Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1630 / 3579
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Nem hiszem. Elég ha egy fiktív cége is van ott ahová a rendszám tartozik. A cég nevén az autó és ő mint alkalmazott ott dolgozik az EU-ban vele ahol akar.
(#) mineral hozzászólása Máj 18, 2011 /
 
Sziasztok!

Már többször írtam a műhely segédemről. Bővebben: Link Tegnap este nem jött haza. Nem meglepő. Kandúr macska teszi a dolgát. Reggel mikor előkerült nézem , hogy már megint kullancs ment bele. Jobban szemügyre veszem nem is kullancs egy légpuska golyó közvetlen a szeme alatt... végig simítom az oldalát még egy... Az agyvizem rögtön a plafonon. Reggel negyed hétkor még állatorvos sem rendel mifelénk. Így reggel 8 ig kénytelen volt még együtt élni a golyókkal. Az állatorvos kiszedte őket azt mondta rendbe jön. Éppen hogy de a szeme is túlélte szerencsére.

Van sejtésem ki lehetett. Azon gondolkodom , hogy irdatlanul felpofozzam vagy feljelentsem? Nem tudom hogy járna jobban. De szeretném ha tanulna belőle az a büdös kölök.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Nekem az egyik macskámat meg homlokon lőtték a légpuskával. De semmi baja nem lett. Nem vittük állatorvoshoz, egy idő múlva kiesett magától a töltény és utána be is forrt teljesen neki. Ez már több éve volt, semmi baja nincs a macskának.
(#) vicsys válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Vagy lehet, hogy jobban jársz, ha nem engeded a segédednek, hogy "tegye a dolgát"...
(#) SALáta válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Hogy mit csinálnál nem írjuk le egy nyilvános fórumon .
Én anno röhögtem egy jót az egyik szomszédomon, megmérgezte saját kutyáját mert a macskánkat akarta. Előtörténete hogy az "új" verdát mutogatta a bolt előtt és a motorháztető alatt valami duruzsolt, nem a motor volt hanem a macskánk. Nem tehetek róla oda bújt, mégis nekem akart ezért jönni a nem szoláriumozott... Aztán volt még egy két attak, de én 25 az meg 55 így maximum csak "simogatásig" jutott. Meg aztán ha kellett volna a baráti köröm közbelép, sőt vadásztak rá már páran ezelőtt is. Én már ezen túlestem, ha feljelented abból nem lesz semmi, esetleg még tovább fúr, bizonyítani nehéz. Ha látod pofozd fel és kalapot rá, de csak ha látod és nem sejted. Másik út hogy látod lefényképezed és az eredeti adathordozóval besétálsz a rendőrségre és feljelented, vagy van pár tanúd az esetre.
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Az elkövetőről egy szót sem ejtettél... Vagy neki "nem lett semmi baja"?!
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Nem lehet tudni, hogy ki volt, mert eléggé elmászkál a macsek. Volt olyan, hogy két utcával arrébb láttuk egyszer a saját macskánkat, kb 6-700m-re tőlünk.
(#) mineral válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Tudom szívós állatok a macskák. Még így is maradt 7 élete. De tudod többre becsülöm mint sok más embert. Ezek után meg pláne. Én nem ártok senkinek. A macskám meg legfeljebb odapiszkít a sóder kupacba... Ezért elvárnám azt, hogy ha segítek azoknak az embereknek akkor ne használják céltáblának a macskámat. Megölni meg pláne ne. Gondolom nem volt véletlen benne a két golyó...
(#) mineral válasza vicsys hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Azért férfi emberek vagyunk. Tudjuk , hogy jó dolog az. Hát legyen neki is tartalmas az élete.
(#) mineral válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Még nem biztos a tettes kiléte. Csak sejtésem van. De előbb utóbb kibújik a szög a zsákból.
(#) mineral válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Tudom, hogy elmászkál. Sok helyen láttam már én is csavarogni. Kis faluban lakom. Talán a sugara ha van 700 méter. Így bejárhatja az egész területet. Csak vannak emberek akik 60-as IQ val fényes nappal töltött légpuskával járják az utcát. Sejtem , hogy ő lehetett mert hatamas ívben került az utcán. (nem szokott)
(#) mineral válasza SALáta hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Valóban ez a fúrom nem erre való, hogy véres forgatókönyvet írjunk. Az illetőnél dolgozott a Karma. Szegyén kutyáját mérgezte meg. :no:
A macska fázós állat. Mindig keresi a meleg helyet. A motortér melegnek bizonyult. De , hogy valaki ilyenért balhézzon. Biztos ideggyenge. Jó kis szomszédod van.
(#) vicsys válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Értem én... Csak ha minden útba eső csajt felfűznék, engem is leverne előbb-utóbb egy kopasz állat. Nos, néha tudni kell nem félrekandurkodni.
(#) mineral válasza vicsys hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Előbb kapnál otthon a félre kandurkodásért azt hiszem. Bár kétség kívül nem a kopasz állatokhoz vagyunk konfigurálva. Úgyhogy óvnunk kell magunkat tőlük.
Az állatorvos már a legelején elmondta, hogy ivartalanítani kellene. De akkor nem csinálna már csak enne meg aludna. Lenne egy élő plüss állatom.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Az élő plüss állat is jó. Nekem az egyik macsekom nagyjából ilyen, pedig kandúr. Most is kiültem, odajött és ráfeküdt a lábfejemre. Ezt dobálhatom, ha nem tetszik, hogy épp ott van, akkor arrébb rakom és ottmarad.
(#) szamóca hozzászólása Máj 18, 2011 /
 
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Valami hasonlót kéne csinálni, csak 230-al kombinálva. Na, az ütős lenne...!
(#) mineral válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
"arrébb rakom és ottmarad." Nagyon szófogadó vagy nagyon lusta. Ahogy a macskákat ismerem inkább az utóbbi. Mára befejeztem a virtuális valóságot. Jó cakkát nektek.
(#) Ricsi89 válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Inkább lusta. megy a járdán és ha elfáradt, ott abban a pillanatban kifekszik és onnan el sem lehet mozdítani. Ha ráteszem a lábam, mintha meg akarnám taposni, akkor sem mozdul. Egyszer egy biciklit is majdnem áttoltunk rajta, mert nem mozdult előle.
(#) SALáta válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Az én macskám olyan lusta hogy lefekszik napozni (fekete) és ha épp kosival ki akarunk állni arrébb kell tenni, egyszer figyeltem mit csinál. Árnyékba tettem, erre fél perc múlva felállt és legközelebbi napos helyre kifeküdt. Disznóvágásnál annyira tele ette magát hogy mozdulni nem tudott, fél napig csak feküdt. Nem volt baja de sok volt neki a kóstoló, persze előtte fél napot kunyizott.
(#) anagma válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
A mi kandúrunk ma nagyon "elemében" volt,alvás után felkelt inni,és elaludt a tálja felett.
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Ha biztos lesz verd pofán. Persze csak ketten legyetek, hogy ne te fázz rá. Az ilyen mocsok nem érdemel mást. A macsek egyébként nagyon szívós jószág. Az én egyik kandúromat valószínűleg autó üthette el, mert amikor hazakeveredett a fél fején nem volt bőr. Az egyik szeme kifolyt és a szája is szétszakadt. Azt hittem vége. Elhívtam a dokit, hogy altassa el. Mire kijött a macsek eltűnt megint. Aztán újra előjött. Gondoltam ő tudja hogy akar elpusztulni, hát nem hívtam újra a dokit, pedig igen ramatyul nézett ki. A szeme helye és a szája csupa genny volt. az orrából is folyt. Enni is igen nehezen tudott a sérült szája miatt, de megoldotta néhány nap után. Azóta teljesen egészséges, csak a jobb szeme hiányzik. A környékben így is ő a főnök.
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Azt hiszem meg is van a tettes! Valami "nőn" kaphattak össze: Bővebben: Link

(Egyébként én sem értem, hogy valaki hogy lehet ilyen állat, hogy kisebbségi komplexusát állatokon élje ki...)
(#) mineral válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Ez ám az élet ösztön! Nem semmi élni akarás van abban az állatban. Nem volt EMO-s az biztos.

Nagy idegességemben nem csináltam fotót. Csak már az állatorvos előtt telefonnal és ablakon keresztül... De látszik a piercing a szeme alatt.
(#) szamóca hozzászólása Máj 19, 2011 /
 
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Már megijedtem, hogy mást linkeltél...
(#) mrobi válasza szamóca hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Most nem azért de tényleg nagyon rossz amikor elkezd így ugrálni. Mondjuk az apróbb halaknál nem nagy gond. De egy 10kg-osnál már vannak gondok.
(#) zolika60 válasza mrobi hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Csak szeretne vissza jutni a vízbe. Miért ne próbálkozhatna élni ő is?
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Azért Warnt kapnék. :hide:
(#) janikukac válasza szamóca hozzászólására (») Máj 19, 2011 /
 
Admin bácsi Warnt?
Következő: »»   1630 / 3579
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem