Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Lehet kicsit eltúloztam, de kell gyakorolni a Paint első díjra! Viszont megtalálta, tehát Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2016
Valószínűleg az is közrejátszik abban, hogy a fejlécben lévő dolgokat nehezebben találják a fórumozók, hogy a hozzászólások listázási iránya miatt az új hozzászólások alul vannak és rögtön görget mindenki alulra. Tudom, hogy ez beállítható és megváltoztatható, de alapértelmezetten ez a listázási sorrend. Számomra pl. kényelmesebb a visszafelé listázás, így felül, rögtön az utolsó hozzászólásokat látom. Lehet, hogy jobb lett volna azt beállítani a fórum alapértelmezett listázási irányának.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a 2sc3355 ös tranzisztort mivel tudnám helyettesíteni? Köszi a választ.
A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Egy az egyben nem találtam helyettesítőt, de BFR90 -et belegyűrhetsz a helyére. Egy picivel zajosabb ugyan.
Szia!
Itt találsz:Bővebben: Link Ha jól értelmeztem, 50 darabot kapsz 807 Ft ért. Ingyen postával.
Köszi.Miben találok ilyet ha a boltban nincsen?
Lehet kapni hazai kereskedőnél, csak az utánvétel összege miatt nem nagyon érné meg megrendelni. Hacsak egy ismerősödnek pont arra akad dolga.
Üdvözletem!
Egy rövid kérdésem lenne. Egy bizonyos BC 337-16 nevű tranzisztort mivel lehet helyettesíteni?
Hálás köszönetem.
Sziasztok neki állnék egy aksi töltőnek alábbi tranzisztort(bd675 ) helyett jó lenne e a tip110 es tranyó üdv lali
Jó, de a lábkiosztásuk fordított. A 675H -nak ugyanaz, mint a TIP -nek..
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy pn2222 - es tranzisztort hol szerezhetnék be olcsón?Illetve mivel tudnám helyettesiteni.Köszi a válaszokat.Bővebben: Link http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/50087/...2.html
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2016
Ha 2N2222A néven keresed, akkor biztosan találsz webáruházat a megvásárolásához.
Bc547 jo helyette?
Nem jó, mert legalább 800mA-es kell helyette. Írd be a "Keresztreferenciák"-ba a 2N2222A-t és meglátod a helyettesítőket.
Keresek AC107 illetve AC125 típusú tranzisztorokat, lenne esetleg valakinek pár darab elfekvő?
Mennyi, hova? Kb. 2-3 hét múlva tudok küldeni, vagy most a börzén (~100Ft/db azt hiszem) keresek, és elküldöm, ha az ár megfelel.
5-5db érdekelne, ha lehet, "jobb" minőségű gyártótól!
Ezt a börzét lekésted (éjjel, hajnalban nem szoktam nézni a fórumot), de nem is találtam, ám lesz 2 hét múlva nagy börze, akkor lelek biztos. Mi a 'jobb minőségű gyártó'? Ha van, többnyire Tungsram.
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2016
Sziasztok ! Meg tudnátok nekem mondani 2n3906 - ot mivel tudnám helyettesiteni? A lábkiosztás is jo lenne ha ugyanaz volna.Köszi a válaszokat
Szintén írd be a keresztreferencia-keresőbe és máris megkapod a választ.
Hát, ha csak Tungsram van, akkor megfelelő az is. Köszönöm!
Szia!
A "Keresztreferenciák"-ba írd be. Ott van a sárga mezőben.
Üdvözlök mindenkit!
Egy fordulószámlapos óra rezgést szabályozó Dual Fet 785 tranzisztort, vagy annak helyettesítőjét keresnék. Ebben kérném segítségeteket. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |