Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mi a közös a tanga és a körfűrész között?
-Egy kicsit mellényúlsz, és mehet az ujjad a 3.14...ba
Nos igen, elég sok felesleges téma nyílt az utóbbi hónapokban, sajnos. De kíváncsi lennék milyen lezárt témák születtek majd' fél évvel ezelőtt és leginkább a zárolás oka érdekelne. Mert ebből szerintem tanulni is lehet, nem csak nevetni!
Ez most dúrva lesz:..... És?, ha pont ez volt a célom?
ajajajjj.. szabad igy beszélni itt?........ :eek2:
Elnézést kérek mindenkitől! Ezt is megéltük sajnos...
Idézet: „xenon írta: Nekem most a "lehetetlen lehetségessé vált: zérócukorkokakóla" a kedvencem. A light colában ugyan mennyi cukor volt? A sok okos meg szalad kipróbálni ezt a forradalmi újdonságot...” Eddig aszpartammal ésesítették a light kólát cukor helyett, aminek a mellékízén kívül volt egy másik mellékhatása: az aszpartam hashajtó hatású... Namost: a zérókók-nak nem azpartam az édesítője, hanem valami titkos dolog, aminak cukor íze van, nem hajt és nem is hízlal. A rosznyelvek szerint amerikában, ahol kitalálták az egész zéró hisztit, génmódosított cukorrépacukrot használnak. Európában nem lehet emberi fogyasztásra génkezelt terméket alkalmazni, ezért itt egy titkos összetevő adja a cukor ízt és a zéró kalóriát.
Piroska kint ül az út szélén, széles terpeszben, bugyi nélkül, és dinnyét eszik. Arra megy Pista bácsi, észreveszi a helyzetet, és így szól:
- Piroska, alul nincs rajtad semmi. - Tudom, de így legalább nem a dinnyére mennek a legyek...
UH :eek2:
Ha már morbid:
- Hogy hívják a halott csecsemőt? - ??? - Kis dead Üdv.
Nincsen ebben semmi meglepő. Ez csak egy apró példa a sok közül. Persze nem kell mindent elhinni, de a mai üzleti politikát jól jellemzik az ehhez hasonló kis történetek. Ezt híjják neoliberális világrendnek. (amúgy sokat lehetne írni róla, passzolna is ide -viccek,mókás történetek- de sajnos ez nagyon is igaz...)
aki az "e" számokról tényleg normális tájékoztatót szeretne, az menjen be szépen a fogyasztóvédőkhöz, és kérjen tőlük egy tájékoztatót! nekik nagyon klassz ki füzetecskéjük van, az összes "e" számról...
Te direkt levágatnád az ujjad??? nooormááliiisss???
azért ez durva, naaagyon, de naaaagyon duuuurva
Azt hiszem mától semmit se eszek , vagy bemegyek a TESCOba és ott mindenki előtt végig olvasom a termékleírást.
1520 Propilénglikol nedvesítőszer, hordozó 1521 Polietilénglikol habzásgátló, hordozó Műanyag származékok, nem bomlik le egy hamar
pont az ilyen ijedelmeket elkerülendő érdemes a fogyasztóvédők füzetecskéjét elkérni...
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani, hol van azaz oldal ezen a topicon, amit, ha megnyitsz, akkor rákérdez, hogy "elmúltál már 18?" és bármire kattintasz kijön egy újabb ablak, és egy ideig el kell vele játszani, hogy vége legyen, és használható legyen a böngésző?
mp4.uw.hu ha jól emlékszem ez az oldal címen
de nem bizti
Köszi, ez volt az.
hellósztok
ma akkor át röhögtem magamban az iskolában órán ülve.monta az eggyik osztálytársamnak hogy -"Figyelj már láttam valameik nap házimozit 240wattosat 6ezerért" erre a másik osztálytársam _"oszt az semmi én 24ezerért láttam már 1000wattosat is" milyen jó dolog lenne már ekkora erősitőket venni ilyen olcsón
uhh az durva , mik vannak az a vezetékes durvaaaa hülyék még mindig vannak. Nah már a pénzünk is veszélyben van a bank kártyán innen se veszek fel többet
Azért nem kell minden hoaxot készpénznek venni!
Hiteles forrásokból kell művelődni (tápanyagtáblázat, esetleg wiki, google). E330 = citromsav. A szájpenészt pedig mikroorganizmusok okozzák. Csak egy érdekes példa a dokumentumból. (Ha igaz lenne, akkor az egészséges táplálkozásban is megtalálható citrom nevű csúnya és rákkeltő termést nem szabadna megenni). |
Bejelentkezés
Hirdetés |