Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Jóska ül a tóparton, és horgászik.Egyik kezében a bot, a másikban egy féltégla. Arra megy Mariska, és kérdezi:
- Mit csinálsz Jóska? - Horgászom. - De minek ahhoz egy féltégla? - Ezt nem mondhatom meg. Mariska oldalát nagyon fúrja a kíváncsiság és addig unszolja, míg végül Jóska enged:- Tudod mit, ha itt és most az enyém leszel, elárulom. Mari először gondolkodik, de végül győz a női kíváncsiság. A bokorban gyorsan elintézik a dolgot, majd kérdi a csaj: - Na, elárulod végre, mire való az a féltégla? - Tudod, a boton ma még egy árva kapás sem volt, a féltéglán pedig már te vagy a harmadik...
Nászéjszaka után megkérdi a férj az ujdonsült feleségét:
-Mondd rágám, ugye én voltam az első férfi, akivel együtt aludtál? -Igen ebben teljesen biztos lehetsz. A többiekkel egy percet se aludtam, egész éjszaka...
Ma este elég furcsa dolgot vettem észre a gépemen, amit gyorsan le is mentettem. Válaszokat várok, mi a hiba a képen?
Szedd szét a géped, lehet, hogy van benne egy fluxus kondenzátor.
Semmi!
Náluk már 22.-e van. Nálunk még nincs annyi...
Új divat. Legyen trendi a mezőgzdasági munka is! Engem speciel hidegen hagy, hogy milyen a csizmám, ha a kertbe megyek, vagy a nagynénémékhez a szőlőbe.
Mennyibe kerülhet egy ilyen?
Előállítják vagy párszáz forintból.
Nade ilyen bugokat, emberek! Ezeket a medal of honor airborne-ból mentettem meg, jót röhögtem rajtuk.Ezeket a komákat elméletileg már kilőttem...
Moderálva-- vicsys Ui.: A következőnél warn-t adok!
Moderálva-- vicsys Ui.: A következőnél warn-t adok!
Ez nem vicc kérem szépen. Egyébként jogoss!
Szép dolog a részegség, na de ennyire?
Fiatal lány az első randira készül. Elmegy a fiúval moziba, utána pedig a srác hazakíséri. Amikor a fiú egy búcsúcsókot akar neki adni, a lány kiugrik az autóból és beszalad a házukba. Este még ezt írja a naplójába:
"Józsival ma moziban voltunk, utána pedig meg akart csókolni. Ezt én nem engedtem és hazaszaladtam. Hiába, az ember legjobb barátai a lábai." A legközelebbi alkalommal a fiú a blúzába is be akar nyúlni, de a lány ezt sem hagyja, megint elszalad. Bekerül a naplóba a bejegyzés: "Józsi ma be akart nyúlni a blúzomba, de én elszaladtam. Mint már azt korábban megállapítottam, egy lány legjobb barátai a lábai." A harmadik találka után is beírás a naplóba: "Hja, egyszer még a legjobb barátok is eltávolodnak egymástól..." Egy férfi egy egzotikus szigetre költözik és ott elvesz feleségül egy gyönyörű nőt. Azonban ahogyan az idő telik, kiderül, hogy a férfinek nem lehet gyereke. Meghívja hát a férfi a testvérét látogatóba, és ezt mondja neki: - Figyelj, ezen a szigeten van egy fontos szokás: amikor vendégül látunk valakit, akkor a feleségünkkel lefekhet. Nagyon szép feleségem van, és már vár téged a hálószobában. A testvér meglepődik, de mikor belép egy valóban csodálatos nőt lát, így kedvére van a dolog. Odakint a férj dörzsöli a tenyerét boldogságában, milyen ügyesen elintézte a gyereket maguknak. Kis idő elteltével kijön a testvér, de a férfi tovább bíztatja: - Ha akarod, újra visszamehetsz hozzá! A testvér legalább háromszor még visszamegy, a férj pedig rendkívül boldogan várakozik odakint, hiszen most már biztosan lesz neki egy kisbabája. Végül vagy öt menet után újra kijön a testvér: - A feleséged nagyon bájos, egyszerűen tökéletes az ágyban! - De ha akarsz, akkor még mindig visszamehetsz hozzá... - Az jó lenne, de sajnos most fogyott el az utolsó óvszerem is.
Jó-jó, de a transmitter honnan tudja az aktuális fordulatot?
Esetleg a motor által keltett zavarokból a tápágban?
Gondolom kicsit mérges lehetett mikor rájött hogy védekezett a srác :hide:
Ahogy a motor felpörög, vele együtt a generátor is, gondolom a feszültségváltozás alapján ad mindig más hangot.
Ezen agyaltam én is, de a mai feszültség szabályzók mellett nem hiszem hogy a feszültségből nézné. Egy tized voltot sem változik a feszültség a fordulat változásra. Arról nem is beszélve, hogy az akku elég lomhává tenné a változást. Lehet hogy a motortérbe kell tenni egy mikrofont? Fogalmam sincs...
Kell nekem nyitott szemmel ( és fejjel ) sétálni a járdán. Mindig észreveszek valami érdekeset. ( Ami persze másoknak fel sem tűnik. ) Mert értem én, hogy tolatófény, de miért elül?
Ez hatalmas
Szerintem sztár a motor és kell neki a reflektor fény
-Mit csinálsz ott a hátsó padban Pistike?
-Vagy ne kérdezze tanító néni vagy vegyen fel a miniszoknya alá bugyit.
A generátor váltóáramot termel, amit egyenirányítva használnak akku töltésére. Ennek az egyenirányított feszültségnek a csúcsait számolgatja szerintem.
Ennek így nem sok értelme van, hiszen be sincs kötve.
Ez jó! Nem is tolatófény, az csak a rendszám megvilágítás...
Az olajmágnás az új autóját mutatja a barátjának. - Minden automatizálva van. Az ablaknyitó, a lámpafedél.
- És itt van ez a gomb, csak meg kell nyomnom, ha esik az eső. - Aha! És akkor záródik a tető? - Nem. Eláll az eső! Egy részeg felszáll a buszra késő este, és az ülések közt tántorogva végül is egy idősebb asszony mellé huppan. A nő megvetően végigméri párszor majd így szól hozzá: - Hadd, mondjak magának valamit. Maga egyenesen a pokolra megy! A részeg felugrik és előrekiált a sofőrnek: - Hé, álljon meg! Rossz buszra szálltam! Első nap a hadseregben, az újoncok sorakoznak az altiszt előtt. - Mindenki a szakmája szerint kapja feladatokat - mondja az őrmester. - Lépjen előre, mi a foglalkozása? - Csellós vagyok. - Akkor maga fát fog fűrészelni. - Hogyan döntötték el a nepáliak, hogy mi legyen az országuk neve? - Megbeszélték, hogy bármi lehet, csak ne PÁL legyen! - Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája?- A pizzafutár... - Mit eszik a vegetáriánus kannibál? - Zöldségest.. - Hova járnak a csúnya fiúk iskolába?- Zámbó Gimibe! - Honnan lehet felismerni az orosz microchip-et?- Hát elég messziről. - Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? - 11, ugyanis a pálinka üt, az aszpirin meg hat, és ugye üt meg hat az tizenegy. - Mi a közös a matekban és az evésben?- A SZÁM! - Miért buta a fa?- Mert esze ágában sincs! - Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata! - Hogyan lehet vízzel fényt csinálni? - Csak meg kell pucolni az ablakot... - Mit csinál a kaméleon a sütőben? - Beleolvad a környezetébe. - Miért nincs Romániában metró? - Mert összeütközne az életszínvonallal! - Melyek a világ legbizonytalanabb állatai? - A mitévő legyek. - Miért piros a gólya csőre? - Mert égett a pofája, amikor téged hozott. - Hogy kell udvarolni a kancsal lánynak? - Szemeid kereszttüzében égek. - Hogy kell udvarolni a félszemű lánynak? - Gyönyörű szemednek párja nincs. - Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka? - Szemrehányás! - Miben hasonlít a női mell a Martinihez? - Egy kevés belőle, három meg sok. A mai aranyköpés: A nők sosem lesznek egyenlőek a férfiakkal, amíg nem járnak kopasz fejjel és sörhassal, és azt nem hiszik, hogy így is szépek.
Hogy lehet megduplázni egy Trabant árát?
-Ha teletankoljuk. Hogy hívják a borostás papot? -Szőrzetes A szépség belülről fakad. (Hasfelmetsző Jack) Informatikusok jelmondata: 'Isten ments!" A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa. Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja: -Hol voltál? -Benn maradtunk a könyvtárban tanulni. A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről. - Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál? - Elmentünk Pistiékhez filmet nézni. - Mit néztetek? - Az Egri csillagokat. A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről. - Szóval, mit néztetek? - Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött. - Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak. A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről. - Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is. A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
Három asszony este megy a faluban és a kocsma előtti árokban egy teljesen sáros férfit találnak. Az arcát nem lehet felismerni, így a nadrágját húzzák le.
- Ez nem az én férjem, mondja az első. - Ez tényleg nem a te férjed, mondja a második. - Ez tényleg nem a te férjed, mondja a harmadik, de nem is falubéli.
Na ilyen hírekből kéne több, és vidámabbak lennénk!
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |