Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   328 / 441
(#) zolika60 válasza attila1 hozzászólására (») Feb 9, 2017 /

Nem tudtam beazonosítani milyen való bele, mert sajnos a kereső nem tudja. De hívd fel őket, majd megmondják. Bár ha már szétszedted tán te is betudod azonosítani. Biztos hogy a motorból jött ki a füst?
(#) attila1 válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 9, 2017 /

Szia! Szerintem a motor füstje lehetett,mert olyan egyenetlen fura hangot is adott elötte.
Sajnos csak hétvégén lesz időm szétszedni,hátha találok rajta valamilyen adatot. Meg kíváncsi vagyok,hogy mitől van olyan csendes hangja ahhoz képest,hogy nem fordul akkorát,mint a többi,és szívó ereje meg eszméletlen jó. Mert nem hinném,hogy valami hangszigetelt lukban lenne.

Köszi a tippet!!
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2017
(#) attila1 válasza attila1 hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Szia! Szétszedtem,sajnos a forgórész kommutátorja szinte teljesen elkopott. A linken lévő motorok közül meg egy sem hasonlít hozzá. Csináltam képeket,talán ez segít neked,vagy valakinek.
(#) Kovidivi hozzászólása Feb 11, 2017 /

Sziasztok!
Egy csavarbehajtó akkumulátorához din 5 anya csatlakozót építettem be, ezen keresztül töltöm. Működik megfelelően, viszont a csatlakozó olyan rossz, hogy bármilyen fém tárggyal össze tudom zárni az érintkezőket.
Szeretnék hozzá szerezni valami műanyag vagy gumi dugót, ami pont bele illik. Ezt töltéskor csak kiveszem, töltés után visszadugom. Nem tudjátok, milyen keresőszóval tudnék Ebay-en rákeresni?
Vakdugó lenne, vagy blind plug, de nem kapok rá találatot.
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2017
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Dustproof cover. De ne is próbáld, mert én már megtettem. Viszont XLR csatlakozóból létezik ilyesmi, azt viszont csak három pólussal láttem.
(#) Gabó válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Van 5 pólusú is. Beépíthető, lengő bármilyen verzióba.
(#) nedudgi válasza Gabó hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Sőt, még négy pólusú is. De porvédőset csak három pólussal találtam.
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Mit leltem?
A hozzászólás módosítva: Feb 11, 2017
(#) poros válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Szia! Ez talán ugyanolyan amit keresel.
Bővebben: Link
(#) poros válasza poros hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Bocs figyelmetlen voltam !
(#) Kovidivi válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Köszi, ez jó is lenne, csak a beszerzése kicsit nehézkes nekem. Ebay-en nincs semmi hasonló. Se plastik cap, se dust protector, semmi megfelelő eredmény. Egy ilyen kis sapka is bőven elég lenne: Bővebben: Link, persze ha nem 3cm lenne az átmérője... Mindegy, majd nagyon vigyázok. Köszi mindenkinek a segítséget!
(#) poros válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Egy ilyen dugó elkészítése nem lehetetlen eszterga gépen.
(#) nzozz válasza poros hozzászólására (») Feb 11, 2017 /

Vagy egy leselejtezett csatlakozóval megpróbálni szilikonból önteni egy ilyen kupakot. Valami formaleválasztóval előtte jól be kell vonni belülről, kötés után akár ketté is lehet vágni a csatlakozót és remélhetőleg egyben le leszedni róla a szilikon dugót.
(#) rockersrac válasza nzozz hozzászólására (») Feb 12, 2017 /

Akkor mâr kétmomponensű epoxit ajánlom a sziloplaszt helyett. Hamarabb köt, tartósabb, stb.
(#) Norberto válasza szili83 hozzászólására (») Feb 15, 2017 /

Nahát, tök jó, ezt meg is nézem magamnak, lehet, kipróbálom, nem sürget az idő.
(#) Csupasz hozzászólása Feb 16, 2017 /

Sziasztok! Keresek a fotón látható diódát. Sajnos semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy egy autó akkumulátor töltőben van, és kb.8mm átmérőjű.
Találkozott már valaki ilyennel? Kapható valahol, vagy váltsam ki?
Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2017

DSC_0565.jpg

(#) mraulajos válasza Csupasz hozzászólására (») Feb 16, 2017 /

Hali!
Igen, járművillamossági szaküzletben kapható. Van olyan jármű generátor, amelyben a diódahíd ilyenekből van összerakva.
(#) Csupasz válasza mraulajos hozzászólására (») Feb 16, 2017 /

Szia! Igen, csak azok nagyobbak. Egy próbát megér! Köszi!
(#) Sendi hozzászólása Feb 23, 2017 /

Helló mindenkinek. Keresem a PM25RKK120 IGBT modult hol lehet beszerezni (EBAY -n kívül) és az adatlapját is. Kösz.
(#) gernerakos hozzászólása Feb 23, 2017 /

Üdv!
5mm vastag szikosztirol vagy PVC lemezt (lehetőleg fekete színben) hol lehet kapni? Műszer előlaphoz kellene, így ha méretre is vágják, az még jobb.
A Válaszokat előre is köszönöm!
(#) rockersrac hozzászólása Feb 25, 2017 /

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy hol kapok Budapesten AA méretű litium akkut? Olyan kellene, amiben nincs 1,5V-ra konvertáló elektronika, hanem csupasz cella.
(#) nedudgi válasza rockersrac hozzászólására (») Feb 25, 2017 /

Tripolar, Li-Ion, Kontel.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2017
(#) kowi hozzászólása Márc 2, 2017 /

Sziasztok! Hol bírok venni TDA9843-at?
(#) CIROKL válasza kowi hozzászólására (») Márc 2, 2017 /

Nem TFA9843 ?
(#) kowi válasza CIROKL hozzászólására (») Márc 2, 2017 /

Nem-nem! Samu tv mono hangvégfok.
(#) Melphi hozzászólása Márc 4, 2017 /

Sziasztok!
Ne tudjátok árulnak az eBayn olyan pici áramkört ami 6V 2-3Ah zselés akkut lehet tölteni?
(#) Gj hozzászólása Márc 4, 2017 /

Üdv!

EU-s egyfázisú, földelt dugaljhoz, illetve dugvillához keresek fém részeket.

Egy komplikáltabb modell része lenne, így 3D nyomtatnám magát a burkolatot, és abba tenném bele a fém alkatrészeket, az érintkezőket.

Csak, hogy el lehessen képzelni:

Hol lehet ezeket a fémdarabokat megvenni? Egyáltalán milyen néven keressem őket?
(#) Massawa válasza Gj hozzászólására (») Márc 4, 2017 /

Nem egyszerübb megvenni az egészet a boltban vagy az e-bay-n? Külön biztosan nem kepsz.
(#) Gj válasza Massawa hozzászólására (») Márc 4, 2017 /

Ha megvenném az egészet, az is csak úgy működne, hogy utána szétszedem, és kiveszem belőle a fém részeit.
Ha elképzelsz egy időkapcsolót, rajta egy "tekerővel", akkor máris érted, miért nem jó egyben. Egy saját kialakítású tokozás lesz, amit egy az egyben be lehet dugni a konnektorba. Nem elég, ha rárakok egy bolti dugvillát, meg dugaljat, amik ott lifegnek rajta, és kétszeresére növelik a méretet.

Persze e-bay mindenben tud segíteni. Valószínű olcsóbban kapok komplett szerelvényt tokozással, mint csak a fém részeket itthon

Ennek ellenére, ha valakinek van tippje, örülnék neki!
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2017
(#) Massawa válasza Gj hozzászólására (») Márc 4, 2017 /

Erre a legolcsobb megoldás olcso idökapcsolokat kibelezni, vagy azok üres dobozát venni ( drágább mint a kész idökapcsolo). Néha 600 Ft-rt kapni.
Következő: »»   328 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem