Fórum témák
» Több friss téma |
Az ebay-en 14000.-Ft ért kapható. Ismerve az ottani árakat, következtethetsz hogy itthon mennyit ér.
Sziasztok!
Valahol láttam 2mm-es, háromlábú meleg fehér/piros LED-et. 4-19V között működik, azonos fényerővel. Viszont 650Ft / db. Nem tud valaki esetleg valami olcsóbb beszerzési forrást? (kb.25 db kellene)
Sziasztok!
Keresek egy NE545B IC-t de sehol nem találok, esetleg tudnátok beszerzési forrást ajánlani? Előre is köszönöm!
Egy próbát megér ha náluk érdeklődsz, rengeteg régebbi nehezen beszerezhető alkatrészeik vannak.
A hozzászólás módosítva: Szept 23, 2016
sziasztok
A képen látható kapcsolót keresek, hol lehetne ilyet vásárolni? Üdv: Tivadar
Sziasztok. Nyák maratáshoz vaskloridot vagy sósavat hol tudnék kecsón beszerezni? Vasalásos módszer.
Üdv.
Electro-Kor Kft 6000 Kecskemét, Vágó utca 16. Vasklorid alapú gyorsmaratójuk van.
Kecsótól csak 50km Miskolc, ott biztos több elektronikai boltban is van.. (akár folyadék, akár por alakban)
Köszke. Jogsim nincs buszozni meg hát.. 24-24 be melozok evvel szerintem sokmindent elmondtam. Elektrocort meglesem és eztán majd minden kiderül.
Üdv!
A csatolt fotón látható fűtőelemre lenne szükségem, ha valaki tud segíteni, hogy hol kapható, megköszönném. A paraméterei 230v, 700w; 40mm hosszú és 17mm az átmérője.
Nem írtál el egy 0-t? Ekkora egy 70 W-os pákabetét szokott lenni. Eltört, vagy kiégett?
Üdv.
Kiégett. Ez egy weller wha 900 betétje. A készüléken 230v 700w szerepel (bár ez a készülék adata és nem a fűtőbetété). Honnan tudhatnám meg a tényleges paramétereit?
Sziasztok!
A képen szereplő modulon, az az árnyékolo lemezt, vagy hogy is hivák, hol lehet ilyen készen venni, vagy csináltatni? Nem a képen szereplö méret kell, csak példaként töltöttem fel.
Vásárolni szerintem sehol nem lehet (legalábbis én nem botlottam bele soha), de szerintem keress fel egy egy ötvöst elég jól bánnak ilyen kis méretben a fémmel.
Elvileg legyártják sőt örülnek is ilyen munkáknak mivel nem sokan keresik őket, nekem 50db spéci mechanikához való kart gyártott le egy tanonc viszonylag jó áron. Próbanak megér valakit felkeresni.
Legalább 1 (vagy több) szakaszon ép a betét (a spirál), leméred az ellenállását, arányítasz, és elkészíted, egy darab besliccelt végű, satuba fogott lemeztokban forgatott "kurblival". Az anyagát műszaki táblázatból megtudod, ha leméred a huzalátmérőt, kiszámolod a hossz-ellenállás viszonyt.
Köszönöm a választ. Megpróbálok Debrecenben keresni ilyen céget (debreceni vagyok, de ha más lehetőség nem lesz akkor megkeresem őket).
Csak van Debrecenben bádogos mester, szerintem biztos tud segíteni.
Magyarországon hol tudok beszerezni TEC 22NA-17 Elektronikus időzítőegységet?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék fűthető ksztyűt csinálni és az alapanyagot szerintetek honnan tudnám beszerezni? Mert egy ilyet szeretnék csinálni: http://kulpress.com/spd/61539/Futheto-gyapju-kesztyu Köszi a tippeket!
XIV. Mindent a megfelelő helyre! A fórumban a hozzászólások és a témák kategorizálva vannak, így mielőtt írunk valahova, ellenőrizzük le, hogy a megfelelő helyen tesszük-e ezt.
Sziasztok,
Flexible flat szalagkábelt keresek, a következő paraméterekkel: -19 láb -8cm hossz -az egész 20mm széles -nincs elég pontos műszerem, de a 0.5mm-esnek tűnik, a lábszélesség E66085 AWM20624 80C 60V VW-1 -ez van rányomtatva. Voltam lomexben, írtam a hqelektronikának, sajnos egyiknek sem volt. Sürgős lenne. Köszönöm a segítséget!
Valaki nem tudja hogy hol lehetne kapni olyan adaptert multiméterhez amivel kis áramokat is tudok mérni? 0,1uA-100mA tartományt kellene lefedni.
Ilyen teljesen jó lett volna de nem kapható már sajnos, mást pedig egyszerűen nem találok.
Sziasztok, keresek autóba szivargyújtó töltőt. 12-13V dc kimenet kell nekem de cserélhetőek legyenek a fejek rajta. Semmi elektronika nem kell bele. Kb olyan legyen mint (ez) csak nem 220-as hanem 12V betáplálású. Kapható ilyesmi valahol? Autóban akarok üzemeltetni pl wifi routert amik amúgyis 12V-osak..
és olcsó legyen, házhozszállítás nem fér bele, mert akkor inkább már összeforrasztok egy szivargyújtó dugóra tucatnyi lógó kábelt mindegyikre egy-egy dugóval.. (csak ez nem túl szép) A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |