Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha lesz mivel, lefényképezem azt a gőzgépet, amit én csináltam, az unokahúgomnak. :yes:
Szegedi emberkék!
Valójában mit fed ez a nagy börze a Satelban? Valaki volt már a börzéjükön? Olcsóbbak jóval a felszerelések? Kb mennyivel?
Miféle gőzgép ez? Valami rajz nincs róla? Szeretnék én is csinálni valami saját belső, vagy külső égésű motort. Majd egyszer...
Még a víz is. Szerintem ha a helyén fogyasztod akkor a legjobb. Ma is felfaltam vagy fél kilót.
Ez egy egyszerű masina. A nagyapám vett még apámnak hasonlót a harmincas évek végén. megpróbálok neked valamit találni a guglival. Ha nem megy, holnapután lefényképezem a húgom gépével.
Én valamit elszúrtam. Egy papritamag sem kelt ki. Én papír zsebkendő között csíráztattam mint a többi fajtát is.
Mind kicsírázott kivéve a naga. Az be penészedett.
Létezik egy kiskócsag nevű faj, nálunk is van a tavon.
Nekem is volt gőzgépem kb 10 éves koromban, de valahova eltűnt. Nagyon sajnálom mert akkor a csodájára jártak. Egy álló henger volt alatta a tűztér. A henger egyik oldalán a dugattyú, a másikon oldalon egy lendkerék volt. Vörösrézből volt az egész. Én is várom a képet róla, csinálnák az unokámnak egyet.
Holnap megkérem az unokahúgom, hogy csináljon néhány képet róla. Ez technikailag hasonló. Bár az enyém szerintem szebb. Bővebben: Link
Megint felment egy emeletes busz a gyorsforgalmira. Nem kis dugó van. Szerencsére nekem mellette és nem rajta kellett mentem
Van aki fehér bottal vezet emeletes buszt?
Sziasztok, van itt debreceni kolléga? Mert nemsokára mennem kell majd interjúzni és nem tudom hogy Debrecen vasútállomástól hogy jutok el a legegyszerűbben és legolcsóbban a Debrecen Határ út 1 címre. Ebben segítsen nekem valaki, aki jártas Debrecenben. Köszönöm szépen.
Üdv.: Miki
Eddig én is eljutottam, de nem tudom hogy a közlekedést hogy oldjam meg. Mert nincs annyira közel. Bár legvégső esetben sétálok. Igaz melegben és öltönyben nem túl nyerő választás.
Tán a TAXI sem túl drága vidéken.
Gyalog 1 óra 10 perc. Nem nyerő. Valami tömegközlekedés kellene, de az meg nincs a google-ben.
Nos elvileg a Nagyállomástól a Segner térig elmész a 32-es busszal. Ott átkutyagolsz a térre(mert a 32-es a tér előtti út másik oldalán rak le). Onnan pedig a 17Y-al tudsz elmenni a határ utcáig. Elvileg az "Ipari park, bejáró út" megállóig kell menned, az rak le a határ utca elején. Ja és egy kis segítség. Bővebben: Link Ha valami kell még, akkor szólj.
Lehet, hogy olcsóbb, mivel 300Ft körül van 1 jegy. És át is kell szállni egyszer. Tehát akkor már kb 600Ft csak az odajutás.
Sziasztok.
Megyek Szegedre, veszek alkatrészeket. Jeeee. Ezt vártam. Szép lassan átsinbuszozok. Remélem minden jó lesz, amit szerzek.
Sok sikert. Nem csalódhatsz, ha átgondoltad rendesen mire van szükséged. Ha esetleg listát is írtál róla még nagyobb az esély a sikerre.
Mindig szoktam, sőt, előre is számoltam mindent.
Apáéktól meg kapok pénzt csipeszekre. Az hiányzott a felszerelésből. Anya meg mondta, hogy nyáron egy szoba át lesz alakítva műhellyé. Most már csak a kis értségim kell, hogy sikerüljön. Milyen butaságokat vezetett be a kormány itt..
Hát, tavaly még úgy volt, hogy sima felvételik voltak a középsulikba, és kaptak egy füzetet, amiben volt sok feladat. Azok a feladatok közül meg volt a felvételi. Most az van, hogy kaptunk 350 feladatos példatárt, és ami abban van, ahhoz HASONLÓ feladatok lesznek. Már írtunk próbát, ami rosszul sikerült. Matekom az 20/12 lett, de úgy ,hogy 15 pont lett volna, ha nem kapkodtam volna el , az eredmény beírást. A magyarról nem beszélek. Angolosan óful.
Szóval kicsit többet kell tanulni. Szerintem ez nem baj. Hidd el jobb ez, mintha csak azt kérdeznék merre van a Mcdonalds. Persze tudom ezt most nehéz elhinni, de néhány év és megérted. :yes:
Ezt csak a kívülálló lássa így. Eddig 1 azaz egy pontot össze kellett szedni a 20ból mind magyarból, mind matekból. Jelenleg nincs alsó határ. Elég ha kimész, és felírod a neved. Középiskolába enélkül is bekerülsz, diákhiány van, nem számít hogy teljesítesz. Meg erre van bejáródott egyéb "út" is. Szóval a tétje nulla, a füstje, no az nagy. Sok hűhó semmiért.
Idézet: „diákhiány van” Igen ez sajnos súlyos probléma itthon is....
Tanulni is kell, de én ha hiszitek, ha nem tanultam. Remélem felvesznek a gimibe.
Tobi: Vuk díjas leszek..
Én is szoktam listát írni van amikor nem is hagyom el.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |