol, a boros kiöntő meg egyáltalán nem az… De azért így is megvolt a jókedv
Mert azt a kukából kellett már kiszednem
Vadássz idős rokonoknál Amúgy sokkal szebb ám élőben, és az asztalon is nagyon komolyan pirít UV hatására, csak a telefon fényképezőjének kellett valami fény, anélkül nem ment… A doziméterem 6-7-8 beütést számolt másodpercenként a két pohár közt :yes:
Egy kis segítség a forrásokhoz:
Ra: Radium (lumineszkálós festékek) Pm: Prometheum (lumineszkálós festékek régi órák és iránytűk mutatóján) Po: Polonium (az 50-es években a Firestone gyártott polóniumfejes gyújtógyertyákat; antisztatikus kefe bevonata is ebből van) Am: Americium (füstérzékelőkben található meg - csak az ionizációs elven működőben, az optikaiban nem!) Az urániumüveg dísztárgyak megszokottak már, és van egy wolfram-thóriumos hegesztőpálca spec alkalmazásokra… |
Bejelentkezés
Hirdetés |