Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Rossz aki roszra gondol...
De hülye aki nem
Na meg lángvágóval nyitották fel és már akkor lángra kellett volna kapnia. Nem flexelés közben.
lehet hogy ő is benne volt a csapatban
De ő csak megörökítette egy kis "esti mozizásra"
15 tonna olaj lenne benne? Vajon meddíg menne vele apám traktora?
Akkor azért még kevés lehetett a zokszigén. Mikor kinyitották, akkor már volt bőven. De ez csak feltételezés, lehet, hogy a rezet is lángvágóval akarták vágni.
Többet ért volna ha viszik az egész trafót. Ha leengedik az olajat akkor megy bele levegő külömbe nem folyik ki az olaj.
Egyébként láttam, hogy csinálják ezt rendes körülmények között. Ha a tetejét körbe kicsavarozzák, akkor egy daruval ki lehet emelni az olajból a vasmagot, rajta a tekercsekkel. A felső fedelet lecsavarozzák a vasmagról, és szétbontják a felső vasalást. A tekercsrögzítőket kiszedik, és a 3 tekercset egybe lehúzzák a daruval. Ezután szétvágták a fedelet, és a tartályt is lángvágóval. Csak 1-2 helyen égett, ahol szennyeződés tapadt rá, de elaludt magától.
Az egész gép 60t. Ehhez már nem elég az IFA.
kíváncsi lennék ráé neked hogy megy nekem sose sikerült még
uli
de a power DVD csak háttérnek tudja berakni a képet
Az ilyen emberkéket nem üti agyon az a pár kvolt?
Fucsa az enyém jpg formátumba menti el a képet. Ha jól emlékszek a c gombot kell nyomni.
Nem, ez azért volt ott, mert egy 40 éves gépet akartak kiváltani vele (ez vadi új volt, német gyártmány). Még nem volt rákötve sehova, kb 10m-re volt a beépítési helyétől.
A tűz miatt elég hamar kiderültek a dolgok. Mi is már aznap kora délután láttuk a végeredményt, akkor még bokáig járva a habba.
Nekem is megy a print screen, csak normális lelátszórogram kell hozzá, ne win media player.
Kmplayer
Így van.
Szinte mindennel megy csak a win media playerrel nem. (pl nero show time) :heureka:
win media playerrel is megy, csak be kell állítani.
sőt! semmi olyannal nem megy, ami overlayt használ megjelenítésre... (pl. powerdvd-nél ha be van állítva a hardveres gyorsítás, akkor nem megy, és a tv-re se küldi ki a képét) szóval amint kikapcsolod a megjelenítéskor az overlayt, rögtön menni fog a printscreen.
Csá
Hogy hívják a villamosszék kisöccsét?????
- Jean, fesse kékre a tetőt!
- Miért uram? - Mert Kékestetőn akarok nyaralni.
- Jean hajtsa ki a legyeket a szobából! Vendégeket várok.
- Igen, uram, hol vannak a legyek? - Az asztal alatt. Most sz.rtam oda.
- Jean, hozzon tűt és cérnát.
- Minek, uram? - Nyelvet akarok ölteni magamra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |